Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(*spanguolyte @ 2010 04 20, 18:03)

man kirpeja uzdraude naudoti tuos rusiskus tonikus, sake nuodas paskutinis plaukui

saunuole kirpeja,manyciau thumbup.gif as asmeniskai sau nedeciau tokiu ant savo galvos taip pat ax.gif
Atsakyti
merginos jus geriau jo nenaudokit nuo jo trupa plaukai,ziauriai issausina
Atsakyti
Sveikos merginos:) reikia patarimo,kas naudojate Rokolor tonikąsmile.gif Esu šviesinta sruogelėmis,nutariau paryškinti atspalvį ir....prisidirbau:) nusipirkau toniką 8.10 su baltojo lino ekstraktu,galvojau paryškins spalvą, o..plaukai ne tik patamsėjo, bet ir fijoletiniai tapo prieš saulębiggrin.gif Reikia patarimo kas naudojate šiuos balzamus, kokį naudojate, kad pašviseintų spalvą? Dedu nuorodą,kad pamatytumėt ekstremalius bandymus:)))

http://public.fotki....ukai-atrod.html
Atsakyti
Sveikos,
susidomejau as DAVINES kondicionieriumi- gal kuri bandete nusipirkti online- kur pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2010 05 18, 14:20)
Sveikos merginos:) reikia patarimo,kas naudojate Rokolor tonikąsmile.gif Esu šviesinta sruogelėmis,nutariau paryškinti atspalvį ir....prisidirbau:) nusipirkau toniką 8.10 su baltojo lino ekstraktu,galvojau paryškins spalvą, o..plaukai ne tik patamsėjo, bet ir fijoletiniai tapo prieš saulębiggrin.gif Reikia patarimo kas naudojate šiuos balzamus, kokį naudojate, kad pašviseintų spalvą? Dedu nuorodą,kad pamatytumėt  ekstremalius bandymus:)))

http://public.fotki....ukai-atrod.html

nieko nedaryk turetu apsiplauti
Atsakyti
QUOTE(ugne/// @ 2010 05 23, 13:48)
nieko nedaryk turetu apsiplauti

jau nusiplovė blush2.gif Po vieno karto jau buvo normaliau,o po dviejų plovimų viskas gerai 4u.gif Tik vat, vistiek norisi spalvą pagyvint, paryškint....kiek skaičiau apie tuos balzamus,ne viena moteriškė džiaugėsi jų rezultatais,sakau gal netinkamai tiesiog išsirinkau atspalvį, todėl vis dar laukiu pasiūlymų, kurios dažosi su šiais tonikais, kokį apsirinkt,kad spalva būtų ryškesnė biggrin.gif Išbandžiaus, kad greit nusipauna, tai galima rizikuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2010 05 23, 13:46)
jau nusiplovė  blush2.gif Po vieno karto jau buvo normaliau,o po dviejų plovimų viskas gerai 4u.gif  Tik vat, vistiek norisi spalvą pagyvint, paryškint....kiek skaičiau apie tuos balzamus,ne viena moteriškė džiaugėsi jų rezultatais,sakau gal netinkamai tiesiog išsirinkau atspalvį, todėl vis dar laukiu pasiūlymų, kurios dažosi su šiais tonikais, kokį apsirinkt,kad spalva būtų ryškesnė biggrin.gif  Išbandžiaus, kad greit nusipauna, tai galima rizikuot biggrin.gif

As perku "Палевый" spalva. Jokios violetines spalvos neduoda, o geltonuma nuima. As kai plaunu jau antra karta plaukus, sumaisau nedideli kieki sito balzamo su iprastu sampunu, nelaikau, isplaunu ir isskalauju plaukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 05 23, 18:28)
As perku "Палевый" spalva. Jokios violetines spalvos neduoda, o geltonuma nuima. As kai plaunu jau antra karta plaukus, sumaisau nedideli kieki sito balzamo su iprastu sampunu, nelaikau, isplaunu ir isskalauju plaukus  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Reiks pažiūrėt, nors kiek žiūriu Eurokose, visi pavadinimai lietuviški, tai sunku suprast kokia čia spalva unsure.gif gal į geltonumą? aš ėmiausi tokią šviesią, kaip pelenai, labiau į baltumą, nes tikėjausi,kad ji man pašviesins, nors skaičiau kažkur, kad naudoja geltoną tokį, bet man tas geltonumas pasirodė labai negražus lotuliukas.gif o gal ir reikia geltonesnį imt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Truputigyva @ 2010 05 18, 14:20)
Sveikos merginos:) reikia patarimo,kas naudojate Rokolor tonikąsmile.gif

Atsiplaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal pasiulytumete koki sampuna ar kita priemone, kuris nuima geltonuma is dazytu plauku ir suteikia ta platinos efekta? Man kai daze, tai labai jau balti gavosi, tada uzdejo tonerio, kad papilkint ir plaukai gavosi geltonai-oranziniai blink.gif
Atsakyti
mane gan neseniai perdaze sviesiai, tai pradejau naudot C:EHKO Silver sampuna bei tos pacios firmos pilkintoja. iskart plaukuciai igauna grazia spalva. super priemones asmeniskai man. tik as ta sampuna turiu kone antra diena naudot, kitaip plaukai geltoni pasidaro. o pilkintoja stengiuosi reciau naudot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 24 gegužės 2010 - 11:30
QUOTE(Portishead @ 2010 05 24, 12:28)
mane gan neseniai perdaze sviesiai,  tai pradejau naudot C:EHKO Silver sampuna bei tos pacios firmos pilkintoja. iskart plaukuciai igauna grazia spalva. super priemones asmeniskai man. tik as ta sampuna turiu kone antra diena naudot, kitaip plaukai geltoni pasidaro. o pilkintoja stengiuosi reciau naudot

Tai sampunas kaip supratau nuima geltonuma ir irsyskina baltuma?
Atsakyti