Spragtuk, o kas Tau dabar baisu? As irgi patiriu streso vairuodama, o ypac kai vaziuoju viena. Net negaleciau to vadint baime, palyginus su tuo kaip jauciausi per pirmas vairavimo pamokas
Gaudri, nenusimink
Auksciau nosyte
Kitakart pasiseks, juk ne pirma ir ne paskutine esi kuri neislaike is pirmo karto
Spragtuk, o kas Tau dabar baisu? As irgi patiriu streso vairuodama, o ypac kai vaziuoju viena. Net negaleciau to vadint baime, palyginus su tuo kaip jauciausi per pirmas vairavimo pamokas
Viskas bus gerai
O jau daug kur vazineji?
Nu ka merginos
Iveikiau as viena pati tuos 240 km iki Klaipedos ir dar per koki ora
Ir snigo, ir lijo, ir vejas uraganas pute, bet as lekiau 110-130 greiciu
Nu zinokit neina leciau vaziuoti
As taip pat ruosiuosi pradeti lankyti vairavimo kursus, nes teorija issilaikiau rudeni eksternu, tik galvoju kur cia eiti, galvoju apie zebra... Norejau paklausti ar iki pirmu vairavimu ilgai laukete, ar nera labai jau ilgu eiliu?
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 03 18, 19:25)
As taip pat ruosiuosi pradeti lankyti vairavimo kursus, nes teorija issilaikiau rudeni eksternu, tik galvoju kur cia eiti, galvoju apie zebra... Norejau paklausti ar iki pirmu vairavimu ilgai laukete, ar nera labai jau ilgu eiliu? 
Nu, kad nėra baisinės eilės. Aš kai jau pasiprašiau, tai pirmą laiką gavau gal po savaitės. O paskui net keletą kartų į priekį sutarėm, tai gana greitai viskas einasi
QUOTE(Kori @ 2007 03 18, 23:09)
Nu, kad nėra baisinės eilės. Aš kai jau pasiprašiau, tai pirmą laiką gavau gal po savaitės. O paskui net keletą kartų į priekį sutarėm, tai gana greitai viskas einasi 
Nėra, kai nesi išrankus laikui - man va beveik bet koks tikdavo tai irgi gan sklandžiai ėjosi, o jei pvz, nori tik kažkokiu konkrečiu metu tikrai gali būt, kad gali tekt ir ilgiau palaukt. Kai kurie taip su manim besimokinę gaudavo pirmą važiavimą po 2 sav. , na bet kad jiems patiems kitoks laikas netikdavo, tai taip ir prailgdavo.
QUOTE(maziulele @ 2007 03 18, 17:14)
Ir snigo, ir lijo, ir vejas uraganas pute, bet as lekiau 110-130 greiciu
Nu zinokit neina leciau vaziuoti 
Nieko, kai gausi baudą ir kokius 8 baudos taškus išeis ir lėčiau
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 19, 00:30)
Nėra, kai nesi išrankus laikui - man va beveik bet koks tikdavo tai irgi gan sklandžiai ėjosi, o jei pvz, nori tik kažkokiu konkrečiu metu tikrai gali būt, kad gali tekt ir ilgiau palaukt. Kai kurie taip su manim besimokinę gaudavo pirmą važiavimą po 2 sav. , na bet kad jiems patiems kitoks laikas netikdavo, tai taip ir prailgdavo.
Na aš tai gana išranki, nes man praktiškai tinka tik vakare, po darbo (per patį piką mokinuosi
Beje, vos užsiminiau pasirašinėdama sutartį, kad iš SM apie juos sužinojau, iškart pas Liną užrašė
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 18, 23:30)
110 km/h autostradoje vaziuoti galima... jei ant masinos panele neuzsilipinusi 70 zenklo ir pro policininkus nespaudzia. Gal nepastabdys....
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 19, 01:43)
110 km/h autostradoje vaziuoti galima... jei ant masinos panele neuzsilipinusi 70 zenklo ir pro policininkus nespaudzia. Gal nepastabdys.... 
O aš tiesą sakant ne tą norėjau pasakyt - per didelis pasitikėjimas ir rizika savim ir kitais kaip su tik ką iškeptom teisėm (retoriškai tai skamba taip - o saugaus eismo kas nors mokino?). Nebent anksčiau be teisių nežinia kiek važinėta. Tiesa, vieną pažįstamą kaip tik taip ir pastabdė, o va jau kai pastabdė ir gavos tokie skaičiukai kokius surašiau
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 19, 00:30)
Niekos baudos negavo ir esu rami
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 18, 23:30)
...arba pinigine vietoj teks paploninti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 18, 16:27)
Viskas bus gerai
O jau daug kur vazineji? 
Na tikrai, geras klausimas
O del vazinejimo, tai kol kas mieste ir jo ribose vazinejausi. na, per Velykas i platesnius vandenis vaziuosiu
QUOTE(gaudri @ 2007 03 18, 12:25)
Vis galvoju, galvoju..ir pradejau save grauzsti kaip del tokios niekam tikusios klaidos sugebejau neislaikyti..niekaip nesuprantu pries egza ziurejau kaip vienas vaikinas parkavosi ta sinini parkavima, jis su abiem ratais per vaziavo galine linija, ir vistiek i miesta isvaziavo..o matai as gerai prisiparkavau, bet pasitaisiau per daug..nu kokia neteisybe 
Jau tik nepradė dabar savęs graužti ir kaltinti. Klaidos klaidom, bet jau komplekso sau neįsivaryk. Kitam kartui žinosi