Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

O kur to pilkinančiojo šampūno yra? Vaistinėse?
Atsakyti
prof. kosmetikos parduotuvese, grozio salonuose ,kirpyklose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauriut_ @ 2010 12 16, 19:32)
Sveikos,

Prašau ptarti dėl plaukų dažymo. Šiuo metu mano plaukai yra orandžiniai ir ne todėl, kad tokių norėčiau, o todėl, kad po kiekvieno dažymo  plaukai tiesiog nežmoniškai gelsta/rusta. Kirpėja dažo WELLA dažais. Kai prašau jos kesiti dažus, ji teisinasi, jog čia ne dažų, o mano natūralaus pigmento ar tiesiog vandens pasėkmė (tame tikrai yra tiesos - labai geležingas vanduo). Bet juk mano rajone vaikšto ne viena šviesiaplaukė, neturinti ryžo atspalvio!  blink.gif
Jau nebežinau ko griebtis. Nusipirkau pilkinantį šampūną (ryt jį išbandysiu), tačiau norisi ne maskuoti problemas plaukų, o iš tiesų jas spręsti. Kaip manot, galbūt padėtų dažų keitimas? Ar su tokiu prastu vandeniu jau nebėra vilties išlipti iš ryžumo? verysad.gif Mąstau jau iš  viso mesti dažymą, nes natūralūs mano plaukai (tamsi blondinė) bent jau nebus ryškiai geltoni.

manau,kad neteisingai dazai parenkami jums visu pirma, visu antra galbut iseitis -dazyti sruogomis. Dazu firma itakos neturi, wella -geri dazai, kad vandeny yra gelezies perdidelis kiekis,tai patikekit -nekoks argumentas blogai pavykusiam dazymui biggrin.gif pabandykite pasidazyti pas kita kirpeja 4u.gif
Atsakyti
gali buti kad jums netinka tos firmos dazai smile.gif ir buna tokiu plauku sunkiai nusidazo naturalus pigmentas,dauk ka reiskia ir vanduo kuris kartais uzgeltonina plauka,reikia y sav bent karta perplauti pikinanciu sampunu ar balzamu,dar buna purskiamos SUBRINOS priemones thumbup.gif kuriu perplauti nereik is karto.
Atsakyti
kokius naudojate ir rekomenduotumet pilkinancius balzamus (ne sampunus)?
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2010 12 19, 20:25)
Dazu firma itakos neturi, wella -geri dazai, kad vandeny yra gelezies perdidelis kiekis,tai patikekit -nekoks argumentas blogai pavykusiam dazymui  biggrin.gif pabandykite pasidazyti pas kita kirpeja 4u.gif

vanduo turi labai daug itakos plauku spalvai, ypac sviesiu plauku. man paciai dazo su wella, labai gerai atitaiko spalva, esu labai patenkinta (maiso pora atspalviu). patarciau keisti kirpeja g.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 01 18, 11:36)
vanduo turi labai daug itakos plauku spalvai, ypac sviesiu plauku. man paciai dazo su wella, labai gerai atitaiko spalva, esu labai patenkinta (maiso pora atspalviu). patarciau keisti kirpeja g.gif

tikrai taip. tačiau, jei jūs iš kirpyklos išeinate ar po vieno galvos plovimo liekate su tuo ryškiu geltonu atspalviu - tikrai patarčiau pabandyti nueiti pas kitą kirpėją. vanduo baltą pigmentą nuplauna tikrai ne per vieną plovimą. jei siūlys balinti/sruoginti milteliais - klauskite/žiūrėkite ar milteliai baltos spalvos (mišinį kirpėja privalo daryti toje pačioje patalpoje, kad jūs matytumėte, ne kokiame kitame kambariuke), blogiausiu atveju - vos melsvi. kuo mėlynesni, tuo geltonesnis atspalvis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2011 01 19, 17:42)
tikrai taip. tačiau, jei jūs iš kirpyklos išeinate ar po vieno galvos plovimo liekate su tuo ryškiu geltonu atspalviu - tikrai patarčiau pabandyti nueiti pas kitą kirpėją. vanduo baltą pigmentą nuplauna tikrai ne per vieną plovimą. jei siūlys balinti/sruoginti milteliais - klauskite/žiūrėkite ar milteliai baltos spalvos (mišinį kirpėja privalo daryti toje pačioje patalpoje, kad jūs matytumėte, ne kokiame kitame kambariuke), blogiausiu atveju - vos melsvi. kuo mėlynesni, tuo geltonesnis atspalvis  mirksiukas.gif

Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi 4u.gif
Du metus dažiau plaukus šviesiai, bet tas geltonumas tiesiog žudė doh.gif Mano kirpėja dirbo su schwardskopf priemonėmis, gyrė kokios jos thumbup.gif Dažė ir dažais, ir beamonjakiais milteliais, bet iš kirpyklos išeidavau geltonu pakaušiu doh.gif , namie naudojau visokius šampūnus pilkinančius, putas. Rezultate plaukai liko pusiau gelsvi, o galai kokie 10cm tokie purvinokai pilki, ir neatsiplovė, nes giliai įsigėrė pilkikliai. Kirpėja vis girdavo baigusi darbąohmy.gifi oi kaip gražu, ir kitos jai antrino, bet aš ne mažas vaikas , nepatiko man, be to nuo stiprių peroksidų ištrupėjo pusė plaukų, košmaras. Buvau įtikinta kirpėjos, kad mano plauko toks pigmentas, kad gal keisti spalvą geriau. Kažkaip tikėjau ja, nes daug metų pas ją lankausi, galvojau puikiai pažįsta mano plauką...Bet tamsi būti nenorėjau, gaila įdėtų pastangų ir šviesūs man labai tiko.
Viskas apsivertė, kai išsikėliau į kitą miestą ir turėjau pakeisti kirpėją. Dabartinė dirba su lorealio dažais, pas ją lankausi kas mėnesį nuo spalio. Plaukai NEBEGELTONUOJA thumbup.gif , nebenaudoju jokių pilkiklių, ji man atšveitė ir tuos purvinus plaukus, dabar spalva lygi, graži, kaip iš blond reklamos, be to ataugę ir jos dažyti plaukai daug stipresni, nelūžinėja, netrupa. Taigi mergaitės, nebijokite keisti nei dažų, nei kirpėjų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa.jn: 21 sausio 2011 - 17:04
QUOTE(neringa.jn @ 2011 01 21, 18:02)
Viskas apsivertė, kai išsikėliau į kitą miestą ir turėjau pakeisti kirpėją. Dabartinė dirba su lorealio dažais, pas ją lankausi kas mėnesį nuo spalio. Plaukai NEBEGELTONUOJA thumbup.gif , nebenaudoju jokių pilkiklių, ji man atšveitė ir tuos  purvinus plaukus, dabar spalva lygi, graži, kaip iš blond reklamos, be to ataugę ir jos dažyti plaukai daug stipresni, nelūžinėja, netrupa. Taigi mergaitės, nebijokite keisti nei dažų, nei kirpėjų 4u.gif

Man L`oreal - vieni geriausiu dazu, kokius yra teke bandyti thumbup.gif Netgi po dazymo ilgalaikiais dazais, isplovus plaukus, jie buna minkstuciai ir svelnus, be to didelis atspalviu pasirinkimas smile.gif schwartzkopf niekada nepatiko ir netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 21, 23:56)
Man L`oreal - vieni geriausiu dazu, kokius yra teke bandyti thumbup.gif  Netgi po dazymo ilgalaikiais dazais, isplovus plaukus, jie buna minkstuciai ir svelnus, be to didelis atspalviu pasirinkimas smile.gif schwartzkopf niekada nepatiko ir netiko schmoll.gif

o kur perki loreal dazus? ir kur butu dazu palete paziureti? ax.gif
Atsakyti
nepykit, patingejau perskaityti visa tema, gal jau ir kalbejot ka nors apie tai..
zodziu as buvau dazius plaukus svieisiai,po to tamsiai rudai (naturalus rudi, ne per tamsus) ir dabar atsiauginu naturalia spalva.. po dazymu buvo nuryzeje baisiai, o dabar idomus dalykas biggrin.gif ataugant naturaliai spalvai, atsirado labai sviesiu sruogu ten kur dar neataugo biggrin.gif nors vasara kaip ir nebuvo, sakyciau nuo saules..nustebau, kai draugai pradejo blondine vadinti,kaskaip neatkreipiau pries tai demesio.. idomu kaip cia kas? g.gif
Atsakyti
taip sutinku su viena mergina, nebijokite keisti kirpeju ir plauku dažu, ir zinoma plauku priežiuros priemones...
as turejau panasia situacija...tiesiog pakeiciau kirpeja ir plauku dazus...ir tuo likau patenkinta thumbup.gif
dar naudoju priemone silver sampuna, i savaite kelis kartus ispluaunu savo plaukucius su juo smile.gif nera jokiu geltonu atspaliu
http://www.groziosod...kams-200ml.html
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 01 18, 10:36)

neteisingai mane supratot smile.gif jei po dazymo plaukai palike gelsvi ir kirpeja aiskina,kad tai gelezingas vanduo ,tai nonsensas, kitaip tai reikstu,kad is jos nei viena blondine neiseina, visos geltonos doh.gif jei pastoviai plauti su "ryzu " vandeniu, tai gal ir pageltonuoja plaukai, bet ten kiek supratau po dazymo pas kirpeja taip buvo aiskinta, arba as netaip supratau g.gif zodziu, pakeist dazus ir kirpeja tikrai verta,o tuomet ziuret ar tam rajone vanduo nugales ir tuos dazus biggrin.gif
Atsakyti