Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

QUOTE(Ada M @ 2007 02 27, 18:18)
Kažkur skaičiau, kad su M ženklu važinėji. Tai jei taip, tau egzamino išvis nėra ko bijoti.  mirksiukas.gif

na su M raide tai vazineju, bet vaziuoju turbut kaip tarzane smile.gif biggrin.gif tik matai drasos turiu ir bandau mokytis savarankiskai, bet egzo vistiek bijau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 27 vasario 2007 - 19:17
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 27, 19:17)
na su M raide tai vazineju, bet vaziuoju turbut kaip tarzane smile.gif biggrin.gif  tik matai drasos turiu ir bandau mokytis savarankiskai, bet egzo vistiek bijau  doh.gif

O taic ia kaip suprast kad su "M" raide vazineji, pati ar kazkas salia yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 02 27, 17:48)
ką tik grįžau iš pirmosios pamokėlės  smile.gif šiaip visai neblogai sekėsi,aišku klaidų dariau bet galvojau bus baiisau  rolleyes.gif labai geras mano instruktorius  thumbup.gif tikiuosi išmokins vairuoti  rolleyes.gif
sėkmės laikančioms  4u.gif

thumbup.gif as antradieni varysiu rolleyes.gif
ar tik aikstelej vazinejai? neprailgo laikas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi prie jusu - sian uzsirasiau i kursus thumbup.gif Teorija mokysiuos savarankiskai, ir noriu ja islaikyti kuo skubiau ax.gif

QUOTE(Natute @ 2007 02 22, 11:27)
Aš lankiau Pylimo g., tai ten mums po paskaitų buvo atsiskaitymai, tai irgi naudos buvo. Na, o instruktorius  thumbup.gif : duodu jam 10 balų ir kaip instruktoriui, ir kaip žmogui.

Natute, as toj pacioj mokykloj kaip ir tu. Jei gali, isduok to gerojo instruktoriaus varda - bijau, kad net romiausia galiu isvest is kantrybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 27, 17:35)
nebijok tos aiksteles, viskas ten ismokstama mirksiukas.gif

man buvo like 3 vaziavimai is 10 ir as dar nieko nemokejau aikstelej, bet per 2 vaziavimus viskas buvo ismokta  thumbup.gif

na mazulele tai kaip rezultata butinai parasyk ryt:)
visoms laikancioms sekmes ir stiprybes:)
Papildyta:
QUOTE(Infrared @ 2007 02 27, 20:26)
O taic ia kaip suprast kad su "M" raide vazineji, pati ar kazkas salia yra  ax.gif

aga ir man idomu? g.gif
Atsakyti
Jau buvo kalbeta apie tai.. Jei esi pravaziavus visus privalomus vaziavimus, t.y. baigus vairavimo mokykla, gali vazinet su giminaiciu, kuris turi jau 5 metu vairavimo staza, reikia turet visus dokumentus, ir M zenkla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 02 27, 22:36)
na mazulele tai kaip rezultata butinai parasyk ryt:)
visoms laikancioms sekmes ir stiprybes:)
aga ir man idomu? g.gif

pranesiu pranesiu mirksiukas.gif

jei 10:30 mieste pamatysit Regitros masiniuka, prasyciau pasitraukti is kelio lotuliukas.gif blush2.gif nes tokiu laiku tureciau jau buti mieste unsure.gif

bet jauciu kad jau pradedu nervuotis ir drebeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 02 27, 23:53)
pranesiu pranesiu mirksiukas.gif

jei 10:30 mieste pamatysit Regitros masiniuka, prasyciau pasitraukti is kelio  lotuliukas.gif  blush2.gif nes tokiu laiku tureciau jau buti mieste unsure.gif

bet jauciu kad jau pradedu nervuotis ir drebeti  doh.gif

Viskas bus gerai 4u.gif Linkiu susikaupt ir nebijot, bei gero egzaminuotojo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 27, 23:02)
Viskas bus gerai 4u.gif  Linkiu susikaupt ir nebijot, bei gero egzaminuotojo bigsmile.gif

