QUOTE
Noriu aprašyt, kaip mažiukui pradėjau gaminti kotletukus. Kol kas darau iš kalakutienos. Sumalu gabaliuką, dedu prieskonių (druskytė, pipiriukai, šiek tiek džiovinto česnako, petražolių), dedu pusę vištos kiaušinio trynio (tik trynio), ir kokį valg.šaukštą avižinių dribsnių (prieš tai juos užplikau mažu kiekiu vandens). Tuomet formuoju kotletėlius ir kepu orkaitėje kepimo maiše (galim ir folijoje). kartu galima pridėti kokų brokolių, ar kitų daržovių. Kotletukai gaunasi labai sultingi, minkšti ir sveikai iškepti.
Venta, o kokia kalakutienos mėsą naudoji, nes aš dariau kotletukus (paprastai ne taip kaip tu) iš filė, tai gavosi labai jau sprangūs, ir mažikė nevalgė. Na, bet reiks pabandyti daryti taip, kaip tu, gal tikrai bus sultingesni?