Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

QUOTE(Kanareleee @ 2007 03 28, 15:45)
Sveikutes  smile.gif
Noriu jusu paklausi, gal kas zinot... skaiciau skaiciau kaip cia visos tik laiko islaiko...  ax.gif  pavydas sueme - ir as noriu  4u.gif  Teises as turiu, jas issilaikiau pries 7 metus. bet dabar 6 metus nevaziavau....  blush2.gif  viska pamirsau, absoliuciai viska  blush2.gif  noreciau pas koki instruktoriu vazinet pasimokint, ar taip galima? mirksiukas.gif  nelaikant teisiu tik pasimokyt vazinet  g.gif gal zinot Dainavoj koki instruktoriu? Kiek tokiu atveju man kainuotu pamokos?  smile.gif  Gal kas taip daret? mirksiukas.gif

Nemanau, kad kaina skirtųsi nuo paprastų pamokų. Šiaip 2 akad. valandos (1,5 val) yra apie 50 Lt (tiek per mokyklas, tiek individualiai). Skirtumas gal būtų, kad nereiktų "brūžint" Regitros maršrutais, tai manau, kad jau individualiai susitartum dėl pamokų trukmės ir dėl maršruto.

Beje, kiek teko girdėt, kai kurios mokyklos netgi specialiai organizuoja vairavimo įgūdžių tobulinimo kursus. Bet kaip supratau, norėtum vėl truputį pakartot nuo pradžių smile.gif Sėkmės

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Žiūriu, Jūs čia jau ir po egzamino toliau "kartu" mokotės bigsmile.gif Smagu. Ir aš jungiuos... Jei galima smile.gif Egzaminą išlaikiau spalį.. Mėnesį pavažinėjau šiek tiek su MB pašonėje, o paskui išsigandau sniego, slidumų ir pan.. unsure.gif Tai dabar praktiškai iš naujo mokaus doh.gif Na, žinoma, įgūdžių šiek tiek išlikę, tačiau vis dar nesijaučiu "tvirtai".
Baisiai džiaugiuos, kad kolkas turime vieną mašiną, tai vis kartu ir kartu važinėjam, bet va tuoj MB susitaisys savąją ir ką - reiks man vienai važiuot sad.gif
Atsakyti
Pravažiavau jau trečią kartą, bet labai nesisekė. Vis užgesdavau sankryžoj. Anksčiau to nebuvo. Šiaip viskas lyg ir gerai, bet aikštutėj sunku. Gal, kad mažai važinėjau. Rytoj sakė daugiau reiks po aikštutę pavažinėt. Matysim.
Atsakyti
QUOTE(Kanareleee @ 2007 03 28, 14:45)
Sveikutes  smile.gif
Noriu jusu paklausi, gal kas zinot... skaiciau skaiciau kaip cia visos tik laiko islaiko...  ax.gif  pavydas sueme - ir as noriu  4u.gif  Teises as turiu, jas issilaikiau pries 7 metus. bet dabar 6 metus nevaziavau....  blush2.gif  viska pamirsau, absoliuciai viska  blush2.gif  noreciau pas koki instruktoriu vazinet pasimokint, ar taip galima? mirksiukas.gif  nelaikant teisiu tik pasimokyt vazinet  g.gif gal zinot Dainavoj koki instruktoriu? Kiek tokiu atveju man kainuotu pamokos?  smile.gif  Gal kas taip daret? mirksiukas.gif

As zinau Dainavoj... jei nori kontaktu, rasyk i AZ...
Papildyta:
QUOTE(Lavute @ 2007 03 28, 10:32)
o man teip baisu kad net baisiau nei gimdyt  blush2.gif  lotuliukas.gif

Man gimdyt nebuvo baisu schmoll.gif tai nezinau, ar vykes cia palyginimas... smile.gif nu streso sedint uz vairo yra, bet adrenalino priduoda nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2007 03 28, 19:42)
Pravažiavau jau trečią kartą, bet labai nesisekė. Vis užgesdavau sankryžoj. Anksčiau to nebuvo. Šiaip viskas lyg ir gerai, bet aikštutėj sunku. Gal, kad mažai važinėjau. Rytoj sakė daugiau reiks po aikštutę pavažinėt. Matysim.

