Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(jearmaine @ 2010 09 22, 22:17)
labas, norejau paklausti, ar tikrai pilkintojo nereikia nuskalauti vandeniu? tiesiog perlieti juo ir viskas, neissiteps ranksluostis kaip nors melynai?  biggrin.gif  ir balzama deti pries ji ar po jo?  g.gif

laba,
as nenuskalauju vandeniu papildomai. tiesiog sumaisau pilkintoja su vandeniu ir ant plaukuciu pilu. o ant ranksluoscio jokiu demiu nepastebejau g.gif balzama pries dedu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 28 rugsėjo 2010 - 18:09
nu bandysiu ir as taip daryt, mano tokiam raudonam butely, c:ehko vadinasi pilkintojas, nelabai ten paaiskinta lietuviskoj etiketej smile.gif dekui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 09 28, 19:21)
nu bandysiu ir as taip daryt, mano tokiam raudonam butely, c:ehko vadinasi pilkintojas, nelabai ten paaiskinta lietuviskoj etiketej smile.gif dekui  tongue.gif

mano irgi c:ehko. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos, jungiuosi prie jusu ir as, prisiekspermentavau namuose doh.gif visa laika kirpykloje sruogomis dazydavau ir viskas buvo puiku, bet ne, kazkoks velnias liepe namuose nusidazyti plaukus, drauge jais daze ir tokia grazi spalva gavosi, kad pabandziau. Ir... saknys gavosi ryzos doh.gif doh.gif doh.gif Nuvariau i kirpykla, tai pridejo baltu sruogu, bet dabar tokia blonde, kad baisu - ne ryza, bet vis vien gelsva, tai net nebezinau ka daryti, jau plauku gaila, nors ir taip per savo nesamones juo ziauriai sugadinau, tai vat ir galvoju, turiu kazkoki pilkintoja, bet jis nenuima tos baisios spalvos, o tas c:ehko kitoks nei visi?

Ir dar, mielosios, kuo dazot tos, pas kurias labai didelis oranzinio pigmento kiekis plaukuose?
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2010 09 30, 08:28)
Sveikutes merginos, jungiuosi prie jusu ir as, prisiekspermentavau namuose  doh.gif visa laika kirpykloje sruogomis dazydavau ir viskas buvo puiku, bet ne, kazkoks velnias liepe namuose nusidazyti plaukus, drauge jais daze ir tokia grazi spalva gavosi, kad pabandziau. Ir... saknys gavosi ryzos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nuvariau i kirpykla, tai pridejo baltu sruogu, bet dabar tokia blonde, kad baisu - ne ryza, bet vis vien gelsva, tai net nebezinau ka daryti, jau plauku gaila, nors ir taip per savo nesamones juo ziauriai sugadinau, tai vat ir galvoju, turiu kazkoki pilkintoja, bet jis nenuima tos baisios spalvos, o tas c:ehko kitoks nei visi?

Ir dar, mielosios, kuo dazot tos, pas kurias labai didelis oranzinio pigmento kiekis plaukuose?

Jis ir nenuims,tik prigesins mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Dėl Irida-tai vienu metu aš naudojau šitąąą, tai man pradėjo net slinkti plaukai nuo ano!!

vat, ir vėl neištvėriau, neatsispyriau savo netikėtai užkluptam intuziazmui vėl patapti baltapūke.. Parduotuvėj nugriebiau dažus, įsijuosus nusidažiau, tačiau rezultatas toks: (kadangi esu pelenų spalvos plaukų, laikas nuo laiko sruoginu kirpykloje visą galvą baltom sruogom), man nusidažė plaukai gelsvai, o kur nuaugusios sruogelės buvo-ten balta... Ir kai bandžiau tą geltonumą nuimti nuo plaukų šaknų, gaaaal kiek nežymiai ir prislopo tas auskinis šviesus geltonumas, tačiau laaabai išsišokta švelniai numėlusios tos nuaugusios balintos sruogelės
;DDD Vargo vakarienė man... xDD
Tai dabar nežinau,, gal pabandysiu pasidairyti kitokių dažomųjų balzamų, arba teks dažyti dar syki plaukus-trečią kartą.. ..norzs bijau jau kiek, jau plaukas nusausėjo, galiukai išvis niekam tikę;D Ir bijau aps savo kirpėją eiti-gausiu velnių už savivaliavimą;DDDD
Atsakyti
QUOTE(hotkiss @ 2010 10 18, 09:29)
Sveikos!  4u.gif
Dėl Irida-tai vienu metu aš naudojau šitąąą, tai man pradėjo net slinkti plaukai nuo ano!!

