Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 27, 08:21)
as cia kitoj temoj klausiau, i mane nebuvo sureaguota  bigsmile.gif , gal zinot kur regitros psl. pasiskaityt apie vairavima aikstelej  biggrin.gif  blush2.gif , nu  doh.gif  neradau  blush2.gif

Gal ciaaikstelej
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2007 03 27, 14:41)
Sveikos merginos

noreciau ir as pradeti vairuoti, gal kas klaipedoje zadate koki balandi eiti prisiregistruot butu malonu susipazinti, mash ne taip liudna butu

nu va dar viena klaipediske,o tai cia mazia jau labai is klaipedos lankosi,as jau pradejau nuo kovo 20 sijolga,
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 27, 19:14)
Zinokit, ir as vos "i kelnes neprikroviau". Drebejau visa kaip per egzamina vairavimo, o kai jau sutvarke masina, tai bandziau pajudet is vietos jos neuzvedus lotuliukas.gif  Stai ka daro stresas biggrin.gif  Bet siandien masiniukas jau sutvarkytas ir be baimes vazineju bigsmile.gif

Smagu, kad masiniukas jau ciki thumbup.gif neturesi tokiu bedu daugiau su juo, to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 03 27, 22:44)
nu va dar viena klaipediske,o tai cia mazia jau labai is klaipedos lankosi,as jau pradejau nuo kovo 20 sijolga,

tai kas as da nesugalvojau net i kokius kursus eit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2007 03 28, 08:01)
tai kas as da nesugalvojau net i kokius kursus eit  doh.gif

Pats laikas galvoti, mergyte jau biski paauginta, matau mirksiukas.gif maniskei beveik tiek pat laiko. as pradejau lankyt spalio gale, kovo pradzioj issilaikiau vairavima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 28, 08:52)
Pats laikas galvoti, mergyte jau biski paauginta, matau mirksiukas.gif maniskei beveik tiek pat laiko. as pradejau lankyt spalio gale, kovo pradzioj issilaikiau vairavima 4u.gif

sugalvot tai as jau sugalvojau ale nesugalvoju kokia cia ta mokykla geresne
Atsakyti
Oi, merginos, parlėkiau kaip ant sparnų šiandien po vairavimo - labai pagyrė mane instruktorius, sakė greit mokausi ir papyldomų panašu, kad nereikės. Taip norisi pasigirt, ale vyras vėlai grįš, tai va ir džiaugiuos su jumis biggrin.gif
Dabar tai toks jausmas, kad kai teises gausiu, tai gyvensiu mašinoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkė: 28 kovo 2007 - 10:25
QUOTE(Jolkė @ 2007 03 28, 10:24)
Oi, merginos, parlėkiau kaip ant sparnų šiandien po vairavimo - labai pagyrė mane instruktorius, sakė greit mokausi ir papyldomų panašu, kad nereikės. Taip norisi pasigirt, ale vyras vėlai grįš, tai va ir džiaugiuos su jumis  biggrin.gif
Dabar tai toks jausmas, kad kai teises gausiu, tai gyvensiu mašinoj  ax.gif

o man teip baisu kad net baisiau nei gimdyt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavute @ 2007 03 28, 12:32)
o man teip baisu kad net baisiau nei gimdyt  blush2.gif  lotuliukas.gif

Panašiai ir aš galvojau ir jaučiausi, pakol nepradėjau smile.gif Bet man labai pasisekė su mokykla ir instruktorium biggrin.gif
Eik greičiau ir mokinkis, viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 03 28, 11:24)
Oi, merginos, parlėkiau kaip ant sparnų šiandien po vairavimo - labai pagyrė mane instruktorius, sakė greit mokausi ir papyldomų panašu, kad nereikės. Taip norisi pasigirt, ale vyras vėlai grįš, tai va ir džiaugiuos su jumis  biggrin.gif
Dabar tai toks jausmas, kad kai teises gausiu, tai gyvensiu mašinoj  ax.gif

kaip faina smile.gif o kiek pamoku jau atvazinejai?
Atsakyti
QUOTE(offspring @ 2007 03 28, 12:51)
kaip faina smile.gif o kiek pamoku jau atvazinejai?

Tris jau. Šiaip atrodytų nedaug, bet labai greit man jos pralekia, gaila nes tuoj pusė bus verysad.gif
Instruktorius sako papyldomų nereiks, o aš matysiu, jeigu litų atliekamų bus, nusipirksiu dar kelis, nepakenks doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Noriu jusu paklausi, gal kas zinot... skaiciau skaiciau kaip cia visos tik laiko islaiko... ax.gif pavydas sueme - ir as noriu 4u.gif Teises as turiu, jas issilaikiau pries 7 metus. bet dabar 6 metus nevaziavau.... blush2.gif viska pamirsau, absoliuciai viska blush2.gif noreciau pas koki instruktoriu vazinet pasimokint, ar taip galima? mirksiukas.gif nelaikant teisiu tik pasimokyt vazinet g.gif gal zinot Dainavoj koki instruktoriu? Kiek tokiu atveju man kainuotu pamokos? smile.gif Gal kas taip daret? mirksiukas.gif
Atsakyti