Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

QUOTE(Aristokratė @ 2007 02 28, 14:30)
o gal zinai, kiek kainuoja papildomos pamokos, kiek prisimenu apie 25 Lt  g.gif

žinok nežinau schmoll.gif manau kad galima jam paskambinti ir paklausti arba aš galėsiu paklausti kai sekantį kartą vairuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
As mokejau 50lt. uz dvi akademines valandas.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 28, 14:51)
Išlaikiau šiandien važiavimą  yess.gif  yess.gif  yu.gif  yu.gif  victory.gif  victory.gif  first.gif  ploja.gif  ploja.gif

[SIZE=7][COLOR=blue]SVEIKINU, ŠAUNUOLĖ. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 02 28, 11:09)
važinėjau po Vilnių  rolleyes.gif į aikštelę sakė vėliau važiuosim kai bus mažiau sniego ,jei aišku jo bus kada nors mažiau  rolleyes.gif
tau sėkmės pradedant  4u.gif sekantis važiavimas kovo 2, tikiuosi nebus blogiau su vairavimu

Tai linkiu kad sektus tik geriau wink.gif
man sake, kad pirmas vaziavimas aikstelej kazkur uz sauletekio g.gif

QUOTE(maziulele @ 2007 02 28, 12:51)
Išlaikiau šiandien važiavimą  yess.gif  yess.gif  yu.gif  yu.gif  victory.gif  victory.gif  first.gif  ploja.gif  ploja.gif

Sveikinu labai labai 4u.gif ech....kad man jau taip butu po visko biggrin.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2007 02 28, 13:30)

kazkaip labai pigiai tie 25 ax.gif as manau kokie 50, 60. idomu kaip is tikro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 02 28, 14:30)

cia senais gerais laikas tiek kainuodavo, dabar Kaune 50 lt lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Šalnė,2007 02 28, 14:54]
Tai linkiu kad sektus tik geriau wink.gif
man sake, kad pirmas vaziavimas aikstelej kazkur uz sauletekio g.gif

tai tada žinau kur tai randasi rolleyes.gif ir tau sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 28, 14:22)
baigtu jaudinausi kap niekad blink.gif nu aikstelej biski grybavau, bet mieste viska liuks pravaziavau thumbup.gif papuole tas parkavimasis kurio ir norejau, nu tarp dvieju masinu lygiagreciai pasistatyti bigsmile.gif

turejau tik 10 ir neemiau nei vienos papildomos, bet vakar jau norejau skambinti instruktoriui ir prasyti vienos, bet vyriskis neleido lotuliukas.gif o be to paskutini karta su masiniuku vaziavau prie 2 savaites doh.gif nu galvojau bus sakes man siandien unsure.gif

aisku buvau uzsirasiusi 10:30, bet isvaziavau tik 11 val. galvojau nuprotesiu belaukdama lotuliukas.gif

bet gerai kas gerai baigiasi  bigsmile.gif

Nu saunuole wub.gif sveikiju 4u.gif as tai iskar dviem papildomoms pries egza uzsirasius, dbar tik 8 parvaziavus, bet kazkaip manes instruktorius neatkalbinejo nuo papildomu lotuliukas.gif matyt matosi kad tikrai reikia, mes abi pas lina juk 4u.gif
Ech mano beda kad viska darau per greitai ir per kietai kaip instruktorius sako:begu begu lyg kas degtu.. g.gif per toki elgesi klaideliu pridarau..hmm g.gif kaip man cia susidoroti su sia problema, atrodo kad stengiuos viska daryti atsipalaidavus ir minkstai, bet vistiek gaunasi kad per geritai ir per kietai lotuliukas.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2007 02 28, 15:04)
cia senais gerais laikas tiek kainuodavo, dabar Kaune 50 lt  lotuliukas.gif

Instruktorius minejo kad 45 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2007 02 28, 13:54)
kazkaip labai pigiai tie 25  ax.gif as manau kokie 50, 60. idomu kaip is tikro  cool.gif

QUOTE(maziulele @ 2007 02 28, 14:04)
cia senais gerais laikas tiek kainuodavo, dabar Kaune 50 lt  lotuliukas.gif

Dorkano buvusiems mokiniams pigiau bebe.gif tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 28 vasario 2007 - 15:34
QUOTE(gaudri @ 2007 02 28, 15:32)
Instruktorius minejo kad 45 g.gif

Jo cia Zebre baigusiems mokiniams, o is kitu mokyklu atejusiems tai po 50 reik paklot lotuliukas.gif

Gaudri viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu islaikius 4u.gif
Atsakyti
[quote=gaudri,2007 02 28, 15:32]

Ech mano beda kad viska darau per greitai ir per kietai kaip instruktorius sako:begu begu lyg kas degtu.. g.gif per toki elgesi klaideliu pridarau..hmm g.gif kaip man cia susidoroti su sia problema, atrodo kad stengiuos viska daryti atsipalaidavus ir minkstai, bet vistiek gaunasi kad per geritai ir per kietai lotuliukas.gif verysad.gif
Papildyta:

zinok as irgi taip elgiuos, per greitai, ir ka siandien laikiau vairavima pirma kart ir neislaikiau, o tas egazminuotojas pasake, ralio cia man nereik rodyt doh.gif tai va zodziu reik kazkaip ismokt letint veiksmus bet kaip.....? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 28 vasario 2007 - 16:59
As siandien irgi viena karta isgirdau apie greiita vaziavima lotuliukas.gif , nu bet vaziavau raudondvariu ir ten juk galima 60 vaziuot, tai sake per greit lekiu, nu tai ir sumazinau iki 50 lotuliukas.gif
Atsakyti