Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu II

Nuosirdziausi sveikinimai!!! 4u.gif Saunuole thumbup.gif Dabar sulauk teisiu ir i trasa! Sekmes kelyje.
Atsakyti
Jau laukiu nesulaukiu teisiu biggrin.gif oj kad tik greiciau jas gaut ir pradet i darbuka paciai vazinet lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinimai islaikiusioms 4u.gif
jau vis zadu skambinti instruktoriui, noriu pradet vaziuot mokintis.... blush2.gif ax.gif ax.gif
prie vairo as sedejus tik viena karta pries kokius 5metus doh.gif nieko nemoku.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 02 25, 17:09)
aciu, bandysim kap nors nepasiklyst  lotuliukas.gif
aciu, vadinasi, abi treciadieni bludysim po vilijampole  mirksiukas.gif

nebludisit mirksiukas.gif pasimsit 7 arba 11 trula ir daves iki pat pat regitros beveik, ten tik kiemeli pereit ir gatvele ir jau regitros kiemely busit mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjav: 26 vasario 2007 - 21:15
QUOTE(Mayami @ 2007 02 26, 21:03)
sveikinimai islaikiusioms 4u.gif
jau vis zadu skambinti instruktoriui, noriu pradet vaziuot mokintis....  blush2.gif  ax.gif  ax.gif
prie vairo as sedejus tik viena karta pries kokius 5metus  doh.gif nieko nemoku....  schmoll.gif

Sveikute,nepergyvenk,kad tik kartą sėdėjus prie vairo bigsmile.gif
Aš prieš pradėdama mokintis vairuoti,išvis žalia buvau,nesedėjus prie vairo,o vat ryt einu į regitrą-vairavimo egzą laikau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maxsi @ 2007 02 26, 23:27)
Sveikute,nepergyvenk,kad tik kartą sėdėjus prie vairo bigsmile.gif
Aš prieš pradėdama mokintis vairuoti,išvis žalia buvau,nesedėjus prie vairo,o vat ryt einu į regitrą-vairavimo egzą laikau bigsmile.gif

ooo tai sekmes dideliausios 4u.gif
o kiek laiko mokinaisi?
As kazkaip save nuteikineju, kad nereikia bijot... bet vistiek pramusa pagalvojus... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 02 26, 23:02)
ooo tai sekmes dideliausios 4u.gif 
o kiek laiko mokinaisi?
As kazkaip save nuteikineju, kad nereikia bijot... bet vistiek pramusa pagalvojus... doh.gif  biggrin.gif

Na va,neišlaikiau doh.gif Į T sankryžą niekaip neįvažiavau,ir dar koja ant sankabos padėta drebėjo unsure.gif
Aš mokinausi apie 2 mėn,ir vakar papildomai dar važiavau
Eisiu ryt vėl,bet kaip tą baimę nugalėti g.gif
Atsakyti
Nu va ir manes ryt laukia kosmaras doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu drinks_cheers.gif
Teorija issilaikiau pernai (eksternu), bet kadangi nestuke.gif lipo ant nosies, tai vairavima atidejau iki dabar doh.gif siandien vakare einu uzsirasyt i kursus, matyt jau sia savaite pradesiu vairuot fear.gif
Savo praktikoj jau turiu sukulta masina doh.gif cia mane taip vyras mokino vaziuot biggrin.gif

Visoms laikancioms egza daug daug stiprybes, drasos ir pasitikejimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
dideliausios sėkmės laikančioms 4u.gif bet kai toks oras tai jaučiu bus sunku laikyti doh.gif aš šian pirmą kartą su instruktorium važiuosiu,tai žiūrėsiu kaip gi man seksis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 02 27, 10:30)
aš šian pirmą kartą su instruktorium važiuosiu,tai žiūrėsiu kaip gi man seksis  rolleyes.gif

Sekmes ir tau mirksiukas.gif parasyk kaip sekesi smile.gif
Atsakyti