Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(Žvėriukė @ 2010 05 25, 21:05)
Merguciai, niekas nebandet Keune pilkinancio sampuno ? Visa tema perskaiciau, o atsiliepimu ne vieno neradau  unsure.gif Tik toki pat klausima kaip mano  unsure.gif Net Keunes temeleje nieko neradau  unsure.gif

naudojau keune pilkinanti sampuna,neblogas,bet nusipirkau eurokose kazkoki uz 13 lt ir ka,man net labiau patinka nei keune,daug maziau sausina plauka. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Portishead,2010 05 25, 20:54]
sampunas toks (kairej, su uzrasu silver):
user posted image

na pvz medinese sukose nemaciau jo, tik pilkintoja ten parode man. pati pirkau tokioj "geru daiktu krautuvelej" Klaipedoj, kur net cekiu neduoda:D o sampunas tai jo, tokio pat tipo, violetines spalvos skystis. gan stipiai veikiantis, as kolkas tik ji ir naudoju, bijau kitu sampunu plaut, nenoriu geltona but sad.gif

Na bet kiekvienu plovimu, manau, nebutina juo plauti smile.gif
Juk per viena plovima, manau, tikrai nebus geltoni plaukai smile.gif
As tai visokiu pilkinamuju turiu sampunu, bet juos naudoju tik kas koki trecia plovima, nes bijau, o siaip naudoju ivairius blond sampunus ax.gif
Ta pilkinamaji c;ehko skysti naudoju tik karta ant poros sav, nes jis kazkaip labai sausina plaukus, galiukai baisus tampa g.gif
Papildyta:
QUOTE(*ShowGirl* @ 2010 05 26, 13:40)
naudojau keune pilkinanti sampuna,neblogas,bet nusipirkau eurokose kazkoki uz 13 lt ir ka,man net labiau patinka nei keune,daug maziau sausina plauka. thumbup.gif

Gal galima pavadinima , to kur "Eurokose" pirkote? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aidencija: 26 gegužės 2010 - 15:07
QUOTE(aidencija @ 2010 05 26, 15:09)

reikia man tada reciau naudot ta silver sampuna ir juolab pilkintoja doh.gif paziuresiu kaip su geltonumu bus, jei greit islis tai teks tada turbut rimtai kaskart naudot sampuna silver g.gif
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2010 05 26, 16:09)
Gal galima pavadinima , to kur "Eurokose" pirkote?  ax.gif

swiss o par pilkinantis sampunas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Žvėriukė,2010 05 25, 21:05]
Merguciai, niekas nebandet Keune pilkinancio sampuno ? Visa tema perskaiciau, o atsiliepimu ne vieno neradau unsure.gif Tik toki pat klausima kaip mano unsure.gif Net Keunes temeleje nieko neradau unsure.gif

Bandziau, nepatiko, nes jokio efekto nemaciau, apart plauku sausinima doh.gif Pamenu, ne man vienai jis nepatiko.
Atsakyti
[quote=Melajja,2010 05 26, 18:23]
[quote=Žvėriukė,2010 05 25, 21:05]
Merguciai, niekas nebandet Keune pilkinancio sampuno ? Visa tema perskaiciau, o atsiliepimu ne vieno neradau unsure.gif Tik toki pat klausima kaip mano unsure.gif Net Keunes temeleje nieko neradau unsure.gif

Bandziau, nepatiko, nes jokio efekto nemaciau, apart plauku sausinima doh.gif Pamenu, ne man vienai jis nepatiko.
[/quote]
Aha as irgi pamenu jau senokai ji turejau tai tikras sh... taip ir nesunaudojau jo iki galo doh.gif
Atsakyti
isiterpsiu ir as ,kadangi jau ilga laika esu sviesi tai esu bandziusi ivairiausiu priemoniu salinanciu ta geltonuma, ir jau kokius metus negaliu atsidziaugti silver kondicionieriumi,jis is davines ,kiek brangokas,bet vertas savo kainos,tuo labiau kad plaukai ne kiek nesauseja ,lieka svelnus ir blizgantys o gelsvumo ne nelieka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievose @ 2010 05 28, 07:51)
isiterpsiu ir as ,kadangi jau ilga laika esu sviesi tai esu bandziusi ivairiausiu priemoniu salinanciu ta geltonuma, ir jau kokius metus negaliu atsidziaugti silver kondicionieriumi,jis is davines ,kiek brangokas,bet vertas savo kainos,tuo labiau kad plaukai ne kiek nesauseja ,lieka svelnus ir blizgantys o gelsvumo ne nelieka ax.gif

kokia kainyte? kur perkat? 4u.gif
Atsakyti
perku salonuose,ja platina daugelis tovera salonu,andre, uzeikite i www.davines.lt ir ten yra sarasiukas kur jie platina savo priemones, 250ml jei neklystu 88lt ,ganetinai daug,bet ilgam uztenka smile.gif
Atsakyti
O aš pas savo kirpėją kelis kartus išbandžiau "Simply zen" plaukus balinančią priemonę, ir pamačiusi tikrai pastebimą rezultatą pati nusipirkau bonkutę šio šampūno, naudoju jį retokai, kelis kartus į mėnesį, ir spalva graži išlieka, plaukai nepageltę.
Jis skirtas netgi žiliems plaukams, bet koks poveikis jiems - nežinau.
Atsakyti

loreal turi, shine blonde conditioner:
user posted image

dar yra toks:
Philip Kingsley Pure Silver Conditioner
user posted image

kitu kondicioneriu tokio tipo nezinau, gal kas situos isbande ir parasys atsiliepimus g.gif
[/quote]
ačiū už nuorodas ,tikrai gal kas bandė?
Atsakyti
bandziau sitas priemones,nzn bet kazkur SM perskaiciau tik nepamenu ar sitoj temoj ar ne,kad jie sausina plaukus, o kadangi as galvojau kad naudoju gera daikata tai net nepagalvojau kad mano plaukai kazkokie neaisku butent po situ priemoniu schmoll.gif buvo pradeje netgi trupeti,tik nzn ar cia sutapimas ar ne ,bet as kai nebenaudoju nei sio sampuno nei kondicionieriaus nustojo ir trupeti ax.gif
Atsakyti