Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

As cenko nusipirkau hypr maximoj kaune, kur prie kikos yra parduotuve kirpykliniu reikmenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2010 06 04, 18:55)
As cenko nusipirkau hypr maximoj kaune, kur prie kikos yra parduotuve kirpykliniu reikmenu smile.gif

ir kaip jis jums?
Atsakyti
man labai gerai geltona atspalvi panaikina Matrixs šampunas sviesiem splaukams,ir naudoti ji reike tik karta i savaite.
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2010 05 26, 18:06)
swiss o par pilkinantis sampunas  mirksiukas.gif

Patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonderberg @ 2010 06 04, 16:37)
Nusipirkau Schwarzkopf Bonacure Color Save Silver(koks naglas pavadinimas  biggrin.gif  ) sampuna, tai jau po pirmo plovimo nueme ta geltonuma, plaukai tapo pilkai balti  smile.gif  Tiesa, keleta sruogu iki zilumo nubalino  g.gif

kur pirkai ir kiek kainuoja
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2010 03 01, 18:03)
Situ sampunu ir kondicionieriu dabar yra Sarmose pirkt (net gi akcija  g.gif ).

O dar nuziurejau, kad kazkoks naujas atsirado :
user posted image
Populiariausias Lee Stafford šampūnas. Skirtas blondinėms, naikina gelsvus atspalvius .

Radau, kad jam yra nuolaida Sarmose ir Douglas parduotuvese (akcija). Bet kad kiek buvau Sarmose, neradau ju  g.gif
Ar kas bandet sita? Kazin, ar verta po visa Vilniu vazinet ieskot jo  biggrin.gif  Nes Zirmunu Rimi esancioj Sarmoj sake, kad gal net i wLT neatveze ju  g.gif

As ir isigijau si Lee Srafford (tik ne Lietuvoje - Norvegijoje) Taipat su nuolaida smile.gif emiau sampuna ir condicionieriu, tik dabar paskaiciau kad to sampuno nuolad naudoti negalima doh.gif Kai isbandysiu, pasakysiu kaip man bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukeee @ 2010 06 08, 21:23)
As ir isigijau si Lee Srafford (tik ne Lietuvoje - Norvegijoje) Taipat su nuolaida  smile.gif  emiau sampuna ir condicionieriu, tik dabar paskaiciau kad to sampuno nuolad naudoti negalima doh.gif  Kai isbandysiu, pasakysiu kaip man  bigsmile.gif  bigsmile.gif

As ir toki isigijau, bet irgi ne Lt, o Anglijoj su nuolaida prisipirkau thumbup.gif
Naudoju kaip ir patarta, karta i savaite. Man tai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ansojuma @ 2010 06 08, 20:31)

Mickeviciaus g. esancioj parduotuvej. Kainavo 26lt.
Atsakyti
QUOTE(ansojuma @ 2010 06 08, 19:31)

Cia gal sis g.gif
http://www.assorti.l...ampunas-14.html
Atsakyti
Tas pats, tik ten 250ml.
Atsakyti
Sveikos.su drauge nusidazem visa galva,turejom gautis baltos,bet gavomes ryzos,kur buvo sviesios sruogos ten baltos pasidare,bet va naturalaus plauko iskart nenubalino taip...dazem su 9%,sakau cia klaida gal ir buvo unsure.gif bet pasiskaiciau jusu postus,tai cia jus visos geltonos,kodel??? smile.gif
Atsakyti
Su tokiu kiekiu peroksido tik naturaliai labai sviesius plaukus galima isbalint smile.gif
Atsakyti