Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(Sonderberg @ 2010 05 24, 12:59)
Tai sampunas kaip supratau nuima geltonuma ir irsyskina baltuma?

taip, nuima geltonuma. o suteikia tokio sidabrinio atspalvio. bet jei naudoju dar ta pilkintoja, tai kazkaip ryskiau spalva palieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 05 24, 16:48)
taip, nuima geltonuma. o suteikia tokio sidabrinio atspalvio. bet jei naudoju dar ta pilkintoja, tai kazkaip ryskiau spalva palieka  4u.gif

Dekui, reikes isbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 05 24, 16:48)
taip, nuima geltonuma. o suteikia tokio sidabrinio atspalvio. bet jei naudoju dar ta pilkintoja, tai kazkaip ryskiau spalva palieka  4u.gif

O kur perkate? Tas sampunas kaip ir tas skalavimo skystis raudoname buteliuke? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonderberg @ 2010 05 24, 17:31)
Dekui, reikes isbandyt   smile.gif

nera uz ka. beje, skaiciau ir neigiamu atsiliepimu apie tas priemones, na man asmeniskai tiko 4u.gif tik neseniai man nuo sampuno (jis violetinis kaip ir pilkintojas) nagai truputi violetine spalva nusidaze:D

QUOTE(aidencija @ 2010 05 24, 18:05)
O kur perkate? Tas sampunas kaip ir tas skalavimo skystis raudoname buteliuke?  ax.gif

Klaipedoj, pilkintoja maciau yra pirkt medinese sukose. pati perku kitoj vietoj, bet matau jus is Utenos, tai nezinau kur ten galima butu isigyti g.gif siaip noreciau internete rast kur nusipirkt, jauciu pigiau butu, bet nerandu. o skalavimo skystis tai jo, irgi panasiam buteliuke. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 24 gegužės 2010 - 20:07
QUOTE(Truputigyva @ 2010 05 24, 08:08)
Ačiū 4u.gif  Reiks pažiūrėt, nors kiek žiūriu Eurokose, visi pavadinimai lietuviški, tai sunku suprast kokia čia spalva unsure.gif gal į geltonumą? aš ėmiausi tokią šviesią, kaip pelenai, labiau į baltumą, nes tikėjausi,kad ji man pašviesins, nors skaičiau kažkur, kad naudoja geltoną tokį, bet man tas geltonumas pasirodė labai negražus lotuliukas.gif o gal ir reikia geltonesnį imt g.gif

9.03 numeriukas. Jus maziau ziurekite i spalva ant buteliuko, cia gi ne dazai, tik balzamas, ant skirtingu plauku, skirtingas atspalvis, be to, jei ilgai jo nelaikyti, tai jis atliks tik pilkintojo funkcija

QUOTE(Portishead @ 2010 05 24, 11:28)
mane gan neseniai perdaze sviesiai,  tai pradejau naudot C:EHKO Silver sampuna bei tos pacios firmos pilkintoja. iskart plaukuciai igauna grazia spalva. super priemones asmeniskai man. tik as ta sampuna turiu kone antra diena naudot, kitaip plaukai geltoni pasidaro. o pilkintoja stengiuosi reciau naudot

Labai gera firma, tik niekur ant jos neuztaikau. Kur perkate, kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 05 24, 21:05)
nera uz ka. beje, skaiciau ir neigiamu atsiliepimu apie tas priemones, na man asmeniskai tiko  4u.gif  tik neseniai man nuo sampuno (jis violetinis kaip ir pilkintojas) nagai truputi violetine spalva nusidaze:D
Klaipedoj, pilkintoja maciau yra pirkt medinese sukose. pati perku kitoj vietoj, bet matau jus is Utenos, tai nezinau kur ten galima butu isigyti  g.gif siaip noreciau internete rast kur nusipirkt, jauciu pigiau butu, bet nerandu. o skalavimo skystis tai jo, irgi panasiam buteliuke.  4u.gif

Va cia yra
http://www.svarospre...hp?brand=C:enko
bet sampuno nera, tik pilkintojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 05 24, 20:22)
Labai gera firma, tik niekur ant jos neuztaikau. Kur perkate, kokios kainos?

