Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

QUOTE(gaudri @ 2007 03 09, 14:17)
O kaip jums paskutiniais kartais preis vairavimo egza sekesi? g.gif

Pažiūrėk viena puslapiuką atgal, gaudri smile.gif ten mes kažką panašaus aptarėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 09, 12:59)
tep 17d 4u.gif ai nezinai va katik 9 pravaziavau vaziavima, imsiu papildomu 2  kaip ir minejau pries egza..kazkaip nuliovai as vaziuoju, nesuprantu kaip as taip su savim nesusisneku..varau kaip varijote..sake instruktorius, kad as is tu variantu, kur viska teoriskai lyg zino, bet su savo kunu nesusisneka..ai verysad.gif

O uz papildoma vaziavima kiek mokesi?Mokesi instruktoriui ar mokyklai?
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 03 09, 20:53)
O uz papildoma vaziavima kiek mokesi?Mokesi instruktoriui ar mokyklai?

Kadangi, instruktorius mokyklos direktores vyras tai tikriausia gausis, kad mokyklai biggrin.gif o seip 45lt
Atsakyti
Sveikos, as irgi jau antra karta pradedu mokytis vairuoji...Pirmaji karta uzmeciau ir dingo mano mokykla su visas mano dokumentais, ir duomenimis kad esu baigusi mokslus..Taigi po 7 metu petraukos pradedu is naujo smile.gif

P.s. Gal kartais kuri turite teorijos pragramele?
Atsakyti
as google uzrasau-teorijos egzaminas-yra taisykles ir bilietai,tik nezinau kiek tikri biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2007 03 10, 16:42)
Sveikos, as irgi jau antra karta pradedu mokytis vairuoji...Pirmaji karta uzmeciau ir dingo mano mokykla su visas mano dokumentais, ir duomenimis kad esu baigusi mokslus..Taigi po 7 metu petraukos pradedu is naujo smile.gif

P.s. Gal kartais  kuri turite teorijos pragramele?

saunu, viskas bus gerai 4u.gif tik drąsos ir pasitikejimo savimi 4u.gif

Dabar padariau toki dalyka, egza vairavimo laikau setadieni 9, ir instruktorius pasiule viena papildoma vaziavima nukelti priespat egza.ta parsame 7 pavazineti ir mane paleis prie regitros..idomu gerai padariau..is vienos puses prasivaziusiu, instruktorius paramins, is kitos puses, kad nepavargciau..hm g.gif idomu gerai padariau g.gif ka manot?
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 11, 15:11)

Dabar padariau toki dalyka, egza vairavimo laikau setadieni 9, ir instruktorius pasiule viena papildoma vaziavima nukelti priespat egza.ta parsame 7 pavazineti ir mane paleis prie regitros..idomu gerai padariau..is vienos puses prasivaziusiu, instruktorius paramins, is kitos puses, kad nepavargciau..hm g.gif idomu gerai padariau g.gif ka manot?

Nu jau tikrai nuo to nepervargsi lotuliukas.gif Aisku,kad pasiimk,daugiau praktikos dar niekam nepakiso kojos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 11, 14:11)

Aš kartą siūliau instruktoriui pavairuoti tą pačią dieną, kai egzą laikiau, bet jis nesutiko. Sakė, kad rizikos daug: gali kartais ir pagelbėt, bet gali blogiau būti. Atseit ir pavargsiu vairuodama prieš tai, o jei dar nelabai sektusi vairuot, tai ir susinervinsiu. Bet pastebėjau, kad pamokos pradžioj blogiau vairuoju, o paskui jau geriau sekasi, tai gal ir nėr blogai pavairuoti prieš pat egzą.
Atsakyti
Mergaites as jau turiu teises ir siandien viena pati jau raizau po Kauna yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 11 kovo 2007 - 16:05
QUOTE(maziulele @ 2007 03 11, 17:04)
Mergaites as jau turiu teises ir siandien viena pati jau raizau po Kauna  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Labai labai sveikinu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif drinks_cheers.gif ir kokie ispudziai? nebuvo baisu? as viena dar nevaziavus ax.gif tik su sturmanu pasonej biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gaudri @ 2007 03 11, 15:11)

As vazinejau pries egza. Ir gailejausi. Pavargau per tas pusantros valandos, nes vaziavosi kitaip,nei iprastai. Zinojau,kad laukia egzaminas, nervai ir vsio takoje doh.gif tikrai gailejausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 03 11, 20:43)
Labai labai sveikinu  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  drinks_cheers.gif ir kokie ispudziai? nebuvo baisu? as viena dar nevaziavus  ax.gif  tik su sturmanu pasonej biggrin.gif
Papildyta:

As vazinejau pries egza. Ir gailejausi. Pavargau per tas pusantros valandos, nes vaziavosi kitaip,nei iprastai. Zinojau,kad laukia egzaminas, nervai ir vsio takoje  doh.gif  tikrai gailejausi unsure.gif

tai nezinau ka dabar daryti.. verysad.gif ar atsisakyti, ar ka..kai pagalvoji instruktorius man patsisiule, nes jam reike4jo dar viena mokini ikisti i pektadieni. kuriam as buvau uzsiregistravus schmoll.gif blyn rimtai bijau pavargti, nesman po ilgo pavazinejimo atbunka viskas g.gif blyn kaip pagalvoji instruktorius tik norejo perimti pamoka,kuriai buvau uzsiregistravus, kaip gerai vairuosiu jam nerupi.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 11 kovo 2007 - 20:00
Maziulele, tau labai gerai, kad jau viena važinėji. Aš bandysiu rytoj jei gražus oras išlėkt su vyru pabandyt, kaip eisis. Prieš 5 m. bandžiau visai nieko gavos, žiūrėsim kaip bus dabar. Draugė jau išlaikė, bet ji pradėjo nuo praeito rugpjūčio, bet net Regitroj dabar sakė, kad labai gerai važiuoja. Noriu ir aš taip.
Atsakyti