o kursai nors idomus, neuzmigsiu besiklausydama

Welkom, o tu kuriam mieste ruosiesi lankyti? Mes lankom Vilniuje, prie Ausros vartu, na, tikrai visos paskaitos mums buvo idomios, liko viena paskaita

Na nezinau kaip ten kitiems suzadetiniams, bet asmeniskai man tai tie kursai beprasmiai.
Na tik STRIOKAITES, regis taip, paskaita buvo NAUDINGA ir TIKSLINGA. Kiti tai nors ir galima klausytis, bet visiskas pilstymas.
Zodziu, paskaitos tema vienokia, o kalba visiskai ne tai ka reikia. Jei paskaita apie naturalu seimos planavima ir budus, tai prof. Druteikiene pasakoja apie kontraceptikus ir ju zala moters organizmui ir dar atsiprasineje, kad netycia isdave susirinkusiems suzadetiniams, kad moterys serga menesinemis, nu ka as zinau, ar tai jau tokia paslaptis vyrams, juk ruosiames tuoktis, kurti seima, tai tikrai turi zinot apie tas dienas, o beto, juk paskaitos tema:naturalus planavimas, tai jei vyrai nezino, tai turi juos apie tai apsviesti, o cia atsiprasineja. Zodziu, nieko naujo ir gero nepasake.
Apie bendravima seimoje, paskaitas galiu pasakyt tiek, kad linksmos, bet nieko gero. Pasakoja tai, kas ir taip seniai aisku, kad zmones skirtingi ir pan.
Zodziu, gal cia as pernelyg kritiska, bet pasiklausykit pacios ir pamatysit ar po to kas isliks galvoj, apart striokaites info.
Sekmes
Neteiskit labai manes
Na tik STRIOKAITES, regis taip, paskaita buvo NAUDINGA ir TIKSLINGA. Kiti tai nors ir galima klausytis, bet visiskas pilstymas.
Zodziu, paskaitos tema vienokia, o kalba visiskai ne tai ka reikia. Jei paskaita apie naturalu seimos planavima ir budus, tai prof. Druteikiene pasakoja apie kontraceptikus ir ju zala moters organizmui ir dar atsiprasineje, kad netycia isdave susirinkusiems suzadetiniams, kad moterys serga menesinemis, nu ka as zinau, ar tai jau tokia paslaptis vyrams, juk ruosiames tuoktis, kurti seima, tai tikrai turi zinot apie tas dienas, o beto, juk paskaitos tema:naturalus planavimas, tai jei vyrai nezino, tai turi juos apie tai apsviesti, o cia atsiprasineja. Zodziu, nieko naujo ir gero nepasake.
Apie bendravima seimoje, paskaitas galiu pasakyt tiek, kad linksmos, bet nieko gero. Pasakoja tai, kas ir taip seniai aisku, kad zmones skirtingi ir pan.
Zodziu, gal cia as pernelyg kritiska, bet pasiklausykit pacios ir pamatysit ar po to kas isliks galvoj, apart striokaites info.
Sekmes
Neteiskit labai manes

Sveikos merginos,esancios emigracijoj Anglijoje
gal kurios buvote seimos pasirengimo kursuose lietuviskoje Sv Kazimiero baznycioje Londone?gal galite pasidalinti patirtimi? aciu

negi nera merginu buvusiu ar eisianciu i lietuviska baznycia uk?
O man Striokaites paskaita buvo pati nuobodziausia
Siaip visose paskaitose isgirdom ir kazka naujo, ir kazka idomaus, bet va Striokaite kaip pasakotoja tai vezi gali ivaryti, koks nuobodus balsas ir pasakojimo tonas

QUOTE(maybe24 @ 2007 04 29, 20:06)
Sveikos merginos,esancios emigracijoj Anglijoje
gal kurios buvote seimos pasirengimo kursuose lietuviskoje Sv Kazimiero baznycioje Londone?gal galite pasidalinti patirtimi? aciu 

Mes vaiksciojome (jau baigeme) Tikrai nuosirdziai sakau jog mums visiems patiko

Nebijokite pabendrauti su Edita ir paciu Kunigeliu, jie tikrai linksmi ir jaunima suprantantys zmogeliukai

QUOTE(Riedgute @ 2007 03 16, 14:21)
laba diena
gal galetumet surasyt kokiom dienom ir valandom vyksta tos paskaitos Kaune?
man reikes ir Aukstaiciu g, ir Vilniaus g. tik pastarojo tikslaus adreso nezinau

gal galetumet surasyt kokiom dienom ir valandom vyksta tos paskaitos Kaune?
man reikes ir Aukstaiciu g, ir Vilniaus g. tik pastarojo tikslaus adreso nezinau

Tai kai tau kunigas davė popieriuką ant jo turėjo būti užrašyta tikslus adresas ir val.
Aukštaičių g. būną pirmadieniais, antradieniais nuo 18 val.
Buvom dvejose pamokėlėse, tai patiko pirmoji apie natūralų šeimos planavimą. Vedė gydytojas iš Krikščioniškų namų. Kitą paskaitą vedė savanoriai, tai buvo gėda klausyti...
Vilniaus g. trečiadieniais, ketvirtadieniais 17:30 val. Būtinai nueikite. Labai šaunios paskaitėlės. Galbūt daugelis dalykų jums bus girdėti, tačiau vedantys du vyrai labai faini. Prijuokina nerealiai

QUOTE(Hun @ 2007 05 02, 13:26)
Mes vaiksciojome (jau baigeme) Tikrai nuosirdziai sakau jog mums visiems patiko
(Buvau apie tai rasius ankstesnese temose) Gal mums pasiseke, kad kolektyvas susirinko fainutis
nezinau, bet manau jog tokie kursai tikrai naudingi , ypac poroms kurios jaunesnes
jei atsizvelgsite i juos rimtai manau tikrai patiks
Nebijokite pabendrauti su Edita ir paciu Kunigeliu, jie tikrai linksmi ir jaunima suprantantys zmogeliukai

Gal Edita su kunigeliu ir linksmi,bet man asmeniskai sie kursai yra beprasmis laiko svaistymas.bet jei reikia tai reikia...

QUOTE(maybe24 @ 2007 05 02, 17:33)
Gal Edita su kunigeliu ir linksmi,bet man asmeniskai sie kursai yra beprasmis laiko svaistymas.bet jei reikia tai reikia... 

cia biski ne i tema..

QUOTE(maybe24 @ 2007 05 02, 17:33)

Visiskai pritariu...Tos paskaiteles tai tik laiko svaistymas,nieko gero ar naujo tikrai neisgirdom,ko patys nezinojom,keikemes tai ziauriai,kad reikia cia kazkokius blevyzgojimus klausyt ir savo laika aukot,kurio ir taip ne per daugiausiai turim

QUOTE(Jomato @ 2007 04 12, 10:32)
Jei prie aušros vartų, tai tikrai gali, nes niekas ten nemato, daug žmonių, o ir matau tikrai po vieną ateinančius.