Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(*Mulate* @ 2011 01 29, 12:34)
neteisingai mane supratot smile.gif  jei po dazymo plaukai palike gelsvi ir kirpeja aiskina,kad tai gelezingas vanduo ,tai nonsensas, kitaip tai reikstu,kad is jos nei viena blondine neiseina, visos geltonos  doh.gif jei pastoviai plauti su "ryzu " vandeniu, tai gal ir pageltonuoja plaukai, bet ten kiek supratau po dazymo pas kirpeja taip buvo aiskinta, arba  as netaip supratau g.gif zodziu, pakeist dazus ir kirpeja tikrai verta,o tuomet ziuret ar tam rajone vanduo nugales ir tuos dazus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, karta ir as nusprendziau paeksperimentuoti ir nusidazyti plaukus sviesiau (saknys sviesiai pilkos naturaliai, o i galiukus einant Palangos smelio spalva) ir pasigailejau. Teko kelis kartus veliau vis perdazineti, nes pilkumas nusiplaudavo ir likdavo tik geltona spalva. Taigi iskart po paskutinio dazymo vaiksciojau po parduotuves ir suradau nuostabu sampuna Biosilk Silver Lights. Po pirmo bandymo iskart pasimate rezultatas ir nepalieka to violetinio atspalvio plaukuose. Nu nuostabus! thumbup.gif Butelis (400 ml) kainuoja apie 50 lt, bet jo uztenka ilgam. As pvz kas savaite ar reciau nedideli kieki to sampuno itrinu i plaukus ir palaikau apie 3-4 min ir nuplaunu, ji naudoju apie 4 menesius ir ne 100 ml neisnaudojau. Galvoju gal reikia ir balzama nusipirkt toki.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanilline. @ 2011 02 16, 00:30)
Na, karta ir as nusprendziau paeksperimentuoti ir nusidazyti plaukus sviesiau (saknys sviesiai pilkos naturaliai, o i galiukus einant Palangos smelio spalva) ir pasigailejau. Teko kelis kartus veliau vis perdazineti, nes pilkumas nusiplaudavo ir likdavo tik geltona spalva. Taigi iskart po paskutinio dazymo vaiksciojau po parduotuves ir suradau nuostabu sampuna Biosilk Silver Lights. Po pirmo bandymo iskart pasimate rezultatas ir nepalieka to violetinio atspalvio plaukuose. Nu nuostabus!  thumbup.gif Butelis (400 ml) kainuoja apie 50 lt, bet jo uztenka ilgam. As pvz kas savaite ar reciau nedideli kieki to sampuno itrinu i plaukus ir palaikau apie 3-4 min ir nuplaunu, ji naudoju apie 4 menesius ir ne 100 ml neisnaudojau. Galvoju gal reikia ir balzama nusipirkt toki.. g.gif

o kur pirkot Biosilk Silver Lights sampuna? labai ir man reiktu.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 02 27, 14:34)
o kur pirkot Biosilk Silver Lights sampuna? labai ir man reiktu.

ne manęs klausiat blush2.gif ,bet aš mačiau tų priemonių Sarmoj
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 02 27, 19:37)
ne manęs klausiat blush2.gif  ,bet aš mačiau tų priemonių Sarmoj

aciu labai ieskosiu.
Atsakyti
Man tai Joico labai geras thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju kaaral - patinka, bet ar geriausias negaliu pasakyti, nes pirmas pilkintojas mano
Atsakyti
Kiek iki siol esu isbandziusi pilkintoju, tai siuo metu mano favoritas Matrix thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2011 03 01, 12:52)
Kiek iki siol esu isbandziusi pilkintoju, tai siuo metu mano favoritas Matrix  thumbup.gif

šampūnas ar kondicionierius ?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 03 01, 13:42)
šampūnas ar kondicionierius ?

Sampuna turiu, nzn ar buna kondicionieriu sios firmos g.gif Jei yra reiks butinai isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2011 03 01, 15:04)
Sampuna turiu, nzn ar buna kondicionieriu sios firmos  g.gif Jei yra reiks butinai isbandyti  smile.gif

aš nežinau ,tik galvoju ,kad turėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 03 02, 11:46)
aš nežinau ,tik galvoju ,kad turėtų būti  g.gif

Pilkinancio nera 4u.gif
Atsakyti