Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

viskas, jau ir aš pradėsiu kitą savaitę važiuot...
Nieko nieko nemoku... įdomu ar rasiu kur raktą įgrūst doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 03 07, 18:37)
viskas, jau ir aš pradėsiu kitą savaitę važiuot...
Nieko nieko nemoku... įdomu ar rasiu kur raktą įgrūst doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

viską rasi mirksiukas.gif aš jau ketvirtą vairavimą` turėsiu penktadienį rolleyes.gif galvojau kad bus bloagiau bet visai pradeda patikti man vairuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 07, 19:51)
viską rasi  mirksiukas.gif aš jau ketvirtą vairavimą` turėsiu penktadienį  rolleyes.gif galvojau kad bus bloagiau bet visai pradeda patikti man vairuoti  smile.gif

o tu irgi pradėjai nuo nulio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 07, 18:51)
viską rasi  mirksiukas.gif aš jau ketvirtą vairavimą` turėsiu penktadienį  rolleyes.gif galvojau kad bus bloagiau bet visai pradeda patikti man vairuoti  smile.gif

Iš mano kuklios patirties - po 5 ir 6 važiavimo dingo tas optimizmas biggrin.gif jaučiausi regresuojanti, instruktorius sakė, kad daugumai artėjant link dešimto važiavimo taip darosi lotuliukas.gif po egzamino praeina smile.gif iš tiesų, tai tobulėjant pradedi daugiau savo klaidelių pamatyt, o tas nėra blogai smile.gif aš tokią krizę išgyvenau. įdomu, kitom taip nebuvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 03 07, 22:54)
Iš mano kuklios patirties - po 5 ir 6 važiavimo dingo tas optimizmas  biggrin.gif  jaučiausi regresuojanti, instruktorius sakė, kad daugumai artėjant link dešimto važiavimo taip darosi  lotuliukas.gif  po egzamino praeina  smile.gif  iš tiesų, tai tobulėjant pradedi daugiau savo klaidelių pamatyt, o tas nėra blogai smile.gif aš tokią krizę išgyvenau. įdomu, kitom taip nebuvo? g.gif

Na, zinok, man nedingo tas optimizmas schmoll.gif nei po pirmo, nei po penkto, nei po desimto vaziavimo... schmoll.gif net egzaminas nenumuse noro vairuoti g.gif dabar kai pamastau, dar jei darbas miesto pakrasty butu, tai ir vazineciau sau kasdien su masiniuku 4u.gif
Ashtri, man didziausia krize buvo besiruosiant egzaminui (jau rasiau apie tai). likus porai dieneliu pamaciau, kad nebespeju... verysad.gif uzteko poros dieneliu, kad atsigauciau, o egziuka sekmingai po savaites issilaikiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 08 kovo 2007 - 00:00
O man kaip ir Ashtri], po 6 vaziavimo nieko nebesinorejo... Jauciausi paskutine nemoksa, ir maniau, kad niekada neislaikysiu vairavimo, nei apskritai uz vairo sedesiu.. doh.gif
Spragtuk, gal jau teises turi? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdolyte: 08 kovo 2007 - 07:07
Luakiu nesulaukiu važiavimo, aišku grybausiu kaip turi būt, bet bus matyt.
Atsakyti
O jus keliu eismo taisykles turit knygele ar nete skaitot?
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2007 03 08, 09:29)

parodyk, kuri čia negrybavo lotuliukas.gif svarbu tik pasiduoti dresūrai - ir tuoj turėsi vairuotojo pažymėjima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(d-oncek @ 2007 03 08, 09:50)

Aš turėjau 2003 metų knygutę, kurios dėstytojas liepė neskaityti, tipo per sena, bet varčiau ją - ir nieko ax.gif vieną kartą gal ir perverčiau. iš ten ženklus mokiausi, esmę sužinojau teorijos paskaitų metu, o daugiausia naudos buvo iš testų ant kompiuterio
Papildyta:
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 08, 08:06)
O man kaip ir Ashtri], po 6 vaziavimo nieko nebesinorejo... Jauciausi paskutine nemoksa, ir maniau, kad niekada neislaikysiu vairavimo, nei apskritai uz vairo sedesiu.. doh.gif
Spragtuk, gal jau teises turi? wub.gif

Migdolyte, o tu važinėji jau? rolleyes.gif ir kaip tau eilės buvo VKP? Aš tai ilgai laukiau, kol prieš nosį užsidarė pietų pertraukai, grįžus po jos, prie langelio buvo susidariusi dar didesnė eilė lotuliukas.gif ir didžioji dauguma - besikeičiančių senus pažymėjimus, tai jie kur kas ilgiau užtrunka, nei naujus pasiimantys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 03 08, 10:50)

Skaitom "gyvai", davė mokykloj naują visai, ten viskas pagal tuos paskutinius pakeitimus.
Ir bilietus mačiau duoda toms, kurios neturi kada prie kompo ateiti. Man tai prie kompo geriau, pasiklausiu, kai nesuprantu vietoj, kad paaiškintų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vailija @ 2007 03 08, 10:29)

Ir aš nieko nemoku, reiškia grybausiu. Nu ir kas? O ko eiti į kursus, jeigu viską moki? Taigi ir einam mokytis smile.gif
Atsakyti
Ashtri, taip, jau vazineju ax.gif Kasdien i darba, is darbo ir dar i parduotuve maisto blush2.gif
Man buvo kokia 15 zmoniu eile, bet taip nekantravau gaut ta dokumenta, kad laikas kaip mat praleke biggrin.gif
O tu dar nevazineji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 08, 18:37)
Ashtri, taip, jau vazineju ax.gif  Kasdien i darba, is darbo ir dar i parduotuve maisto blush2.gif
Man buvo kokia 15 zmoniu eile, bet taip nekantravau gaut ta dokumenta, kad laikas kaip mat praleke biggrin.gif
O tu dar nevazineji? ax.gif

Nu saunuole tiesiog kad is kart uz vairo 4u.gif masiniuka turi?
Atsakyti