Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

carela, jus, kaip kirpeja, kokia pilkinancia priemone patartumet? sampuna, kauke? ir is patirties - kokios firmos?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2011 03 01, 12:52)
Kiek iki siol esu isbandziusi pilkintoju, tai siuo metu mano favoritas Matrix  thumbup.gif

Man prieš metus, naudojant matrix šampūną žiauriai plaukai išsausėjo, pradėjo trupėti taip, kad net galvojau spalvą keisti. Geriau rinktis kaukes, ar balzamus. Krinonoje yra visokių pilkinančių, arba tiesiog "no yellow".
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 03 02, 18:07)
Man prieš metus, naudojant matrix šampūną žiauriai plaukai išsausėjo, pradėjo trupėti taip, kad net galvojau spalvą keisti. Geriau rinktis kaukes, ar balzamus. Krinonoje yra visokių pilkinančių, arba tiesiog "no yellow".

Pilnai gali buti as ji naudoju tik karta per savaite,nes kiek esu turejus pilkinanciu sampunu visi jie baisiai sausina plauka,todel po ju visada tepu kauke smile.gif O kur buna perskalautojai, tai dar daugiau issausina doh.gif

Papildyta:
Dar labai knieti isbandyti Giovanni Colorflage Perfectly Platinum sampuna su kondicionierium, raso kad be sulfatu thumbup.gif
Atsakyti
o kaip plauku papilkintojai, kurie pilami i sampuna? Taip pat sausina plaukus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucike: 02 kovo 2011 - 18:48
QUOTE(carela @ 2011 03 02, 15:04)
Pilkinancio nera 4u.gif

aišku ,o gal žinot kokia priemonė nesausina ? man asmeniškai nesausina Davines mėlynas kondicionierius ,bet galvoju gal pakeist ką
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 03 03, 13:55)
aišku ,o gal žinot kokia priemonė nesausina ? man asmeniškai nesausina Davines mėlynas kondicionierius ,bet galvoju gal pakeist ką

Tai visi balzamai ar kaukės nesausina, ar sausina mažiau 4u.gif
Beveik visos prof firmos tokių turi, tik reikia pačioms atsirinkti, nes kas vienom tinka, kitom- ne. Aš su SM pagalba jau tokią kolekciją sukaupiau, kad oi,oi lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai sitas geras

user posted image

nesausina plauko ir spalva gera gaunasi. buteliukas is pradziu nekele pasitikejimo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(neringa.jn @ 2011 03 03, 13:49)
Aš su SM pagalba jau tokią kolekciją sukaupiau, kad oi,oi lotuliukas.gif

yra ir man buve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 03 03, 16:36)
man tai sitas geras

user posted image

nesausina plauko ir spalva gera gaunasi. buteliukas is pradziu nekele pasitikejimo  rolleyes.gif

O kur jo galima rasti?
Atsakyti
O man labai Cehko pasiteisino
user posted image
Kaina 25 lt.
tą geltonumą nuima ilgam, man šitą šampūną pakanka panaudoti per kelias savaites kartą. Maišau jį kartu su kondicionierium, tai plaukai lengvai šukuojasi, žvilga rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 03 08, 23:35-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2011 03 08, 23:35)
O man labai Cehko pasiteisino
user posted image
Kaina 25 lt.
tą geltonumą nuima ilgam, man šitą šampūną pakanka panaudoti per kelias savaites kartą. Maišau jį kartu su kondicionierium, tai plaukai lengvai šukuojasi, žvilga  rolleyes.gif

Kur galima isigyti si sampuna?
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2011 03 08, 21:44)
Kur galima isigyti si sampuna?

Prekiauja kirpyklos, bet jos antkainį dar užsideda, tai geriau pirkti Vilkpėdės bazėje, jei iš Vilniaus (nereikia į pačią bazę įvažiuoti, yra parduotuvė iš šono). Ten daug visokio gėrio galima rast. smile.gif
Atsakyti
merginos, o as pagalvojau, kad gal man tas pilkinantis pamazintu riebalvimasi plauku g.gif nes as sviesinu, islenda kartais ciut ciut gelsvas atspalvis, bet jau tas riebumas plauku doh.gif gal naudodamasi tokiu islosciau siuo aspektu? g.gif
Atsakyti