QUOTE(Natute @ 2007 02 27, 17:50)
Tuliaa, užjaučiu, kad neišlaikei

. Įsivaizduoju, kaip jautiesi. Bet nors pamėginai. Aš šiandien irgi turėjau antrą syk laikyti Regitroj, bet pabūgau oro ir dėjau į krūmus

. Vakar vakare per pūgą taip bjauriai pavairavau (važiau per ištisines linijas, sukau į kairę iš vidurinės juostos

), kad atkrito ir noras vairuoti. Žliumbiau grįžusi namo, kad niekaip nepramokstų važiuot

. Tai nuspręndžiau padaryti pertrauką kelių savaičių, nes užsiparinau su tuo vairavimu: kuo toliau, tuo baisiau vairuoju

. Truputį atsipūsiu ir su naujom jėgom užbaigsiu pradėtą darbą - vis tiek aš išmoksiu vairuoti

.
Sėkmės rytoj laikančioms. Laikysiu kumsčius.
Egzamino išvakarėse ir aš "grybą pjoviau", instruktorius sakė, kad manes neatpažįsta..

O jau egzamino dieną... Prieš egzaminą dar pasilikau paskutinę pamoką. Ir manau,kad tai buvo mano klaida, nes pavargau per tas pusantros valandos, vis bandžiau įsivaizduoti,kad čia jau egzaminas.. Nerekomenduoju taip kitoms daryti
Beje, Natute - jei jau laikei egzaminą, tai vairuoti tikrai moki

Ir kai atrodo, kad tik blogiau važinėji - tai netiesa

Aš kai dėl šito pasiguodžiau instruktoriui, jis pasakė, kad nieko panašaus, tiesiog pati kitaip imi matyti vairavimą, pastebi savo klaideles, kurių iki tol net nepastebėdavai

Sėkmės visoms