Įkraunama...
Įkraunama...

Gydymas dėlėmis

Man dėjo dėlės Kaune, Natūralaus gydymo centre. 1 dėlė-10 lt
Man dėjo ant pilvo ir ant nugaros- gydė cistas kiaušidėse. Labai gaila, bet nepadėjo- sudėjo iš viso 30 dėlių.
Tačiau nesigailiu nes bendrai organizma išjudina, krauja išvalo, savijauta labai pagerėja- aktyvumas atsiranda, nuovargis dingsta.
Randai liko, juos vis dar kartais paniežti. bet jie pačioje pilvo apačioje, kelnaitės dengia juos.
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2006 04 10, 17:39)
Ant kurios vietos jas deda, tai cia priklauso nuo to kokia problema. Man dejo tiesiai ant koju venu, nes labai issipletusios. O vyrui dejo ant juosmens. O del randu, tai pas vyra jie vos vos pastebimi, o pas mane matosi gerokai, bet man paaiskino, jog tai del to, kad dieles buvo dedamos ant venu ir, kad jie isnyks tik po metu pusantru. Bet gydymas tikrai efektyvus. 4u.gif

Man idomu kaip atrodo jusu kojos po gydymo delemis, ar esate patenkinta rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romualda @ 2006 09 17, 19:47)
Man idomu kaip atrodo jusu kojos po gydymo delemis, ar esate patenkinta rezultatu smile.gif

Kojos po gydymo atrodė žymiai geriau thumbup.gif . Tik tose vietose liko mažyčiai randeliai, kurie palaipsniui pašviesėjo ir dabar jie nežymūs. Tik po gimdymo vėl venos išsiplėtė... Manau, kai nustosiu maitinti pakartoti dielių kursą.
Atsakyti
Sveiki

O aš vakar buvau Vandos Kamarauskienės alternatyvios medicinos centre Karoliniškėse.

Labai nepatiko pati gydytoja.
Kažkada, gal prieš 6 metus, ji man statė dėles, ir labai pagelbėjo, bet žmogus keičiasi...
Pamačiau religinę fanatikę... Visur prikaišiota kryžių, šventintų žvakių ir kitos religinės atributikos, vos ne kaip klebonijoje pasijutau. Brrr....

Gal žinote kitų GYDYTOJŲ, statančių dėles, nes Zacharovas berods į Rusiją gyventi išvažiavo.
Atsakyti
o kaip susdorojate su baime?
as paniskai ju bijau, jos man nerealiai bjaurios, nors kitiems gyviams tokios baimes nejauciu.
antra vertus - jei butu labai rimtu sveikatos problemu- tai nebesvarbu, kad baisu. sirgdamas zmogus dar ne ta iskencia.
noreciau, kad pasidalintumete savo isgyvenimais.
mano mama taip pat dejosi deles Rokiskio surines profilaktoriume. tai ji procedura liko patenkinta. tas panaudotas deles ji puse metu laike didekiame ionde namie ir nuosirdziai jomis rupinosi. po to vel procedura kartojo.
brrrrrrr - net nusipurciau.
Atsakyti
Man dėles dėjo tokia daktarė Filomena Taunytė Vilniuje. Dėjo ant peties sąnario. Po operacijos (pritvirtino trūkusią sausgyslę) ilgą laiką kamavo peties skausmas ir kadangi nebenorėjau gerti analgetikų, išbandžiau šį būdą. Jausmas buvo toks: dviems valandoms skausmas pranyko visiškai. Vėliau jis atsinaujino ir po kiek laiko gerokai sumažėjo. Sumažėjo maždaug po savaitės tiek, kad nebereikėjo jokių vaistų. Gal ir reikėjo tai dar pakartoti užtvirtinimui, bet nesiryžau, kadangi tas paros kraujavimas po dėlių nuėmimo, mane pribaigė. Petys kraujavo visą parą, kadangi dėlės suleidzia tokią medžiagą dikumariną, kuris stabdo krešėjimą. Gal dėlės, o gal ir laikas jau buvo- bet mano skausmas gerokai sumažėjo. rolleyes.gif
Atsakyti
Va pati tik siandiena pabaigiau deliu kursa, ir pagerejima zymu jauciu. Kas nervina tai kraujavimas, kuris tesiasi iki 8 valandu. doh.gif Bet del to tiek bedos.... Kraujavimas baigiasi ir pamirsti viska. Del slykstumo man jos normalios, nieko visai blush2.gif
As kaip medike pati pirma renkuosi netradicine medicina, o po to bandysim kitka...... smile.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kas bandete taikyti (ar jusu giminaiciai bande taikyti) deliu gydyma kai susidaro venu trombos ir gydytojai jau nebesiima operuoti teigdami, kad jau per velu.
Siuo atveju mano mociutei is pradziu sake, kad dar nieko tokio, ateikit po keliu metu. O paskui patapo per velu...
Kad imanoma butu isgydyti nesitikiu, bet gal nors kiek palengvintu mociuteles dalia?
Siuo metu jai labai jau skauda ir sunku vaikscioti. Bet ji saunuole prisivercia vaikscioti.
Atsakyti
KOkia įdomu maždaug kaina KLP? čia nuo dėlių skaičiaus priklauso?
Atsakyti
man butu idomu suzinoti ar yra moteru kurioms deles padejo gydyti ginekologines ligas,pati dabar vaikstau i deliu kabineta,brangokas tas malonimas,bet jos mane veikia gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man visiskai jokio poveikio nebuvo (dejausi deles del venu), tik dar plius prie venu "pasipuosiau" kojas randeliais. Jau keli metai praejo, o randeliai neisnyko, tai turbut jau visam gyvenimui taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Galnegal @ 2008 12 13, 17:42)
Man visiskai jokio poveikio nebuvo (dejausi deles del venu), tik dar plius prie venu "pasipuosiau" kojas randeliais. Jau keli metai praejo, o randeliai neisnyko, tai turbut jau visam gyvenimui taip  unsure.gif

Ir aš dejausi dieles ant kojos venų. Tik man tai patiko. Po dielių kurso metams pamiršau kojų skausmą. Tiesa venos nepamažėjo, na gal labai nežymiai. Bet po seaso koja palengvėdavo, toks fainas jausmas kai jos nusiurbdavo kraują... Po metų vėl prisiminiau apie savo venas (skausmas sugrįžo). Tada dar praėjau gydymo dėlėmis kursą. Ir vėl taip pat metams pamiršau savo venų skausmą.
O vat kas liečia randus tai tikrai jie lieka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniuksė: 14 gruodžio 2008 - 18:40