Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

QUOTE(maziulele @ 2007 03 19, 07:48)
Kaip sakoma-kiekvieno zmogaus reikalas kiek vaziuoti ir kaip vaziuoti tongue.gif

Nu nevisai kiekvieno šiaip, bet matyt šiuo atveju apie tai kalbėt beprasmiška...
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 19, 10:39)
Nu nevisai kiekvieno šiaip, bet matyt šiuo atveju apie tai kalbėt beprasmiška...

Aisku, kad taip drinks_cheers.gif kitu atveju kam reikalingos KET... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 19, 11:07)
Na tikrai, geras klausimas  thumbup.gif kas man baisu... turbut, kad laiku sureaguot speciau, man baisu... matau, kad reakcija tobulint reikia, o geriausia tai daryti sedant kone kasdien uz vairo. o man tik kartas, ar max 2 kartai savaitej gaunasi. pati jauciu, kad mazai... o kaip daznai Tu vairuoji? va, Tu rasai, kad baimes per pirmasias vairavimo pamokas daug turejai, o as visai nebijojau vaziuoti schmoll.gif o dabar atsirado ta baime... aisku, gal kaip tik viena sestum ir vaziuotum, o cia vyras pasonej vis bamba... verysad.gif
O del vazinejimo, tai kol kas mieste ir jo ribose vazinejausi. na, per Velykas i platesnius vandenis vaziuosiu  smile.gif pas savo tevus pati vaziuosiu! ale dar tiek laukt.

As tai beveik kasdien. Su MB vienam darbe dirbam, kartu vazinejam, tai as vairuoju ax.gif Ir savaitgaliais pas draugu vaziuojam, bei i parduotuves jau viena pradejau vazinet bigsmile.gif Kai kazkas sedi salia man saugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 19, 11:03)
As tai beveik kasdien. Su MB vienam darbe dirbam, kartu vazinejam, tai as vairuoju ax.gif  Ir savaitgaliais pas draugu vaziuojam, bei i parduotuves jau viena pradejau vazinet bigsmile.gif  Kai kazkas sedi salia man saugiau lotuliukas.gif

Kaip Tau gerai thumbup.gif kada as kasdien vazinesiu... unsure.gif uztat svajoju miesto pakrasty dirbt, tuomet buciau priversta su masiniuku vazinet ax.gif tikiuosi, taip ir bus... vaikus irgi veziot reikes.
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 03 19, 09:48)
Niekos baudos negavo ir esu rami lotuliukas.gif Kaip sakoma-kiekvieno zmogaus reikalas kiek vaziuoti ir kaip vaziuoti tongue.gif

Nesutinku ir as su tokiu mastymu.. Per tokio mastymo zmones ivyksta daug avariju, uzsimusa patys ir uzmusa artimuosius, kitus zmones. Kad to nebutu reikia laikytis KET..
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 03 18, 20:25)
As taip pat ruosiuosi pradeti lankyti vairavimo kursus, nes teorija issilaikiau rudeni eksternu, tik galvoju kur cia eiti, galvoju apie zebra... Norejau paklausti ar iki pirmu vairavimu ilgai laukete, ar nera labai jau ilgu eiliu?  ax.gif

Kelias dienas aš palaukiau ir į trasą. Kaip kažkuri čia sakė - žiūrint kaip pati gali. Girdėjau ir savaitgaliais važiuoja kas kitaip negali. Aš tai savaitgalį ir taip randu ką veikti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 17, 11:55)
na va po egzamino 4u.gif tiesa karti, bet neislaikiau..ir dar kur aiksteleje blink.gif gavau golfiuka, egzaminuotojas toks jaunas, aukstas ir lyg su usiukais, labai ramus ir malonus, bet griezstas..gavau sonini parkavima..mano silpna vieta..ivaziuot ivaziavau, bet per daug kartu taisiausi..ir tai buvo kritine klaida..cia blondiniskai nuskambes, bet instruktorius kazkaip neminejo, kad pasitaisyti galima tik viena karta..aisku pati ziopla, cia ir taip aisku, bet kaip buvau ipratus, kad galiu pasitaisyti tai ir dariau taip..na kita kart jau zinosiu lotuliukas.gif per daug nepergyvenu, teks dar  karta save isbandyti, nezinau tas adrenalinas man kazkuo patiko g.gif gal galite sumineti visas kritines klaidas aikstelėje, kad vel neuzsirauciau 4u.gif

