Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

Gaudri, nenusimink 4u.gif Auksciau nosyte ax.gif Kitakart pasiseks, juk ne pirma ir ne paskutine esi kuri neislaike is pirmo karto 4u.gif
Spragtuk, o kas Tau dabar baisu? As irgi patiriu streso vairuodama, o ypac kai vaziuoju viena. Net negaleciau to vadint baime, palyginus su tuo kaip jauciausi per pirmas vairavimo pamokas ax.gif Viskas bus gerai 4u.gif O jau daug kur vazineji? ax.gif
Atsakyti
Nu ka merginos 4u.gif Iveikiau as viena pati tuos 240 km iki Klaipedos ir dar per koki ora doh.gif Ir snigo, ir lijo, ir vejas uraganas pute, bet as lekiau 110-130 greiciu blush2.gif Nu zinokit neina leciau vaziuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip pat ruosiuosi pradeti lankyti vairavimo kursus, nes teorija issilaikiau rudeni eksternu, tik galvoju kur cia eiti, galvoju apie zebra... Norejau paklausti ar iki pirmu vairavimu ilgai laukete, ar nera labai jau ilgu eiliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 03 18, 19:25)
As taip pat ruosiuosi pradeti lankyti vairavimo kursus, nes teorija issilaikiau rudeni eksternu, tik galvoju kur cia eiti, galvoju apie zebra... Norejau paklausti ar iki pirmu vairavimu ilgai laukete, ar nera labai jau ilgu eiliu?  ax.gif

Nu, kad nėra baisinės eilės. Aš kai jau pasiprašiau, tai pirmą laiką gavau gal po savaitės. O paskui net keletą kartų į priekį sutarėm, tai gana greitai viskas einasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kori @ 2007 03 18, 23:09)
Nu, kad nėra baisinės eilės. Aš kai jau pasiprašiau, tai pirmą laiką gavau gal po savaitės. O paskui net keletą kartų į priekį sutarėm, tai gana greitai viskas einasi wink.gif

Nėra, kai nesi išrankus laikui - man va beveik bet koks tikdavo tai irgi gan sklandžiai ėjosi, o jei pvz, nori tik kažkokiu konkrečiu metu tikrai gali būt, kad gali tekt ir ilgiau palaukt. Kai kurie taip su manim besimokinę gaudavo pirmą važiavimą po 2 sav. , na bet kad jiems patiems kitoks laikas netikdavo, tai taip ir prailgdavo.

QUOTE(maziulele @ 2007 03 18, 17:14)
Ir snigo, ir lijo, ir vejas uraganas pute, bet as lekiau 110-130 greiciu blush2.gif Nu zinokit neina leciau vaziuoti lotuliukas.gif

Nieko, kai gausi baudą ir kokius 8 baudos taškus išeis ir lėčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 18 kovo 2007 - 23:31
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 19, 00:30)
Nėra, kai nesi išrankus laikui - man va beveik bet koks tikdavo tai irgi gan sklandžiai ėjosi, o jei pvz, nori tik kažkokiu konkrečiu metu tikrai gali būt, kad gali tekt ir ilgiau palaukt. Kai kurie taip su manim besimokinę gaudavo pirmą važiavimą po 2 sav. , na bet kad jiems patiems kitoks laikas netikdavo, tai taip ir prailgdavo.

Na aš tai gana išranki, nes man praktiškai tinka tik vakare, po darbo (per patį piką mokinuosi doh.gif ). Bet iš esmės, tai eini tariesi ir žiūri kaip gaunasi.

Beje, vos užsiminiau pasirašinėdama sutartį, kad iš SM apie juos sužinojau, iškart pas Liną užrašė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 18, 23:30)
Nieko, kai gausi baudą ir kokius 8 baudos taškus išeis ir lėčiau  smile.gif

110 km/h autostradoje vaziuoti galima... jei ant masinos panele neuzsilipinusi 70 zenklo ir pro policininkus nespaudzia. Gal nepastabdys.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 19, 01:43)
110 km/h autostradoje vaziuoti galima... jei ant masinos panele neuzsilipinusi 70 zenklo ir pro policininkus nespaudzia. Gal nepastabdys.... ax.gif

O aš tiesą sakant ne tą norėjau pasakyt - per didelis pasitikėjimas ir rizika savim ir kitais kaip su tik ką iškeptom teisėm (retoriškai tai skamba taip - o saugaus eismo kas nors mokino?). Nebent anksčiau be teisių nežinia kiek važinėta. Tiesa, vieną pažįstamą kaip tik taip ir pastabdė, o va jau kai pastabdė ir gavos tokie skaičiukai kokius surašiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 19 kovo 2007 - 07:30
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 19, 00:30)

Niekos baudos negavo ir esu rami lotuliukas.gif Kaip sakoma-kiekvieno zmogaus reikalas kiek vaziuoti ir kaip vaziuoti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 19 kovo 2007 - 07:49
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 18, 23:30)

...arba pinigine vietoj teks paploninti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 18, 16:27)
Spragtuk, o kas Tau dabar baisu? As irgi patiriu streso vairuodama, o ypac kai vaziuoju viena. Net negaleciau to vadint baime, palyginus su tuo kaip jauciausi per pirmas vairavimo pamokas ax.gif  Viskas bus gerai 4u.gif  O jau daug kur vazineji? ax.gif

Na tikrai, geras klausimas thumbup.gif kas man baisu... turbut, kad laiku sureaguot speciau, man baisu... matau, kad reakcija tobulint reikia, o geriausia tai daryti sedant kone kasdien uz vairo. o man tik kartas, ar max 2 kartai savaitej gaunasi. pati jauciu, kad mazai... o kaip daznai Tu vairuoji? va, Tu rasai, kad baimes per pirmasias vairavimo pamokas daug turejai, o as visai nebijojau vaziuoti schmoll.gif o dabar atsirado ta baime... aisku, gal kaip tik viena sestum ir vaziuotum, o cia vyras pasonej vis bamba... verysad.gif
O del vazinejimo, tai kol kas mieste ir jo ribose vazinejausi. na, per Velykas i platesnius vandenis vaziuosiu smile.gif pas savo tevus pati vaziuosiu! ale dar tiek laukt.
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 18, 12:25)
Vis galvoju, galvoju..ir pradejau save grauzsti kaip del tokios niekam tikusios klaidos sugebejau neislaikyti..niekaip nesuprantu pries egza ziurejau kaip vienas vaikinas parkavosi ta sinini parkavima, jis su abiem ratais per vaziavo galine linija, ir vistiek i miesta isvaziavo..o matai as gerai prisiparkavau, bet pasitaisiau per daug..nu kokia neteisybe verysad.gif

Jau tik nepradė dabar savęs graužti ir kaltinti. Klaidos klaidom, bet jau komplekso sau neįsivaryk. Kitam kartui žinosi smile.gif
Atsakyti