Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

Sveikos!Ryt is ryto mano pirmas vaziavimas.Net paciai idomu,nes esu absoliuti naujoke.Kai turesiu laiko -papasakosiu kaip sekesi ax.gif
Atsakyti
aš jau važiuosiu 4ą kartą, o dar nelabai ką ir sugebu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 03 25, 13:39)
Saunuole  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  as dabar nekantrauju kuo greiciau atsiimti teises ir sest uz vairo  bigsmile.gif

aciuks.gif sekmes Tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 25, 20:20)
Smagu, Spragtuk, kad ir Tu pagaliau vazineji 4u.gif  Ir ta baime is garuos, esi puiki vairuotoja 4u.gif

Aciu, Migdolyte, uz padrasinima aciuks.gif Kaip paciai sekasi vairuoti? Tu gi kasdien pas mus uz vairo thumbup.gif tolesnis mano "planas" - nuvezti ryte vaika i darzeli (Girstupis-Centras). Ziuresiu, kaip seksis tai igyvendint... dar truputuka reikes su vyru pasivazinet, kol galutinai isdrasesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 25 kovo 2007 - 23:06
QUOTE(Twiggy @ 2007 03 25, 00:56)
Sveikutes, skubu pasigirti- AS KA TIK ISKEPTA NAUJA VAIRUOTOJA  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif Super, šaunuolė thumbup.gif
Ar labai baisu per egzaminą?
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2007 03 23, 16:33)
Netiesa  schmoll.gif  Vilniuje yra vietų po maždaug 5 dienų  mirksiukas.gif Tiesa, jei nori Tau patogaus laiko nepatingėk tiesiog dažniau patikrinti Regitros puslapyje registracijos grafiko. Kai man pirmą kartą nepavyko, sekantį važiavimą gavau tik po savaitės, bet jau už poros valandų atsirado laisva vietelė sekančiai dienai. Kiek pastebėjau, ten nuolat kas nors tai atsisako, tai kitą laiką pasirenka, taip kad gali "įmušti" ir žymiai anksčiau  ax.gif

aciu uz atsakyma aciuks.gif reik istudijuot regitros puslapi smile.gif

as sian vaziavau jau antra karta, tai pusetinai normaliai, ir pagyrimu gavau daugiau nei barimu lotuliukas.gif aikstelej man labiau patiko , nei mieste bigsmile.gif

Atsakyti
Man tai malonumas uz vairo sedet bigsmile.gif Siandien sedau uz vairo po keliu dienu priverstines pertraukos, tai ir smagu, adrenalino irgi gaunu ax.gif Ir pati matau, kad kasdien vis maziau zioplineju blush2.gif Tai ir Tu, Spragtuk, stenkis vazinet kuo daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 03 24, 23:56)
Sveikutes, skubu pasigirti- AS KA TIK ISKEPTA NAUJA VAIRUOTOJA  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Jezau..kaip faina thumbup.gif tikiuosi greitai ir as tokia busiu... g.gif o visos besimokinancios..tik neskubekit is saves reikalauti per daug..atsipalaiduokit, jus dar tik mokinaties..o visu tempai skirtingi..

QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 25, 21:20)
Smagu, Spragtuk, kad ir Tu pagaliau vazineji 4u.gif  Ir ta baime is garuos, esi puiki vairuotoja 4u.gif
Atsiprasau uz OT, bet kur Gaudri dingus? g.gif

KAIP faina kad kazkas pasiilgsta wub.gif gaudri sode sedejo ir ieskojo gyvenimo prasmes lotuliukas.gif dar aisteleje vazinejo truputuka..rezultatai migdolytei zinomi..prakeiktas soninis parkavimas doh.gif Spragtukas saunuole, soferiukas naujas 4u.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 26, 14:24)
Man tai malonumas uz vairo sedet bigsmile.gif  Siandien sedau uz vairo po keliu dienu priverstines pertraukos, tai ir smagu, adrenalino irgi gaunu ax.gif  Ir pati matau, kad kasdien vis maziau zioplineju blush2.gif  Tai ir Tu, Spragtuk, stenkis vazinet kuo daugiau mirksiukas.gif

Kaip Tau faina thumbup.gif jau Tu i prieki ryskiai pazengus 4u.gif stengsiuos ir as dazniau uz vairo sest smile.gif vakarai ilgeja, reiks lekt i trasa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gaudri @ 2007 03 26, 15:18)
Spragtukas saunuole, soferiukas naujas 4u.gif  group.gif

aciuks.gif ir Tu jau tuoj-tuoj busi naujai iskepta vairuotoja, sekmes thumbup.gif
Atsakyti
Drisciau abejot del tos pazangos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 26, 15:55)
Drisciau abejot del tos pazangos biggrin.gif

Kodel taip sakai? g.gif juk kuo daugiau vazineji, tuo didesne patirtis. maziau klaidu darai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2007 03 24, 13:41)
Na ko gi tau bijot? Juk svarbiausia, kad žinai, kur reikia nuvažiuoti. Pagalvok apie visas sankryžas, kur reikės persirikiuot. Žodžiu, suplanuok visą savo maršrutą, o paskui tą planą tik įvykdyti reikės smile.gif. Važiuok lėtai ir nuvažiuosi. Sėkmės.

nuvaziavau ir masinuko brangiausiojo nesukuliau biggrin.gif
Atsakyti
O jau siandien streso kiek turejau doh.gif doh.gif doh.gif Vidury sankryzos, ikalnej, dingo begiai doh.gif Masina ne is vietos, tik atgal rieda, tai stabdi nuspaudus laikiau, nes rankinis neatlaike blush2.gif O dar per pati pika, vairuotojai jau taip skersai i mane ziurejo, o as net is masinos islipt negalejau.. Taip ir sedejau kol draugas atvaziavo, sutvarke masiniuka ir galejau vaziuot toliau ax.gif Niekam nelinkiu to patirt schmoll.gif
Atsakyti