QUOTE(Liinge @ 2010 11 14, 02:14)
norėjau jūsų paklausti patarimo. esu natūrali blondinė, bet plaukai ima tamsėti nuo šaknų, o kadangi vasarą buvo vėl labai iššviesėję tai atrodo, kaip seniai dažyti plaukai, kai nuauga šaknys. kol kas bandžiau ivairias natūrales prirmones, bei šampūnus blondinėm, kažkokio poveikio nepastebėjau. ar man padėtų tie pilkikliai? kaip supratau jie nuima geltonumą, bet mano plaukų šaknys gauansi tokios lyg pelenų ar net nežinau kokia ten spalva, bet labai noriu vėl atšviesėti, o saulės juk žiemą nėra
http://www.johnfried...nder_family.jpg
padeda, bet ir sausina plaukucius, bent jau tie kur nuskalaut plaukus reikia (sumaisomi su vandeniu pilkintojai). gal geriau sampuna tik naudot, turiu is loreal, super

arba koki balzama
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 14, 11:06)
man pilkiklis yra super dalykas, esu labai patenkinta, puikiai nuima pilkuma, plaukai igauna grazaus pilkaus atspalvio, vienintelis dalykas, kuris nepatinka - sausina plauka.

ziauriai man pradejo sausint plaukus, turiu c:ehko pilkintoja, anksciau net nepastebedavau, tai nustojau naudot... bet poveikis jo tikrai stiprus. viena kart persistengiau, maziau vandens ipiliau nei reikejo, ir biski violetine buvau iki sekancio galvos plovimo