vat, ir vėl neištvėriau, neatsispyriau savo netikėtai užkluptam intuziazmui vėl patapti baltapūke.. Parduotuvėj nugriebiau dažus, įsijuosus nusidažiau, tačiau rezultatas toks: (kadangi esu pelenų spalvos plaukų, laikas nuo laiko sruoginu kirpykloje  visą galvą baltom sruogom), man nusidažė plaukai gelsvai, o kur nuaugusios sruogelės buvo-ten balta... Ir kai bandžiau tą geltonumą nuimti nuo plaukų šaknų, gaaaal kiek nežymiai ir prislopo tas auskinis šviesus geltonumas, tačiau laaabai išsišokta švelniai numėlusios tos nuaugusios balintos sruogelės
;DDD Vargo vakarienė man... xDD
  Tai dabar nežinau,, gal pabandysiu pasidairyti kitokių dažomųjų balzamų, arba teks dažyti dar syki plaukus-trečią kartą.. ..norzs bijau jau kiek, jau plaukas nusausėjo, galiukai išvis niekam tikę;D Ir bijau aps savo kirpėją eiti-gausiu velnių už savivaliavimą;DDDD

jei ten sampunas,tai nebijok-atsiplaus po dvieju plovimu tas melynumas,ar net po vieno mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif as is tamsios po truputi dariausi vel blondine, gavosi ryza doh.gif bet dar per pora sviesinimu ir ta ryza jau kaip tamsiai geltona, prie saknu buvo beveik iki baltumo nuimta, jau noriu pagaliau suvienodint ta spalva, nusipirkau garnier dazus 9nr, natural blonde, tokie visai i gelsvuma atrode, taigi as katik po dazymo, istepus plaukus atrode suvienodeje jie, jau dziaugiausi, kad ir virsus tamsuoja taip gelsvai, galvojau susilygins, isskalavau, dar pasitepiau tuo idetu kondicionierium ir issdziovinau, jie ne tai, kad nesuvienodejo man, o tie virsuj i melyna atspalvi musa, o toliau tie geltoni doh.gif doh.gif doh.gif gal kas patartu ar uzdejus sviesiai i rusva atspalvi kas su tais melsvais gautusi? nebus koks vel neaisku kas? blink.gif norejau ciut pagelsvint ta virsu, kad taip nepilkuotu, o su tais graziau nueitu kur dar siek tiek to oranzo meta...na zodziu, tuoj turetu iki galo pradziut, issisukuosiu ir ziuresiu kas cia bus...
Atsakyti
nors cia tema kaip naikinti geltonuma, o as kaip tik turbut dabar jau noresiu ji paryskint...norejau taip pat but blondine, bet i pilka atspalvi, bet kadangi tas oranzas taip neisnyksta, tai labai jau skirtumas didelis nuo tu atauginejanciu gaunasi, nes jie gaunasi jau i pilkuma(po sio dazymo net i melynuma), o tie geltoni...bet geriausia tai, kad kai nusprendziau sviesint man taip idomiai gavosi kad kirpeja sako gal cia dazais kitokiais ta tarpa dazei, nes virsuj pasviesejo gerokai, tada sprindis oranzo, o galai taip pat kaip virsuj.tik dabar man pasidare aisku is kur tas sprindis to beveik neisimamo oranzo-nestumas.kai laukiausi buvau tamsi, dar pamenu kai kirpykloj daziausi saknis ir jau matesi pilvukas mane perspejo kirpeja, kad buna tokiu atveju, kad nestumo metu dazai ne taip nuima, bet tada buvo viskas normaliai, kaip reikejo taip ir nueme, o pasimate tik neseniai, kai nusprendziau sviesint plaukus, kad kitaip sviesinasi tas sprindis plauku lotuliukas.gif blink.gif pries tai dare kirpeja, isvaziavau i uzsieni, tai pamaciau cia parduotuvej plauku sviesintojus (lightener'iai), pora kartu pasidariau galvodama kad man pamazintu ta oranza nors kiek, tai taip ir gavos, kad saknys tiesiog baltos pasidare, o ta oranza vos numuse, tolesne eiga jau zinot is ankstesnes zinutes doh.gif tai tiek...gal kas ka patars kaip man juos suvienodint, tas saknis kad nors kiek patamsintu, bet i silta atspalvi, kad suvienodetu su tais geltonais, na neapgaudinesiu saves, ne kiek geltonais o siek tiek dar oranziniais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2010 09 30, 09:28)
Sveikutes merginos, jungiuosi prie jusu ir as, prisiekspermentavau namuose  doh.gif visa laika kirpykloje sruogomis dazydavau ir viskas buvo puiku, bet ne, kazkoks velnias liepe namuose nusidazyti plaukus, drauge jais daze ir tokia grazi spalva gavosi, kad pabandziau. Ir... saknys gavosi ryzos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nuvariau i kirpykla, tai pridejo baltu sruogu, bet dabar tokia blonde, kad baisu - ne ryza, bet vis vien gelsva, tai net nebezinau ka daryti, jau plauku gaila, nors ir taip per savo nesamones juo ziauriai sugadinau, tai vat ir galvoju, turiu kazkoki pilkintoja, bet jis nenuima tos baisios spalvos, o tas c:ehko kitoks nei visi?

