Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

QUOTE(Šalnė @ 2007 03 21, 12:15)
Aiskutis wink.gif
Klaidu darau, ypac vakar, kai vaziavau su kitu instruktoriu  doh.gif kazkaip pasimeciau, o ir jis toks kankintojas  biggrin.gif vis liepe visokius manevrus daryt.

Aikstelej buvau tik syki, sestadieni, tai irgi lietus pyle, bet man patiko ir kazkaip nesunku buvo  rolleyes.gif

Kas tau labiausiai kliuna?
As ir taip galvojau, bet atvairavau tas tris valandas ir jos dar greiciau prabego nei pusantros  g.gif
Pries mane vaikinukas vaziavo keturias pamokas issyk  doh.gif
Uzjauciu  4u.gif
As su  vyru sakiau nevazinesiu kol nebaigsiu mklos, nes primoko nesamoniu  doh.gif poto su intruktorium nesusisneku  biggrin.gif

geras bigsmile.gif ir aš šeštadienį aikštelėj buvau rolleyes.gif kelintą valandą buvai?aš buvau apie 11val. rolleyes.gif rytoj 13val. važiuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 21, 12:00)
geras  bigsmile.gif ir aš šeštadienį aikštelėj buvau  rolleyes.gif kelintą valandą buvai?aš buvau apie 11val.  rolleyes.gif  rytoj 13val. važiuosiu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif as tai nuo penkiu kokiu iki puse septyniu smile.gif
ryt vaziuosiu 17.30 thumbup.gif kaip visad per kamscius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 20, 23:11)
O as emiau septynis papildomus ir man tik i nauda isejo ax.gif ne visi vienodai moka vairuot ateidami - as nemokejau nieko schmoll.gif ir po privalomu buciau tikrai neislaikius. nesigailiu, kad emiau schmoll.gif

aisku as jau buvau susipazinusi su masina, kur begiai, stabdys, sankaba ir gazas.

kai vaziavau paskutini 10 vaziavima instruktorius man pasake"jei vaziuosi per egzamina taip kaip siandien, tikrai islaikysi" blush2.gif

p.s. po pirmu vaziavimu tikrai sakiau, kad bent kokius 3 papildomus imsiu, bet nereikejo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif
sian turejau pirma vaziavima bigsmile.gif ojojoi , nepatiko man sad.gif nesutverta as matyt vairuot sad.gif neskiriu begiu, tiksliau skiriu, zinau , kada jungt, bet nemoku jo ijungt doh.gif vietoj pirmo isijungia man trecias ar koks ten... ai vnz... bijau sankryzu juodai, uzgesau, viska dabar prisimenu , kaip per ruka...
vnz, kitas vaziavimas pirmadieni doh.gif aikstelej doh.gif nebenoriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(offspring @ 2007 03 21, 15:40)
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu  4u.gif
sian turejau pirma vaziavima  bigsmile.gif  ojojoi , nepatiko man sad.gif nesutverta as matyt vairuot sad.gif neskiriu begiu, tiksliau skiriu, zinau , kada jungt, bet nemoku jo ijungt  doh.gif vietoj pirmo isijungia man trecias ar koks ten... ai vnz... bijau sankryzu juodai, uzgesau, viska dabar prisimenu , kaip per ruka...
vnz, kitas vaziavimas pirmadieni  doh.gif aikstelej  doh.gif nebenoriu  verysad.gif

console.gif auksciau nosi mirksiukas.gif 4u.gif viskas bus gerai, tik pasitikejimo daugiau but neprosali smile.gif
Atsakyti
offspring, kai važinėjau su mechanine, ir man trečias bėgis vietoj pirmo kartais įsijungdavo ir užgesinėdavau tada lotuliukas.gif Bet vairuotojai gatvėse supratingi dauguma pasitaikydavo 4u.gif
O sankryžų aš irgi bijodavau, nes kai reikdavo sukt į kairę, vingiais varinėjau lotuliukas.gif
Bet dabar jau viskas praeity, taip kad jeigu išmokau aš, išmoksi ir tu thumbup.gif
Atsakyti
Man jau 3as važiavimas buvo... Jau drąsiau nei pirmą kartą, kai važiavau visa "surakinta" doh.gif ir aikštelėj jau pratimus, dariau tai jei ne mano žioplumas, tai visai neblogai būtų buvę... doh.gif rolleyes.gif va įgūdžių man labai labai trūksta g.gif bet bent jau jaučiu , kad aš važiuoju thumbup.gif patinka man, bet va baimė yra dideliam greičiui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2007 03 21, 12:55)
Sveika  4u.gif

uzjauciu del to blyno  doh.gif
o kur uzkliuvai  ax.gif

Hm, "užkišau" savo mašiniuką sukdama iš šalutinio kelio į pagrindinį. Kiek skaičiau kitų patirtis, turiu SM forume "likimo draugių" irgi padariusių tą pačią klaidą doh.gif

Šiaip labai pikta ant savęs, nes jau tokias klaidas lyg ir buvau iš savęs "išmušus"... Bet dar kvailiau, kad egzaminuotojas pradėjo burblenti, kad per ilgai delsiu, nepasinaudoju proga važiuoti ir tt, tad susinervinau ir paskubėjau doh.gif verysad.gif

Nereikėjo man kreipti dėmesio į jo burblenimą fool.gif , o jis galėjo ir patylėt iki egzo pabaigos...

Šiaip pasidarė įdomu, ar jis galėtų delsimą sukti iš šalutinio kelio irgi užskaityti klaida? Aš juk dar nesu super įgudus vairuotoja, tad paprastai nevažiuoju jei nesu visiškai įsitikinus, kad nesudarysiu kliūties g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 21 kovo 2007 - 19:44
QUOTE(Tarja @ 2007 03 21, 21:43)
Hm, "užkišau" savo mašiniuką sukdama iš šalutinio kelio į pagrindinį. Kiek skaičiau kitų patirtis, turiu SM forume "likimo draugių" irgi padariusių tą pačią klaidą  doh.gif

Šiaip labai pikta ant savęs, nes jau tokias klaidas lyg ir buvau iš savęs "išmušus"... Bet dar kvailiau, kad egzaminuotojas pradėjo burblenti, kad per ilgai delsiu, nepasinaudoju proga važiuoti ir tt, tad susinervinau ir paskubėjau  doh.gif  verysad.gif

Nereikėjo man kreipti dėmesio į jo burblenimą  fool.gif , o jis galėjo ir patylėt iki egzo pabaigos...

Šiaip pasidarė įdomu, ar jis galėtų delsimą sukti iš šalutinio kelio irgi užskaityti klaida? Aš juk dar nesu super įgudus vairuotoja, tad paprastai nevažiuoju jei nesu visiškai įsitikinus,  kad nesudarysiu kliūties g.gif

Deja, bet delsimas, laukimas yra klaida..
Atsakyti
Radau marsrutus KauneMarsrutai Kaune
Atsakyti
aciu, panos, uz palaikyma smile.gif zinau , kad ismoksiu, reik ismokt, jau niekur nedingsiu biggrin.gif bet tooookia baime dabar doh.gif prasysiu, kad vyras pamokintu per savaitgali visu pribumbasu biggrin.gif jis pas man kantresnis , nei instruktorius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(offspring @ 2007 03 22, 11:53)
... vyras pamokintu per savaitgali visu pribumbasu  biggrin.gif jis pas man kantresnis , nei instruktorius unsure.gif

Ir iš kur tokių būna???????????????? unsure.gif
Atsakyti