Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(saulyteee @ 2008 10 17, 13:11)
mmm, paaiškinkit..?? kaip tai čia taip...? unsure.gif

Sunkiose situacijose labai gelbsti sankaba ir galimybe pasirinkti pavaras,na,kaip paaiskinti nezinau (nes pas mane viskas iki refleksu stidirbti,pati nezinau kaip issisuku),daug reiketu,o as nemoku aiskinti blush2.gif Bet kai teko per plikledi automatu vaziuoti tai labai jau nesaugiai jauciausi,nesiojausi momentais po visa kelia,koja nervingai ieskojo sankabos (ne lengvoji tai buvo jei ka ir dar su plikom padangom cool.gif ),o iki tol mieste nei karto nebuvau paslydusi (su savo mechanke),nors lakstydavau ziema vasaros greiciais.
Papildyta:
QUOTE(Maverick @ 2008 10 17, 00:45)
ne visi automobiliai tik dviem ratais varomi  mirksiukas.gif  4u.gif

Su keturiais varomais ziema tikrai ne lengviau,jei plikledis,suvaldyti tokia tikrai sunkiau,uztat kai kuriuose visureigiuose yra galimybe atjungti viena tilta. Ziema geriausia kai priekis varomas smile.gif
Atsakyti
mano pupulis mechaninis. ir man gerai, kažkaip jauti, kad tu mašiną valdai, o ne ji pati daro ką norį. teko ir su automatu važiuot - gavau per ranką, kai susiruošiau 'perjungti pavarą' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 10 16, 22:31)
Vat butent ziema ir yra bjauriausia su automatu,ypac jei slidu,ir dar galas varomas doh.gif jei koks extrym-nieko nepadarysi,lieka tik vairas ir melstis doh.gif

Teko kelis metus važinėti su MB, mechaninė, galiniai varomi. Patikėk, ten ekstrymo buvo tiek, kad iki šiol prisimenu. Dabar vairuoju automatą, visureigį, keturi varomi. Nei karto nebuvo nesusipratimų, viskas su juo labai aišku, pilna kontrolė. Nežinau tiesą sakant kaip būtų su lengvaja automatu ir be keturių varomų, gal ir papulčiau į situacijas.
Atsakyti
na as vairuoju irgi automata, ne joki visureiki, o mazyteaudi A3 man ji super o automatas wub.gif jau dabar zinau kad siuo atveju niekada neturesiu nechanines, kam man tu maigymu pedalu kam tu galvojimu, tiesiog sedi ir kaifuoji ar per pika ar kada kituo atveji vaziuodama. Siaip nevairavau 4 metus tiesiog prispyre reikalas turet masiniuka, vyras nupirko kuria issirinkau, na ir ka nuo pat pirmos dienos nors ir drebancion kojom is pradziu bet vazinju thumbup.gif i vyro echanine net negaliu paziuret, taip kad tik uz automata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 25, 17:21)
jauti, kad tu mašiną valdai, o ne ji pati daro ką norį.

Geras bigsmile.gif O kokia čia mašina? Na, mano automatas, bet ji nedaro ką pati nori schmoll.gif Šiaip aš minu stabdžio ar greičio pedalus, o ir vairą aš sukinėju, posūkius rodau ir pan. Be to aš pati stebiu eismą, kelio ženklus, šviesoforus ir pėsčiuosius. O yra automatų kuriems to nereikia?
Atsakyti
Mano masiniukas su mechanine. Tikrai nesiskundziu. Gal tik siek tiek pavargsta koja kamsciuose- aciu dievui retai tenka juose sedeti smile.gif
Atsakyti
As tai su automatu nevaziavau niekada. bet itariu jei pabandyciau, i mechanine nebesesciau...
Atsakyti
QUOTE(madam_qq @ 2008 10 28, 12:03)
As tai su automatu nevaziavau niekada. bet itariu jei pabandyciau, i mechanine nebesesciau...

Ypač jei su automatu atsidurtum kamščiuose drinks_cheers.gif Arba kai į kalną reikia važiuoti, o kalnas užkimštas. Aišku, pavažiuoja žmonės ir su mechaninėm pavarų dėžėm. Bet jau ypač tokiose situacijose automatas, mano manymu, nepakeičiamas biggrin.gif O kas nori jį dar ir "valdyti", tai gali gi Trip Track'ą (ar kaip ten vadinasi? mastau.gif ) nusipirkti. Tada ir kaip automatas bus, bet tuo pačiu ir rankiniu būdu galės didinti/mažinti bėgius bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane yra toks dalykas, labai patogu thumbup.gif Ypač parkuojantis arba kai reikia pagazuoti sankryžose, lenkiant trasoje.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 10 27, 12:50)
Geras bigsmile.gif  O kokia čia mašina? Na, mano automatas, bet ji nedaro ką pati nori schmoll.gif  Šiaip aš minu stabdžio ar greičio pedalus, o ir vairą aš sukinėju, posūkius rodau ir pan. Be to aš pati stebiu eismą, kelio ženklus, šviesoforus ir pėsčiuosius. O yra automatų kuriems to nereikia?

As tai suprantu,ka l'eau norejo pasakyti.Kai man teko sesti prie automato vairo tai pirmos dvi savaite buvo grynas kosmaras,ir is tikruju buvo toks ispudis kad masina daro ka ji nori,o ne ko as is jos noriu,nejauciau masinos visiskai doh.gif Bet paskui pripratau po biski,ir tas jausmas dingo,ismokau pagal apsukas orientuotis kuris begis jungiasi(dabar jau ir taip ta jauciu),gazuoti tik tiek,kad aukstesnis nesijungtu jei man to nereikia (kad nebutu trukciojimu ir man keleiviai nesivartytu salone).Dabar jauciu masina kaip pati save ir isspaudziu is jos viska ko man reikia,ir isvis galiu ant bet ko vaziuoti,taigi tik pripratimo reikia smile.gif
Bet savo nuosavos vis del to automato nenoreciau,tik mechanine,nors ir kamsciuose (stengiuosi i juos nelisti-paprastai pavyksta),na,o darbe-tik automatas,vis del to kasdien po desimt valandu kamsciuose,o ir pasaliniu darbeliu apart vairavimo irgi uztenka... doh.gif
Atsakyti
automatas gerai, bet..remontas dezes tai kainuoja ..sad.gif as taip pripratau kad jau db nesesciau uz mehanines turtut biggrin.gif
Atsakyti
Teko nuomotis automatą silpnokos galios, bet turi sportinį režimą - papildomą mygtuką. Tai taip pat geras dalykas. Tiesa, kuro valgo daugiau, bet užtat spaudžiant gazą nereikia nervintis, kad netraukia. Ir jos valdymas aiškesnis.
Man automatas turi būti pakankamai galingu varikliu, kad jausčiau kiek galiu iš jos išspausti ir kaip ji manęs klausys.
Atsakyti