Nieko pavazinesi kiek ir prasilausi. Kuo toliau, tuo geriau eisis. mirksiukas.gif Kazkaip man idomiai pasirode, kaip imanoma uzgesti sankryzoje? Gal gesti pradedama vaziuoti? g.gif
Atsakyti
Nu, man ir idomu pasidare, nes pirmus kartus buvo gerai, o trečią susimakalavau,o užgesdavau, nes per greit sankaba atleidžiu. Vakar jau viskas buvo gerai. Tik mane labai daug po miestą varinėja, o aikštutėj beveik nebunam. Tai taip posunkiai. Šiandien sako reiks daugiau aikštutėj pasipraktikuot. Lyg jau viskas aišku kaip kas tik dar reikia kelis kartus prasivažiuot.
Kaip kitom kolegem sekas?
Atsakyti
Gal pradzioje lengvesni marsrutai buvo, tai labiau atsipalaidavus vaziavai. O gal laikui begant imi is saves daug daugiau reikalauti, del to ir stringi. Klaidu nereikia bijoti daryti, nes nei vienas negime mokedamas. Klaidos mokymosi proceso dalis. mirksiukas.gif Gerai, jei daug vazineji po miesta, nes kuo daugiau praktikos, tuo geriau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2007 03 28, 19:42)

Sveikos visos vairuotojos 4u.gif Kokia nuostabi diena 4u.gif
Vailija viskas cia gerai..as irgi po trecio uzgesineti pradejau..ir poto iki kokia 6 su tuo vis kankinausi..o poto kaip dingo, taip dingo ta problema..cia matyt seip krizinis laikotarpis bigsmile.gif tik nesijaudink..priimk viska naturaliai..
AS tai dabar vaikstau pas savo dede i papildomus vairavimus..jis buves lenktynininkas..ir turi vairavimo mokykla(gaila kad tik dabar suzinojau, nelabai bendraudavom)..sake as dar silpna vairuotoja..tai mokina mane kaip reikalas..atrodo tiek visko daug naujo suzinojau..busiu raliste..ir dabar i egza eisiu tik kai jausiuos tikrai pasiruosus..tie du nesekmes kartai..tik gera patirtis..tai egzas tik kitos savaites gale nusimato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 31, 10:36)
Sveikos visos vairuotojos 4u.gif Kokia nuostabi diena 4u.gif
Vailija viskas cia gerai..as irgi po trecio uzgesineti pradejau..ir poto iki kokia 6 su tuo vis kankinausi..o poto kaip dingo, taip dingo ta problema..cia matyt seip krizinis laikotarpis bigsmile.gif tik nesijaudink..priimk viska naturaliai..
AS tai dabar vaikstau pas savo dede i papildomus vairavimus..jis buves lenktynininkas..ir turi vairavimo mokykla(gaila kad tik dabar suzinojau, nelabai bendraudavom)..sake as dar silpna vairuotoja..tai mokina mane kaip reikalas..atrodo tiek visko daug naujo suzinojau..busiu raliste..ir dabar i egza eisiu tik kai jausiuos tikrai pasiruosus..tie du nesekmes kartai..tik gera patirtis..tai egzas tik kitos savaites gale nusimato 4u.gif

Sekmes besimokant su dede lenktynininku. jau trecias kartas tai tikrai nemeluos, pamatysi 4u.gif
o as siandien irgi porasyk pasivazinejau - po miesta minimaliai, daugiau uz miesto ribu. nu nezinau, man irgi dar toli grazu iki idealios vairuotojos unsure.gif o dar vyras pasonej bamba, siandien net suklaidino karta, aisku, netycia. po tokiu dalyku net rankos laikinai nusvyra, vairuot nesinori schmoll.gif ech, kada as normaliai vazinet pradesiu blink.gif
Atsakyti
o as savajam draudziu bambet! lotuliukas.gif Sakau jei kas nepatinka, as stoju, keiciames vietom ir vairuok pats blink.gif Padeda biggrin.gif
Atsakyti
aš nuo penkto važiavimo jau beveik nebeužgestu thumbup.gif bet jau tuoj bus 7 važiavimas, o man kaip aikštelėj pradėjo nesisekt verysad.gif doh.gif kai instruktorius šalia sėdi , tai viskas gerai gaunasi, o kai viena važinėju, nors ir atsipalaidavus ir užtikrintai viską darau, bet tai kreivai, tai vos ne ant padangos užvažiuoju doh.gif verysad.gif o praeitą kartą jau ir kamštyje pasėdėjau gatvėj ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.Ir as jungiuos 4u.gif teorija jau baigiu pabaigt,paskutine savaite liko,teliko ja ismokt biggrin.gif ,kompiuteryje spresdama testus padarau 2-8 klaidas,o is tu bilietu tai ir 10 blink.gif
Antradieni pirmasis mano vaziavimas,bijau,kad instruktorius neissigastu mano tokiu "gabumu",tikiuos ne vienintele,uz vairo beveik nesedejus ateisiu doh.gif
Per kiek laiko nuo teorijos pradzios issilaiket teises?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anglė_ligonė: 01 balandžio 2007 - 11:57