QUOTE(vovere74 @ 2008 10 27, 12:50)
Geras

O kokia čia mašina? Na, mano automatas, bet ji nedaro ką pati nori

Šiaip aš minu stabdžio ar greičio pedalus, o ir vairą aš sukinėju, posūkius rodau ir pan. Be to aš pati stebiu eismą, kelio ženklus, šviesoforus ir pėsčiuosius. O yra automatų kuriems to nereikia?
As tai suprantu,ka l'eau norejo pasakyti.Kai man teko sesti prie automato vairo tai pirmos dvi savaite buvo grynas kosmaras,ir is tikruju buvo toks ispudis kad masina daro ka ji nori,o ne ko as is jos noriu,nejauciau masinos visiskai

Bet paskui pripratau po biski,ir tas jausmas dingo,ismokau pagal apsukas orientuotis kuris begis jungiasi(dabar jau ir taip ta jauciu),gazuoti tik tiek,kad aukstesnis nesijungtu jei man to nereikia (kad nebutu trukciojimu ir man keleiviai nesivartytu salone).Dabar jauciu masina kaip pati save ir isspaudziu is jos viska ko man reikia,ir isvis galiu ant bet ko vaziuoti,taigi tik pripratimo reikia
Bet savo nuosavos vis del to automato nenoreciau,tik mechanine,nors ir kamsciuose (stengiuosi i juos nelisti-paprastai pavyksta),na,o darbe-tik automatas,vis del to kasdien po desimt valandu kamsciuose,o ir pasaliniu darbeliu apart vairavimo irgi uztenka...