manau, rudu plauku tikrai nenupilkins, nes kiek zinau pilkintuvai skirti sviesintiems plaukams, kad panaikintu geltona atspalvi
arba ne reciau naudot, o trumpiau laikyt ant plauku.

QUOTE(dijakicia @ 2010 01 25, 17:00)
as irgi sita naudoju, esu pakolkas patenkinta

QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 02, 12:18)
merginos, as zinau labai gera balzama, kuris naikina prakeikta geltonuma, rusiskos firmos Tonika, yra ivairiausiu atspalviu

Aga, aš irgi šitą naudoju, tik reikia būtinai platinos spalvos, o ne pelenų, nes gali žalsva gautis. Kainuoja kapeikas, o ir ilgam užtenka. Tik aš ne pagal aprašymą naudoju, o taip kaip kirpėja liepė: šaukštą skeidžiu su litru vandens (čia aišku priklauso nuo to geltonumo) ir po plovimo šampūnu praskalauju, tada kaukė ar balsamas, palaikau, praskalauju. Jei per mažai nuėmė, sekantų kartą daugiau dedu tos tonikos.
QUOTE(Vaidasima @ 2010 03 05, 14:45)
Aga, aš irgi šitą naudoju, tik reikia būtinai platinos spalvos, o ne pelenų, nes gali žalsva gautis. Kainuoja kapeikas, o ir ilgam užtenka. Tik aš ne pagal aprašymą naudoju, o taip kaip kirpėja liepė: šaukštą skeidžiu su litru vandens (čia aišku priklauso nuo to geltonumo) ir po plovimo šampūnu praskalauju, tada kaukė ar balsamas, palaikau, praskalauju. Jei per mažai nuėmė, sekantų kartą daugiau dedu tos tonikos.
O tiktų spalva 8.2 atrodo - perlo?Mano plaukai šviesinti sruogelėm gausiai, bet labai nebepatinka atspalvis,noriu biškutį atšviežint:) Ir dar klausimėlis, sušlapini plaukus, tada perpili juos skiestu toniku ir vandeniu,kiek laiko maždaug laikai?ir po to palaikiusi plauni šampūnu,dedi kaukę? Dėkuiuž atsakymus iš karto

sviesiems plaukams yra labai fainas dalykas loreal professionnel silver sampunas - pilkintojas, jis nuima visciuko geltonmka, suteikia plaukams tokio subtilaus pilkumo, atrodo naturaliai ,mmmm....
QUOTE(*spanguolyte @ 2010 04 18, 17:12)
sviesiems plaukams yra labai fainas dalykas loreal professionnel silver sampunas - pilkintojas, jis nuima visciuko geltonmka, suteikia plaukams tokio subtilaus pilkumo, atrodo naturaliai ,mmmm....
o Jis tik kirpykloje parduodamas?

QUOTE(*spanguolyte @ 2010 04 18, 17:12)
man tai jis sausina plaukus, netiko visai

QUOTE(*spanguolyte @ 2010 04 18, 16:12)
Turiu, bet kaip plaukai trupa nuo jo

Papildyta:
wife, o ką Tu naudoji geltonumui nuimti?
Man tas pats buvo
o atradau Joico sampuna violetini arba Davines silver kauke nu supper tikrai
nesausina visikai ir nuima lb gerai

As naudoju toki balzama. Kainuoja tik 7L, o užtenka man vos ne metams. Naudoju kas 2-3 plovima, primaišau laseli i paprasta sampuna, kai plaunu jau antra karta plaukus, nelaikau ilgai, tiesiog kaip ir paprastu sampunu išplaunu plakus, ir nuskalauju. Kažkiek irgi sausina, bet kai retai naudoju, o paskui dar uzdedu kauke plaukams, tai visai gerai.
Mano spalva kaip dešiniojo buteliuko (tik mano buteliukas zalias ir spalvos pavadinimas "Палевый")
Tik dabar pasebejau, kad jau kalbejote apie siuos balzamus
Mano spalva kaip dešiniojo buteliuko (tik mano buteliukas zalias ir spalvos pavadinimas "Палевый")
Tik dabar pasebejau, kad jau kalbejote apie siuos balzamus

Galiu ipilti pabandymui Davnes silver kaukes, jei kas noresit i AZ
Siaip 200 ml kainuoja 88 Lt, ispradziu bandziau pigesnius variantus nu bet man sausina ir nenuima to geltonumo, o si tikrai lb gera ir neuzpilkina plauku

QUOTE(Truputigyva @ 2010 04 18, 22:05)
i googla imesk , rasi kas pardavineja pigiau ir ne kirpyklos

nepaskyciau, kad issausina, nes ne kasdien naudojamas jis.
man kirpeja uzdraude naudoti tuos rusiskus tonikus, sake nuodas paskutinis plaukui