Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 24, 13:47)
ISLAIKIAU clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif Dar pati niekaip negaliu tuom patiket lotuliukas.gif  Aciu, Jums uz palaikyma, supratinguma clap_1.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu sveikinimai didziausi ir nuosirdziausi 4u.gif wub.gif trecias kartas nemeluoja thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Aciu, Aciu 4u.gif Ir dar karta Aciu Spragtukui yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 24, 19:18)
Aciu, Aciu, Aciu 4u.gif  Ir dar karta Aciu Spragtukui yahoo.gif

Nugi sveikinu 4u.gif Saunuole thumbup.gif oi, kaip Tau faina! del trasos tai prie tu STOPu buvai, ane? o kaip aikstelej-ka kompas ismete? is tu triju...? ir koks masiniukas?.. nu as po dvieju sav. laikysiu, pati sau linkiu, kad pasisektu smile.gif o kaip judejimas - ramiau nei iprasta diena?
Atsakyti
Na o as laikau jau treciadieni 10;30 doh.gif manau pasirinkau pati geriausia laika g.gif Kaip manot biggrin.gif
Atsakyti
Taip, kliuvo STOP'as prie "Audimo", taip pat vazinejau Vilijampolej vienpusiu eismu ax.gif Zinokit, nelabai tikiu, kad kompas parenka kokiuu marsrutu vaziuot ir kur parkuotis.. Man tai kliuvo tarp masinu, salia "bordiuro". Laikiau su 5 golfu - su tokiu pat ir mokiaus vazinet blush2.gif O judejimas kaip ir iprasta darbo diena tokiu laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 24, 23:27)
Taip, kliuvo STOP'as prie "Audimo", taip pat vazinejau Vilijampolej vienpusiu eismu ax.gif  Zinokit, nelabai tikiu, kad kompas parenka kokiuu marsrutu vaziuot ir kur parkuotis.. Man tai kliuvo tarp masinu, salia "bordiuro". Laikiau su 5 golfu - su tokiu pat ir mokiaus vazinet blush2.gif  O judejimas kaip ir iprasta darbo diena tokiu laiku 4u.gif

Mano "svajone" gaut ta priparkavima tarp masinu thumbup.gif vat istrizai tai nenoreciau, sunkiausia man doh.gif nors vyras sako nesamone, bet man va tas prie bordiuro geriausiai gaunas thumbup.gif nu aisku, niekad negausi to, ko nori... Nu bet kaip Tau faina, kad islaikei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 25, 13:27)
Mano "svajone" gaut ta priparkavima tarp masinu thumbup.gif vat istrizai tai nenoreciau, sunkiausia man doh.gif nors vyras sako nesamone, bet man va tas prie bordiuro geriausiai gaunas thumbup.gif nu aisku, niekad negausi to, ko nori... Nu bet kaip Tau faina, kad islaikei thumbup.gif

Islaikysi ir Tu 4u.gif Linkiu, kad pakliutu egzaminuotojas Dalius. Net neabejoju, kad su juo islaikytum is pirmo karto, kad ir kokia uzduotis bekliutu Tau ax.gif
Gerai, kad Tau vyras leidzia vazinet.. O mano MB bijojo leist.. Sake, kai teises turesi tai ir galesi vazinet kiek nori biggrin.gif As dar pati niekaip neatsidziaugiu ir sunku suvokt, kad jau ISLAIKIAU bigsmile.gif Sianakt pagaliau ramiai issimiegojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, busimos vairuotojos drinks_cheers.gif

kita savaite eisiu laikyt teorijos egzamino i regitra, pagaliau prisiruosiau, nors teisiu pamokos baigesi jau pries pora menesiu doh.gif doh.gif

beje, gal jau laikiusios egzamina galetu papasakot, kaip dasigauti iki tos regitros, veiksmas vyksta kaune smile.gif vilijampolej ziuriu ta regitra, ale kaip nuvaziuot, tai neturiu supratimo g.gif ech, sakau, kad reikia greiciau teises issilaikyt, tai tokiu klausimu nekils lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 02 25, 16:06)
Sveikutes, busimos vairuotojos  drinks_cheers.gif

