Man atrodo Zacharovas dabar Nočios gatvėje klinikoj, telefono dabar neatsimenu, bet rytoj parašysiu. Aš pernai žiemą praėjau kursą dėlyčių. Na mano problemos jos deja neišsprendė, bet manau profilaktiškai (jei yra atliekamų pinigėlių) visai neblogai.
Tik reikia žiema tai daryti, nes randeliai tikrai ilgokai gyja. O man jas dėjo ant pečių, ant sprando, net už ausų...
QUOTE(Hedera @ 2006 04 11, 14:44)
Man atrodo Zacharovas dabar Nočios gatvėje klinikoj, telefono dabar neatsimenu, bet rytoj parašysiu. Aš pernai žiemą praėjau kursą dėlyčių. Na mano problemos jos deja neišsprendė, bet manau profilaktiškai (jei yra atliekamų pinigėlių) visai neblogai.
Tik reikia žiema tai daryti, nes randeliai tikrai ilgokai gyja. O man jas dėjo ant pečių, ant sprando, net už ausų...
O jei nepaslaptis ka tau gyde?
QUOTE(Diana& @ 2006 04 11, 18:37)
O jei nepaslaptis ka tau gyde?
Jokia čia paslaptis. Bandžiau gydyti skydliaukę ir su ja susijusias akių problemas.
Pamiršau pasižiūrėti telefoną tos klinikos, gal rytoj nepamiršiu.
QUOTE(Hedera @ 2006 04 12, 15:59)
Jokia čia paslaptis. Bandžiau gydyti skydliaukę ir su ja susijusias akių problemas.
Labai noreciau suzinoti ar padejo nuo skydliaukes.Ar jauti koki pagerejima.Labai buciau dekinga

QUOTE(Diana& @ 2006 04 17, 15:30)
Labai noreciau suzinoti ar padejo nuo skydliaukes.Ar jauti koki pagerejima.Labai buciau dekinga
,kad parasytum ar tau padejo deles.As taip pat turiu problemu su skydliauke ir nezinau jau ko imtis. 

Deja deja negalėčiau pasakyti, kad padėjo. Tos pačios problemos ir liko. Nei skydliaukė sumažėjo, nei hormonai susitvarkė, nei akims pagerėjo. Aš irgi nebežinodama ko griebtis ir pavargusi nuo to kad tradicinė medicina nelabai padeda galvojau gal tos dėlytės pagelbės. Ech, teks ieškoti kokių nors kitų būdų...
Bet gal tiesiog nepakanka vieno kurso? Gal reikėtų pakartoti? Nes mano vyras su savo problemomis reguliariai 2 kart į metus statosi dielytes. Ir irgi po pirmo kurso sako - nieko man nepadeda. Aš sakau - stop, daktaras sakė, kad reikia daugiau, kad po pusės metų gerai būtų pakartoti. Tai ką, jis dabar jau nebesigydo antibiotikais, užtenka tik 2 kart į metus dielių. O anksčiau būdavo pageria antibiotikų, o po pusantro - dviejų mėnesių ir vėl reik gert. Argi tai išsigelbėjimas? Manau geriau jau gydymas dielėmis.
o kiek maždaug kainuoja kursas gydymo dėlėmis?? noriu mamai dienos proga padovanoti
, galbūt jai tiktų (yra aukštas kraujospūdis)...
būčiau labai dėkinga jei kas pasidalintų patirtim

QUOTE(linute26 @ 2006 05 03, 11:05)
o kiek maždaug kainuoja kursas gydymo dėlėmis?? noriu mamai dienos proga padovanoti
, galbūt jai tiktų (yra aukštas kraujospūdis)...

Manau, kad tos kainos nėra visur vienodos.
Mūsų miestelyje viena dielė - 10 Lt. (Manau, kad Vilniuje bus brangiau)
Taigi net žinant konkrečią dielės kainą negalima tiksliai pasakyti kiek kainuos visas kursas. Gydytojas apžiūri pacientą ir nusprendžia kiek reikės seansų (ir tai apytikriai, nes gydymo eigoje jis stebi ir gali dar paskirti daugiau, jei reikės) ir po kiek dielių reikės vienam seansui. Man, kadangi žemas spaudimas, o ir šiaip esu labai kūda, tai jis pradžiai nutarė skirti 2 dieles seansui, o kokį trečią seansą dėti 4 dieles. Bet kadangi po pirmojo seanso labai kraujavo ilgai ir gausiai, visai nusilpau, tai taip ir dėjo tik po dvi dieles. Nors jau po antro seanso kraujavo žymiai mažiau, o po trečio ir t.t. visai nedaug, vis tiek nedidino dielių skaičiaus. Iš viso darė 10 seansų.
O mano vyrui deda po 4 dieles ir daro 4 - 6 seansus.
aciu kniukse
, dar pradėjau žiūrėti masažus, gal kompleksiuką kokį.. ar masažuotoją...

QUOTE(linute26 @ 2006 05 03, 12:15)
aciu kniukse
, dar pradėjau žiūrėti masažus, gal kompleksiuką kokį.. ar masažuotoją... 

Visada prašom