Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa oda (o gal tik dehidruota?)

QUOTE(niekaliuke @ 2011 03 10, 15:26)
As ir pasidalinsiu savo patirtim.
Turiu problemu su oda, sausa, tempia, turiu nuolat riebint kad neserpetotu.
Zodziu nusibodo ir vakar apsilankiau 'High Care' centre Kaune.
Dariaus veido tyrima, kitaip tarian diagnostika - ko truksta, ko perdaug.
Pasirodo visiska dehidratacija, o man tik 23, ta darbuotoja taip nemaloniai issireiske, kad taip retai buna, labai negerai, pasijutau tragiskai!
Is kart klausiu ko imtis? Ji manes klausia kaip prausiu veida?
Sakau vandeniu. Ji sako, kad tai ir sausina veida, reikia patepti pieneliu, svelniai imasazuoti ir tada nuplauti.
Apimta visikos nevilties ir jausdamasi kaip turinti kosmariska oda nusipirkau jos patarta ir ten pat pardavinejama krema ir pieneli prausimui.
Pavadinimo gerai nepamenu, kremas 114lt/50ml, pienelis 67lt bet tubele didele.
Laukiu rezultatu... unsure.gif  smile.gif

Vien prausiklio tikrai neuzteks,kad butu atkurta dregme.
Atsakyti
Gal kosmetologe patartu isigyti kazka pigiau, bet panasaus poveikio kremuka

http://aob.lt/index....t...=65&lang=lt

Mano oda sausa, plona, papilkejusi. Zodziu, vieni trukumai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success78: 05 rugsėjo 2012 - 06:24
Pabandysiu pasidalinti savo patirtimi kaip atsikraciau sausu demeliu ant veido. Nuo seno mane kankino sausi skruostai ir kakta, nuolatinis serpetojimas o ziema ir niezimas doh.gif niekada iki vakaro kremine pudra graziai nesilaike, atrode va naudoju brangia drekinancia guerlain pudra o veidas vistiek atrodo blogai sad.gif doh.gif
Jau visa pavasari ir vasara neplaunu veido vandeniu, makiaza valau pieneliu o ryte veida purskiu AVENE terminiu vandenuku, veliau tepu Biodermos hydrabio seruma ir veliau ant jo naudoju kremukus: BIOTHERM Skin Ergetic Rich ryte ir vakare naktini Skin Ergetic Night, kazkas nerealaus wub.gif veidas visada atrodo stipriai padrekintas, oda spindi is vidaus, kosmetika laikosi super, veido oda issilygino. Visa sita kombinacija puikiausiai man tiko vasara, ziuresime kaip bus ziema ax.gif
Atsakyti
As niekaip negaliu atsikratyti iprcio veida plauti vandeniu doh.gif Nusiprausiu vandeniu, tada Bioderma h20, bioderma hydrabio ir kremukas (iwostin drek. arba bioderma hydra). Problema, kad dar turiu ir i spuogelius linkusia oda, todel bijau, kokiu tai priemoniu daugiau benaudoti. Mastau gal reiktu nusipikrti pieneli koki, bet ar cia ne taspats kaip Bioderma h2o vandenukas butu? g.gif Sakau gal pieneliu nusivalyti makiaza, tada Bioderma vandenukas ir t.t.? Ar cia jau sviestas sviestuotas gausis?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 09 04, 14:21)
Vien prausiklio tikrai neuzteks,kad butu atkurta dregme.

Ne apie prausiklį kalba ir ėjo. Nusipirko pienelį ax.gif dregmės jis neatkurs, bet kaip vanduo odos nesausins
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 09 05, 20:51)
Nusipirko pienelį ax.gif  dregmės jis neatkurs, bet kaip vanduo odos nesausins

O ta pati pieneli jus vandeniu nenuplaunate?
Atsakyti
Neseniai pradejau naudoti regeneruojanti krema. Sakykit ar normalu, kad dehidratuota oda, dar labiau pradejo pleiskanoti? Ar cia koks poveikis i teigiam puse pries pagerejima, ar jau man ji von mest? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakini @ 2012 11 27, 11:36)
Neseniai pradejau naudoti regeneruojanti krema. Sakykit ar normalu, kad dehidratuota oda, dar labiau pradejo pleiskanoti? Ar cia koks poveikis i teigiam puse pries pagerejima, ar jau man ji von mest?  doh.gif

Normalu, nes kremas pagreitino odos lasteliu atsinaujinima ir oda eme dar labiau pleiskanoti. Sausai, dehidruotai odai as rinkciausi kitokio poveikio krema.
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2012 11 27, 22:32)
Normalu, nes kremas pagreitino odos lasteliu atsinaujinima ir oda eme dar labiau pleiskanoti. Sausai, dehidruotai odai as rinkciausi kitokio poveikio krema.

tai va, kad ji ne sausa, o tik dehidratuota. O koki rinktumetes?
Atsakyti
QUOTE(Dakini @ 2012 11 27, 20:42)
tai va, kad ji ne sausa, o tik dehidratuota. O koki rinktumetes?

Rinkciausi bet kokiu atveju drekinanti, pagal savo odos tipa. O pleiskanojanciom vietom kartais panaudociau pilinga.
Atsakyti
Mano oda mišri, bet atėjus žiemai ir prasidėjus šildymui, pastebėjau kad oda pradėjo pleiskanotis, todėl ėmiausi keisti savo naudojamas priemones tokiomis: IWOSTIN terminis šaltinio vanduo, kurį naudoti galima ant makiaža ar nusiprausus, taip pat išmėginu IWOSTIN MOISTURISING drėkinamąjį kremą. Taip pat veidukui naudoju kartą į savaitę veido šveitiklį HOLLYWOOD NEEM, ir šios serijos prausiklį, beabejo dar tonikas, Regal Natural šiuo metu man tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(laura24321 @ 2012 12 06, 19:43)
Mano oda mišri, bet atėjus žiemai ir prasidėjus šildymui, pastebėjau kad oda pradėjo pleiskanotis, todėl ėmiausi keisti savo naudojamas priemones tokiomis: IWOSTIN terminis šaltinio vanduo, kurį naudoti galima ant makiaža ar nusiprausus, taip pat išmėginu IWOSTIN MOISTURISING drėkinamąjį kremą. Taip pat veidukui naudoju kartą į savaitę veido šveitiklį HOLLYWOOD NEEM, ir šios serijos prausiklį, beabejo dar tonikas, Regal Natural šiuo metu man tinkamas.

o jei panaudojus prausikli pradeda persteti oda, cia normalu?
Atsakyti