carela, jus, kaip kirpeja, kokia pilkinancia priemone patartumet? sampuna, kauke? ir is patirties - kokios firmos?
QUOTE(*moon* @ 2011 03 01, 12:52)
Man prieš metus, naudojant matrix šampūną žiauriai plaukai išsausėjo, pradėjo trupėti taip, kad net galvojau spalvą keisti. Geriau rinktis kaukes, ar balzamus. Krinonoje yra visokių pilkinančių, arba tiesiog "no yellow".
QUOTE(neringa.jn @ 2011 03 02, 18:07)
Man prieš metus, naudojant matrix šampūną žiauriai plaukai išsausėjo, pradėjo trupėti taip, kad net galvojau spalvą keisti. Geriau rinktis kaukes, ar balzamus. Krinonoje yra visokių pilkinančių, arba tiesiog "no yellow".
Pilnai gali buti as ji naudoju tik karta per savaite,nes kiek esu turejus pilkinanciu sampunu visi jie baisiai sausina plauka,todel po ju visada tepu kauke

Papildyta:
Dar labai knieti isbandyti Giovanni Colorflage Perfectly Platinum sampuna su kondicionierium, raso kad be sulfatu

o kaip plauku papilkintojai, kurie pilami i sampuna? Taip pat sausina plaukus?

QUOTE(carela @ 2011 03 02, 15:04)
aišku ,o gal žinot kokia priemonė nesausina ? man asmeniškai nesausina Davines mėlynas kondicionierius ,bet galvoju gal pakeist ką
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 03 03, 13:55)
aišku ,o gal žinot kokia priemonė nesausina ? man asmeniškai nesausina Davines mėlynas kondicionierius ,bet galvoju gal pakeist ką
Tai visi balzamai ar kaukės nesausina, ar sausina mažiau

Beveik visos prof firmos tokių turi, tik reikia pačioms atsirinkti, nes kas vienom tinka, kitom- ne. Aš su SM pagalba jau tokią kolekciją sukaupiau, kad oi,oi

man tai sitas geras
nesausina plauko ir spalva gera gaunasi. buteliukas is pradziu nekele pasitikejimo
Papildyta:
yra ir man buve

nesausina plauko ir spalva gera gaunasi. buteliukas is pradziu nekele pasitikejimo

Papildyta:
QUOTE(neringa.jn @ 2011 03 03, 13:49)
yra ir man buve

QUOTE(Jazira @ 2011 03 03, 16:36)
man tai sitas geras

O kur jo galima rasti?
O man labai Cehko pasiteisino

Kaina 25 lt.
tą geltonumą nuima ilgam, man šitą šampūną pakanka panaudoti per kelias savaites kartą. Maišau jį kartu su kondicionierium, tai plaukai lengvai šukuojasi, žvilga

Kaina 25 lt.
tą geltonumą nuima ilgam, man šitą šampūną pakanka panaudoti per kelias savaites kartą. Maišau jį kartu su kondicionierium, tai plaukai lengvai šukuojasi, žvilga

QUOTE(Snieguole
@ 2011 03 08, 23:35)

O man labai Cehko pasiteisino

Kaina 25 lt.

Kaina 25 lt.

Kur galima isigyti si sampuna?
QUOTE(mettta @ 2011 03 08, 21:44)
Kur galima isigyti si sampuna?
Prekiauja kirpyklos, bet jos antkainį dar užsideda, tai geriau pirkti Vilkpėdės bazėje, jei iš Vilniaus (nereikia į pačią bazę įvažiuoti, yra parduotuvė iš šono). Ten daug visokio gėrio galima rast.

merginos, o as pagalvojau, kad gal man tas pilkinantis pamazintu riebalvimasi plauku
nes as sviesinu, islenda kartais ciut ciut gelsvas atspalvis, bet jau tas riebumas plauku
gal naudodamasi tokiu islosciau siuo aspektu?