nors cia tema kaip naikinti geltonuma, o as kaip tik turbut dabar jau noresiu ji paryskint...norejau taip pat but blondine, bet i pilka atspalvi, bet kadangi tas oranzas taip neisnyksta, tai labai jau skirtumas didelis nuo tu atauginejanciu gaunasi, nes jie gaunasi jau i pilkuma(po sio dazymo net i melynuma), o tie geltoni...bet geriausia tai, kad kai nusprendziau sviesint man taip idomiai gavosi kad kirpeja sako gal cia dazais kitokiais ta tarpa dazei, nes virsuj pasviesejo gerokai, tada sprindis oranzo, o galai taip pat kaip virsuj.tik dabar man pasidare aisku is kur tas sprindis to beveik neisimamo oranzo-nestumas.kai laukiausi buvau tamsi, dar pamenu kai kirpykloj daziausi saknis ir jau matesi pilvukas mane perspejo kirpeja, kad buna tokiu atveju, kad nestumo metu dazai ne taip nuima, bet tada buvo viskas normaliai, kaip reikejo taip ir nueme, o pasimate tik neseniai, kai nusprendziau sviesint plaukus, kad kitaip sviesinasi tas sprindis plauku

pries tai dare kirpeja, isvaziavau i uzsieni, tai pamaciau cia parduotuvej plauku sviesintojus (lightener'iai), pora kartu pasidariau galvodama kad man pamazintu ta oranza nors kiek, tai taip ir gavos, kad saknys tiesiog baltos pasidare, o ta oranza vos numuse, tolesne eiga jau zinot is ankstesnes zinutes

tai tiek...gal kas ka patars kaip man juos suvienodint, tas saknis kad nors kiek patamsintu, bet i silta atspalvi, kad suvienodetu su tais geltonais, na neapgaudinesiu saves, ne kiek geltonais o siek tiek dar oranziniais