pati dazau sruogelem plaukus, sviesiom, nekenciu labai gelsvu plauku, as kiek bandziau pilkintoju tiek jie arba sausina plaukus arba jie nieko nepilkina. Jau keli metai kad radau iseiti, deka savo kirpejos. Taigi patarimas jums visoms kas norit turet ne geltonus plaukus:

Kiekviena kirpeja gera turetu tai zinot ir jums padaryt tai ko norit. Nudazo sruogas, isskalauja plaukus, tada praskiedzia su kazkokiu losijonu pilku dazu ir jais praplauna visus plaukus palaiko 2-3 minutes ir galiausiai isplauna galva. VISKAS!!! jei jums vis tiek plaukai gelsvoki prasykit kad kirpeja darytu su tamsesniu koncentratu. Sita procedura jos vadina ,,emulgavimu" po dazymo. man geriausia buna kai po dazymo buna siek tiek per piki, tada pasiplauna po keliu savaiciu ir du menesius bunu grazi smile.gif
Namu salygom to nepasidarysit ir busit tiesiog geltonos!
Sekmes dazymuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undyteee @ 2010 10 22, 00:30)
pati dazau sruogelem plaukus, sviesiom, nekenciu labai gelsvu plauku, as kiek bandziau pilkintoju tiek jie arba sausina plaukus arba jie nieko nepilkina. Jau keli metai kad radau iseiti, deka savo kirpejos. Taigi patarimas jums visoms kas norit turet ne geltonus plaukus:

Kiekviena kirpeja gera turetu tai zinot ir jums padaryt tai ko norit. Nudazo sruogas, isskalauja plaukus, tada praskiedzia su kazkokiu losijonu pilku dazu ir jais praplauna visus plaukus palaiko 2-3 minutes ir galiausiai isplauna galva. VISKAS!!! jei jums vis tiek plaukai gelsvoki prasykit kad kirpeja darytu su tamsesniu koncentratu. Sita procedura jos vadina ,,emulgavimu" po dazymo. man geriausia buna kai po dazymo buna siek tiek per piki, tada pasiplauna po keliu savaiciu ir du menesius bunu grazi smile.gif
Namu salygom to nepasidarysit ir busit tiesiog geltonos!
Sekmes dazymuose smile.gif

as taip planuoju dazytis sruogomis smile.gif tik nezinau i koki salona eiti, is kokio miesto jusu kirpeja?smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal kurios nors naudojate toki sampuna? kaip atsiliepimai? as siandien ji nusipirkau, tik jau bijau kad netapciau pernelyg balta biggrin.gif ar ji naudot kiekvieno plovimo metu kaip kad iprasta sampuna ?ir deti balzama po jo? 4u.gif
user posted image
Atsakyti