medinese sukose turetu buti. pas mumis Klaipedoj yra Gabijoj, "grozio namuose". 4u.gif
tas pilkintojas kazkur 28 lt su centais kainavo, o sampunas 25 lt

QUOTE(aidencija @ 2010 05 24, 21:11)
Va cia yra
http://www.svarospre...hp?brand=C:enko
bet sampuno nera, tik pilkintojas  4u.gif

aha paziurejau, aciu uz nuoroda, bet neapsimoka ten pirkt, panasiai ir mokejau uz pilkintoja blush2.gif 4u.gif maniau gal uzsienietiskam puslapy kur parduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 05 24, 22:40)
medinese sukose turetu buti. pas mumis Klaipedoj yra Gabijoj, "grozio namuose".  4u.gif
tas pilkintojas kazkur 28 lt su centais kainavo, o sampunas 25 lt
aha paziurejau, aciu uz nuoroda, bet neapsimoka ten pirkt, panasiai ir mokejau uz pilkintoja  blush2.gif  4u.gif maniau gal uzsienietiskam puslapy kur parduoda  g.gif

Sampuno kazkaip dar neteko niekur matyti... g.gif
Naudoju pati c:ehko shine blond sampuna, pazeistiems plaukams, bet jo buteliukas ne toks, kaip to pilkintojo, o geltonas, toks raitytas ... smile.gif
Noreciau labai to silwer sampuno raudoname buteliuke, bet niekur neteko matyti... ax.gif
kaip suprantu Jus kalbate apie sampuna, kuris taip pat pilkina plaukus, na tipo silver? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aidencija: 25 gegužės 2010 - 12:58
o gal kas žino gerą kondicionierių ,kuris nuima geltonumą?
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2010 05 25, 12:55)
Sampuno kazkaip dar neteko niekur matyti...  g.gif
Naudoju pati c:ehko shine blond sampuna, pazeistiems plaukams, bet jo buteliukas ne toks, kaip to pilkintojo, o geltonas, toks raitytas ...  smile.gif
Noreciau labai to silwer sampuno raudoname buteliuke, bet niekur neteko matyti...  ax.gif
kaip suprantu Jus kalbate apie sampuna, kuris taip pat pilkina plaukus, na tipo silver?  4u.gif

sampunas toks (kairej, su uzrasu silver):
user posted image

na pvz medinese sukose nemaciau jo, tik pilkintoja ten parode man. pati pirkau tokioj "geru daiktu krautuvelej" Klaipedoj, kur net cekiu neduoda:D o sampunas tai jo, tokio pat tipo, violetines spalvos skystis. gan stipiai veikiantis, as kolkas tik ji ir naudoju, bijau kitu sampunu plaut, nenoriu geltona but sad.gif

QUOTE(Jurgutėlė @ 2010 05 25, 14:03)
o gal kas žino gerą kondicionierių ,kuris nuima geltonumą?

loreal turi, shine blonde conditioner:
user posted image

dar yra toks:
Philip Kingsley Pure Silver Conditioner
user posted image

kitu kondicioneriu tokio tipo nezinau, gal kas situos isbande ir parasys atsiliepimus g.gif
Atsakyti
Merguciai, niekas nebandet Keune pilkinancio sampuno ? Visa tema perskaiciau, o atsiliepimu ne vieno neradau unsure.gif Tik toki pat klausima kaip mano unsure.gif Net Keunes temeleje nieko neradau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2010 05 25, 19:54)
gan stipiai veikiantis, as kolkas tik ji ir naudoju, bijau kitu sampunu plaut, nenoriu geltona but sad.gif

O kaskart plaunant ji reikia naudot g.gif Nes siaip ir man reikia pilkinancio, bet jei kaskart reikes ji naudot, tai huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 05 25, 20:05)
O kaskart plaunant ji reikia naudot  g.gif Nes siaip ir man reikia pilkinancio, bet jei kaskart reikes ji naudot, tai  huh.gif

na kaskart nereikia, bet as bijau to geltonumo doh.gif jis pas mane islenda greit, nervina. sruogelem pamenu padazo- viskas graziai, sviesi spalvyte. o tada dar apie jokius pilkintojus nezinojau, tai paprastu sampunu ploviau, ir labai greit sviesi spalva pasidarydavo tokia tamsiai geltona unsure.gif
Atsakyti