Sveikos mergaites

na ka, pasidalinsiu ir as savo patirtimi apie ta rozine zaraza

buvau siandien pas gydytoja Jona Lauraiti - labai malonus gydytojas ir zmogus. jis man nustate rozine dedervine. atsiradus ji man buvo pries kokias tris - keturias savaites, staigiai, per viena nakti! maniau gal nuo vabaliuku, gal nuo ziedadulkiu, gal patalyne nepatiko, sveciuose buvau.. paskui maniau gal nuo streso, bo stipru apturejau. pasirode kelios demeles, atrode kad jau nurimo ir tik BABAH ko keliu dienu visas kaklas demem, kaip gumbeliais pakilusiais ir nuplikytas!!! TADA! panika aisku. maniau gal kokia tai egzema - guledavau voniose su raudonos arbatos arba melisos zoleliu skystimuku stipriu - netrindavau kempine, atsargiai su ranksluosciu pavalai - nuramina odele.. paskui jau kai maniau kad gereja - perejo ant pilvo.. zodziu vonios, kurios ramino ta dedervine tai su raudonaja arbata arba melisom.. neniezedavo taip ir tos demeles graziau atrodydavo. siaip jei devedavau medvilne, ar atviras bliuskutes ne sintetines - is karto geriau. ir tikrai padejo soliariumas, gydytojas sake kad saule tikrai gerai, aisku soliariumas ne saule

uoj pripasakosiu, bet noriu pasidalint patirtim, nes siaubas!!! ai beje, pastebejau, kad kai stipresnis stresas - demeles paraudonuodavo - gydytojas sake, kad is vis bet koks stresas yr peilis visokiom odos ligom.. as tai ta zinau, tu mano darbui paaisnk..

ech.. tai va, israse tepaliuka gamintis su cinku, cia kai kurios mergaites minejo, tikiuos pades. sake nenori duot jokiu hormoniniu ir t.t. ai beje, pati nusipirkau excipial emulsija, tepiau, tai smagiau odytei, ne taip sauseja, tai gydytojas sake pati to nezinodama labai puikiai gydziausi

sake buna tik karta gyvenime, dazniausiai virusine ir kaip nezinia is kur atejusi, pabega vienam po poros savaiciu kitam po poros menesiu ir negrizta

trumpa mano atmintine kaip kovot su rozine dedervine:
- deveti tik naturalaus, minksto audinio rubelius - labai gerai, kad butu kuo atviresni, leist odai kvepuot;
-padeda saule, soliariumas. pastaruoju nepiktnaudziaujam
-nestresuojam!!!
-tepam pagaminta tepaliuka: balta, reik susiplakt, su cinku, gamina universiteto vaistinej su receptu;
-man padeda emulsija excipial - patept kai oda sauseja
-jokiu kempiniu, kasymu, draskymu - geriausia vaikiskas muiliukas ir rankytes
- mylim save
-stiprinam imuniteta
-man padejo pagulet voniose su rudonaja arbata arba melisa
na rodos tiek.. jei ka prisiminsiu - parasysiu! laikomes, rozines likimo drauges

man po savaites brolio vetuves, tai noreciau pagrazet! kai jau dabar zinau, kas man yra, as graziai susitarsiu su ta rozine dedervine, kad paliktu mane grazia, graziai progai
apie gydymo rezultatus, jei nepamirsiu pranesiu
Ačiū,už išsamią info apie ligą. Prieš pora savaičiu ir man pasireiškia šis malonumas"
. Tavo žinute Suteikia Optimizmo, Žiuresiu kaip man baigsis, butinai pasidalinsiu