Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymas dėlėmis

sveikos mamytes pasidalinkit patirtim gal kas is jusu gydesi delemis? o gal dar ir neticia adresiuka galit man atsiust? man labai reikia! seip sako kad ir nuo celiulito ir krauja pravalo vienu zodiu nuo daugelio ligu isigiditi galima...... ax.gif
aciu . mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane endometrioze,as praejau kurseli deliu,labai padejo,sumazejo kraujavimas,skausmas,budavo anksciau dazni uzdegimai,ju taip pat neliko,todel butu idomu,kad atsilieptu,ar dar kas gydesi ginekologines ligas,ar padejo,o randeliai ir man liko,bet as i juos nekreipiu demesio,nauda didesne nei zala
Atsakyti
QUOTE(zanau @ 2008 12 15, 04:30)
sveikos mamytes pasidalinkit patirtim gal kas is jusu gydesi delemis? o gal dar ir neticia adresiuka galit man atsiust? man labai reikia! seip sako kad ir nuo celiulito ir krauja pravalo  vienu zodiu nuo daugelio ligu isigiditi galima......  ax.gif
    aciu . mirksiukas.gif

Gali bandyti kreiptis i ligonine,kiek pamenu mama minejo , kad yra siuntusi i lterapijos kabineta gydymui delemis ax.gif
Atsakyti
Zinau kad veisia deles ir gydo jomis Marijampoles rajone mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kas zinot ar Kaune kur nors gydo delemis ?
Kiek mama skambino- naturalaus gydymo centruose nerado tokio gydymo

Gal kas zinot ?
Atsakyti
QUOTE(HARAJUKU @ 2008 12 20, 20:13)
Sveikutes,

Gal kas zinot ar Kaune kur nors gydo delemis ?
Kiek mama skambino- naturalaus gydymo centruose nerado tokio gydymo

Gal kas zinot ?

V. Kreves pr. 53, "Feigenta" - jie veidrodziais prekiauja, optika ir delem gydo smile.gif
Tiesa, nezinau ar vis dar - pries keleta metu buvo.
Atsakyti
kiek zinau gydo gydytojas petraska alytuje
Atsakyti
Šiaip paėmiau ir įvedžiau į google - gydymas dėlėmis ax.gif Išmetė ne vieną kontaktą, tarp kurių yra ir Vilniuje doh.gif Negi sunku pasigooglinti ax.gif
Taigi biggrin.gif
GREITOSIOS PAGALBOS LIGONINĖS PATALPOSE
Šitlnamių g. 29, Vilnius
Tel.: 8 5 2464447
Mob. tel.: 8 620 30 009

Holistinė medicina, UAB
Algirdo g. 11/A. Vivulskio 9, LT-03219 Vilnius
Tel. 8 5 23 39979
Mob.: +370 659 39979
El. paštas: info@holimed.lt

Impuls Vilnius, L. Asanavičiūtės g. 15
Gydytojas ALGIMANTAS GABNYS
Kontaktinis mob. 8 670 12 974

Vandos Kramarauskienės ind. įmonė "Alternativios medicinos klinika"
L. Asanavičiutės 18, Vilnius, Lietuva.
Tel/fax: (8 5) 233 5681
Mob: 8-688-29263

Gal jau išsirinksite rolleyes.gif
Atsakyti
padeda,tik nemalonu ,kai kuri laika nestoja begt kraujas biggrin.gif
Atsakyti
As jau apie 2 men lankausi delyciu centre,jos man kazkoks atradimas,padejo tikrai,noriu patarti toms,kurios turi nereguliaru cikla,skausmingas menesines tikrai verta ju nebijoti,jos isvalo krauja,issiurbia,kas nereikalinga,mane 8 men kamavo pastovus uzdegimai,antibiotikai buvo nualine visa organizma,geriau harmonus nuo kuriu slinko plaukai,bijau girtis,bet dabar labai sustiprejau,tad tiesiog noriu pasidalinti patirtimi,kam yra blogai ir kas esate nevilty del savo ligu,butent moterisku,pabandykite,tai tikrai padeda,tai yra brangoka,bet kartais eini is paskutiniuju bigsmile.gif
Atsakyti
o gal kas gydesi migrena su delemis?maciau klp centra deliu,tik nezinau kaip vadinasi,idomu kur jas deda,ant galvos?bijau labai gal verta pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 05, 11:29)
o gal kas gydesi migrena su delemis?maciau klp centra deliu,tik nezinau kaip vadinasi,idomu kur jas deda,ant galvos?bijau labai gal verta pabandyt g.gif

bunant man tame centre,girdejau kaip kalbejo apie auksto spaudimo gydyma,kad labai padeda,ir supratau kad deles tuo atveju deda ant kaklo,manau kad panasiai ir migrenos atveju,o delyciu tikrai nereikia bijoti,jos man p 9 seansu visai net malonios,o kai ejau pirma karta,rodes nuprotesiu kaip bijojau,prie visko priprantama,tuo labiau kai jauti nauda
Atsakyti