duok dieve kad sitie tavo zodziai tiesiai jam i ausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natute @ 2007 02 27, 17:50)
Tuliaa, užjaučiu, kad neišlaikei console.gif.  Įsivaizduoju, kaip jautiesi. Bet nors pamėginai. Aš šiandien irgi turėjau antrą syk laikyti Regitroj, bet pabūgau oro ir dėjau į krūmus  blush2.gif  verysad.gif .  Vakar vakare per pūgą taip bjauriai pavairavau (važiau per ištisines linijas, sukau į kairę iš vidurinės juostos  doh.gif  doh.gif ), kad atkrito ir noras vairuoti. Žliumbiau grįžusi namo, kad niekaip nepramokstų važiuot fool.gif. Tai nuspręndžiau padaryti pertrauką kelių savaičių, nes užsiparinau su tuo vairavimu: kuo toliau, tuo baisiau vairuoju  cry.gif . Truputį atsipūsiu ir su naujom jėgom užbaigsiu pradėtą darbą - vis tiek aš išmoksiu vairuoti  ax.gif .   

Sėkmės rytoj laikančioms. Laikysiu kumsčius.

Egzamino išvakarėse ir aš "grybą pjoviau", instruktorius sakė, kad manes neatpažįsta.. doh.gif O jau egzamino dieną... Prieš egzaminą dar pasilikau paskutinę pamoką. Ir manau,kad tai buvo mano klaida, nes pavargau per tas pusantros valandos, vis bandžiau įsivaizduoti,kad čia jau egzaminas.. Nerekomenduoju taip kitoms daryti schmoll.gif
Beje, Natute - jei jau laikei egzaminą, tai vairuoti tikrai moki biggrin.gif Ir kai atrodo, kad tik blogiau važinėji - tai netiesa ax.gif Aš kai dėl šito pasiguodžiau instruktoriui, jis pasakė, kad nieko panašaus, tiesiog pati kitaip imi matyti vairavimą, pastebi savo klaideles, kurių iki tol net nepastebėdavai smile.gif Sėkmės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 02 27, 23:01)
Egzamino išvakarėse ir aš "grybą pjoviau", instruktorius sakė, kad manes neatpažįsta..  doh.gif  O jau egzamino dieną...  Prieš egzaminą dar pasilikau paskutinę pamoką. Ir manau,kad tai buvo mano klaida, nes pavargau per tas pusantros valandos, vis bandžiau įsivaizduoti,kad čia jau egzaminas.. Nerekomenduoju taip kitoms daryti  schmoll.gif 

Teisingai sakai drinks_cheers.gif cia as praeita sav. taip "perdegiau", tik skirtumas tas, kad vazinejau kasdien nuo savaites pradzios, o vienadien aiksteleje su giminaiciu dar sugalvojom pasimokyt po 1.5 val. vaziavimo su instruktorium taip pat aiksteleje. buvo ketvirtadienis, kai as taip persisotinau vairavimu ir nutariau atlaisvint rezervuota vieta sestadieniui. po poros dieneliu supratau, kad vairuoti vis dar tebenoriu, o ir mokytis geriau iseina. dabar kasdien su vyru po aikstele malames, bandysiu laikyt, kai tik pasiruosus busiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 28, 00:30)
Teisingai sakai  drinks_cheers.gif cia as praeita sav. taip "perdegiau", tik skirtumas tas, kad vazinejau kasdien nuo savaites pradzios, o vienadien aiksteleje su giminaiciu dar sugalvojom pasimokyt po 1.5 val. vaziavimo su instruktorium  taip pat aiksteleje. buvo ketvirtadienis, kai as taip persisotinau vairavimu ir nutariau atlaisvint rezervuota vieta sestadieniui. po poros dieneliu supratau, kad vairuoti vis dar tebenoriu, o ir mokytis geriau iseina. dabar kasdien su vyru po aikstele malames, bandysiu laikyt, kai tik pasiruosus busiu ax.gif

Tai tu, Spragtuk, tikrai labai nemažai praktikos turėsi smile.gif thumbup.gif Aš tai tik su instruktorium važinėjau, ir jaučiau, kad trūksta įgūdžių kaip velniaižin ko... unsure.gif nebuvo, kas pamokina vairuoti, teises jau gausiu už kokios savaitėlės, o kuo važinėti vėlgi neturiu. taip kad nusimato teisių konservavimas stalčiuje cray.gif
Atsakyti