Ot man irgi toks požiūris prie dūšios - adrenalinas ir tiek tas egzaminas. Nu neišlaikysiu tai ką, daugiau jau neleis? Taigi kitą kartą vistiek išlaikysiu, tam ir mokinuosi. Kaip mano tėtis sako - per egzaminą irgi daug išmoksti tongue.gif
Sėkmės tau toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta19 @ 2007 03 19, 16:03)
Ot man irgi toks požiūris prie dūšios - adrenalinas ir tiek tas egzaminas. Nu neišlaikysiu tai ką, daugiau jau neleis? Taigi kitą kartą vistiek išlaikysiu, tam ir mokinuosi. Kaip mano tėtis sako - per egzaminą irgi daug išmoksti  tongue.gif
Sėkmės tau toliau  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif
Migdolyte laikysiu pirmadieni 10..kazkaip keita sekanti pirmadieni jie veikia.. g.gif dabar bruzinu aikstele lotuliukas.gif bet tu saunuole, daug vazineji 4u.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif šian važiavau jau 6 kartą tai liko tik 3važiavimai doh.gif šiaip atrodo ir neblogai vairuoju bet vis vien dar mokintis ir mokintis doh.gif ar yra čia merginų kurioms nereikėjo papildomų pamokų ir laikėte regitroje smile.gif
žiūriu pagrinde čia kaunietės bendrauja ir masiškai laiko teises thumbup.gif kažin kur visos vilnietės g.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 19, 21:29)
Dėkui 4u.gif
Migdolyte laikysiu pirmadieni 10..kazkaip keita sekanti pirmadieni jie veikia.. g.gif dabar bruzinu aikstele lotuliukas.gif bet tu saunuole, daug vazineji 4u.gif

Aciu blush2.gif Noreciau dar daugiau vazinet, bet nei galimybiu yra, nei laiko ax.gif O kodel taip toli nukelei laikyma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 19, 19:31)
sveikutės  smile.gif šian važiavau jau 6 kartą tai liko tik 3važiavimai  doh.gif šiaip atrodo ir neblogai vairuoju bet vis vien dar mokintis ir mokintis  doh.gif ar yra čia merginų kurioms nereikėjo papildomų pamokų ir laikėte regitroje  smile.gif
žiūriu pagrinde čia kaunietės bendrauja ir masiškai laiko teises  thumbup.gif kažin kur visos vilnietės  g.gif

Devyni tik g.gif

As siandien penkta syk vaziuosiu thumbup.gif patinka labai ir instruktorius superinis thumbup.gif ir kai neturiu su kuo palygint, tai atrodo kad gerai ten man sekasi biggrin.gif
Uz kokios savaiteles galesiu jau ir egza laikyt fear.gif kazkaip visai nebijojau, bet kuo toliau tuo labiau norisi is pirmo syk islaikyt doh.gif va is ten ir baime doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gaudri @ 2007 03 19, 19:29)
Dėkui 4u.gif

Laikysim kumscius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Šalnė,2007 03 20, 17:29]
Devyni tik g.gif

paskutiniai du važiavimai buna sujungti dėlto ir gaunasi 9 mirksiukas.gif o kaip sekasi ar darai klaidų smile.gif ir kaip aikštelėje sekasi,aš buvau tik 2 kartus aikštelėje ir kas negerai kad antrą kartą labai lietus lijo tai nekaip buvo doh.gif dabar važiuosiu ketvirtadienį ,prašysiu kad aikštelėn važiuotumėm nes ten man rodos man bus sunkiau unsure.gif
Atsakyti