kita savaite eisiu laikyt teorijos egzamino i regitra, pagaliau prisiruosiau, nors teisiu pamokos baigesi jau pries pora menesiu  doh.gif  doh.gif

beje, gal jau laikiusios egzamina galetu papasakot, kaip dasigauti iki tos regitros, veiksmas vyksta kaune smile.gif vilijampolej ziuriu ta regitra, ale kaip nuvaziuot, tai neturiu supratimo  g.gif  ech, sakau, kad reikia greiciau teises issilaikyt, tai tokiu klausimu nekils  lotuliukas.gif

nepergyvenk jai mokeisi, nebus sunku..pasiziurek sankryzas, juostas ir reguliuotoja, bei zinok ka daryti jai atsuduri slidziam kelyje..hmm..mane tai nuveze, tai nelabai zinau koks marsrutinis vaziuoja..gal paziurek Kaunas.lt g.gif ten yra visi marsrutai, ir truliku ir autiku ir marsrutiniu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Migdolyte @ 2007 02 25, 12:37)
Islaikysi ir Tu 4u.gif  Linkiu, kad pakliutu egzaminuotojas Dalius. Net neabejoju, kad su juo islaikytum is pirmo karto, kad ir kokia uzduotis bekliutu Tau ax.gif 
Gerai, kad Tau vyras leidzia vazinet.. O mano MB bijojo leist.. Sake, kai teises turesi tai ir galesi vazinet kiek nori biggrin.gif  As dar pati niekaip neatsidziaugiu ir sunku suvokt, kad jau ISLAIKIAU bigsmile.gif  Sianakt pagaliau ramiai issimiegojau lotuliukas.gif

ech..pavydziu, kad jau viskas..man dar tik uz poros savaiciu..tikiuosi bent saulute svies tada linksmiau vaziuojasi..ir kazkaip maziau nervuojuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 02 25, 16:06)
Sveikutes, busimos vairuotojos  drinks_cheers.gif

kita savaite eisiu laikyt teorijos egzamino i regitra, pagaliau prisiruosiau, nors teisiu pamokos baigesi jau pries pora menesiu  doh.gif  doh.gif

beje, gal jau laikiusios egzamina galetu papasakot, kaip dasigauti iki tos regitros, veiksmas vyksta kaune smile.gif vilijampolej ziuriu ta regitra, ale kaip nuvaziuot, tai neturiu supratimo  g.gif  ech, sakau, kad reikia greiciau teises issilaikyt, tai tokiu klausimu nekils  lotuliukas.gif

zinau kad tinka 7 ir 11 trulikai ir nuo ju galutines stoteles reiks paeiti kokius 3 metrus ir bus Regitra

va man paciai treciadieni reiks kaip nors dasigauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vaziuoja 49, 44, 92 mikriukai i ta puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 02 25, 15:32)
nepergyvenk jai mokeisi, nebus sunku..pasiziurek sankryzas, juostas ir reguliuotoja, bei zinok ka daryti jai atsuduri slidziam kelyje..hmm..mane tai nuveze, tai nelabai zinau koks marsrutinis vaziuoja..gal paziurek Kaunas.lt g.gif ten yra visi marsrutai, ir truliku ir autiku ir marsrutiniu 4u.gif
Papildyta:

aciu, bandysim kap nors nepasiklyst lotuliukas.gif

QUOTE(maziulele @ 2007 02 25, 15:52)
zinau kad tinka 7 ir 11 trulikai ir nuo ju galutines stoteles reiks paeiti kokius 3 metrus ir bus Regitra

va man paciai treciadieni reiks kaip nors dasigauti lotuliukas.gif

aciu, vadinasi, abi treciadieni bludysim po vilijampole mirksiukas.gif
Atsakyti