Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa oda (o gal tik dehidruota?)

QUOTE(Dakini @ 2012 12 06, 20:34)
o jei panaudojus prausikli pradeda persteti oda, cia normalu?

Nuo jokios priemonės netūrėtų perštėti odos. g.gif
Atsakyti
O jeigu problematiška oda, spuoguota, inkštiruota, bet laabai sausa, ar tikrai galima tik su pieneliu nusivalyt makiažą, be prausiklio>
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 12 21, 19:08)
O jeigu problematiška oda, spuoguota, inkštiruota, bet laabai sausa, ar tikrai galima tik su pieneliu nusivalyt makiažą, be prausiklio>

as tokiu atveju bent jau tonika po to naudociau arba gal geriau oda valyti miceliniu vandenuku.

Mano oda panasi kaip jusu tik gal netaip dehidratuota. tai man kolkas geriausiai veikia naudoti labai svelnu prausikli skirta jautriai sausai odai. nakciai naudoju maitinancias drekinancias stipriai priemones, o ryte atvirksciai - balansuojancias skirtas misriai odai. na spuogiukai ir toliau vienas kitas kyla ir inkstiriuku turiu, bet jau netokia dechidratuota oda kaip kazkada buvo. as megstu plauti oda vandeniu man tai tinka, bet zinau kad buna merginu kurioms oda geriau tinka valyti pieneliu ir toniku arba miceliniu vandeniu, bet nevalyciua tik pieneliu nes pienelis lieka ant odos ji reikia pasalinti kuo nors
Atsakyti
matyt tas sausumas nevaro iš proto, jei prausiat vandeniu.
Man užtenka porą dienų iš eilės su vandeniu odą nupraust ir jaučiu kaip oda sausėja.
Daugiau nei metus veido neprausiu vandeniu, išskyrus molio kaukes. Metus naudojau pienelį, kol jis nedingo iš prekybos. Paskui nusipirkau miceliarinį Uriage vandenį, netiko labai, sausino ir tempė odą. Todėl nusprendžiau nesikankint ir nusipirkau Avene gelinį vailiklį. Nuostabus, visiškai nedirgina, nekemša porų, jokio odos sausino. Nors rašo, kad jo nereik nuvalyt paskui toniku, bet aš visas priemones nuvalau vatos diskeliu apipurkštu terminiu vandeniu.
kai mečiau vandenį mano ir veido būklė stipriai pagerėjo. Vanduo man spuogus iškeldavo kažkokiu būdu. Sako, kad sausinama oda taip elgias, ginasi išskirdama riebalą, kuris kemša poras.
Uriage atidaviau sesei, jai tiko. Iki tol prausė vandeniu. Sakė dabar oda taisos, buvo išpuošta spuogais.
O to, kad prausiat vandeniu, paskui tepat matinančias priemones, nesuprantu. Ypač jei oda linkus spuoguotis smile.gif
Atsakyti
Man turbūt panašiai, kaip Vitulkai, kuo rečiau veidą prausiu vandeniu, tuo ji gražesnė ir skaistesnė.
Kai dažausi darbo dienomis, vakarais vistiek prausiu su Biodermos Sebium prausikliu (reik sunaudot), bet odos nesausina jis, išvis labai patinka netgi. Po to tepu Bioderma hydra riche kremuku. Jokio sausumo, tempimo pojūčio. Bet įtariu, kai sunaudosiu prausiklį, atsisakysiu ir jo, pasiliksiu prie Biodermos vandenuko, kuris labai patinka.
Mano oda tokia problematiška būdavo, šerpetodavo, kildavo ant skruostų giluminiai spuogai, dehidratuota žiemos metu, dabar tokių problemų net neturiu, inkštirų irgi nebelikę, atradau gerą kremą ir dingo problemos. Dabar esu apsirgus, visą savaitę namie ir neprausiau veido vandeniu, nu oda atrodo labai gražiai, labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 01 vasario 2013 - 11:24
QUOTE(mocha @ 2013 02 01, 11:23)
Man turbūt panašiai, kaip Vitulkai, kuo rečiau veidą prausiu vandeniu, tuo ji gražesnė ir skaistesnė.
Kai dažausi darbo dienomis, vakarais vistiek prausiu su Biodermos Sebium prausikliu (reik sunaudot), bet odos nesausina jis, išvis labai patinka netgi. Po to tepu Bioderma hydra riche kremuku. Jokio sausumo, tempimo pojūčio. Bet įtariu, kai sunaudosiu prausiklį, atsisakysiu ir jo, pasiliksiu prie Biodermos vandenuko, kuris labai patinka.
Mano oda tokia problematiška būdavo, šerpetodavo, kildavo ant skruostų giluminiai spuogai, dehidratuota žiemos metu, dabar tokių problemų net neturiu, inkštirų irgi nebelikę, atradau gerą kremą ir dingo problemos. Dabar esu apsirgus, visą savaitę namie ir neprausiau veido vandeniu, nu oda atrodo labai gražiai, labai biggrin.gif

O koki ta gera krema atradote? 4u.gif o kas padejo atsikratyti inkstiru bei spuogeliu?
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 02 01, 21:31)
O koki ta gera krema atradote? 4u.gif o kas padejo atsikratyti inkstiru bei spuogeliu?

Naudoju šiuo metu Bioderma Hydrabio Riche veido kremą, labai patinka, mano atradimas wub.gif
user posted image
Mano oda mišri, prasidedant žiemai visada kažkokia dehidratuota, anksčiau beprotiškai skruostus berdavo, traukdavo odą. Va kai šitą kremą tepliot pradėjau, oda atsigavo. Padrėkinta, gerai atrodo, jis nekemša man porų, automatiškai nebekyla spuogų. Na, jei iškyla koks vienas kitas, tai per mm. Mano atveju reikėjo tiesiog gero drėkinimo. Ai, tarpuose naudoju Biocell kaukę veidui, kad papildomo drėkinimo būtų. Savaime viskas ir susitvarkė.
Veidą prausiu kaip minėjau su Biodermos Sebium prausikliu, valau Biodermos vandenuku sensibio. smile.gif Biodermos prekės man tapo nepakeičiamos. smile.gif Va ir viskas smile.gif Mano atveju tiek tereikėjo.
Atsakyti
Gal galite pasiulyti koki seruma ar kauke, dehidratuotai odai smile.gif
Atsakyti
So Delicate linija siulau is Germaine De Capuccini. Nealergizuoja ir maitina. Citokinai ypatingai gerai dehidratuotai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeya @ 2013 02 14, 14:11)
So Delicate linija siulau is Germaine De Capuccini. Nealergizuoja ir maitina. Citokinai ypatingai gerai dehidratuotai odai smile.gif

Is So Delicate turiu kauke ir serumo 24vnt, bet esu bandzius visus sios linijos produktus wub.gif Tik kremuku nenaudoju, nes mano misriai odai tiek maitininmo paprasciausiai nereikia. Bet kauke ir serumas man tikras atradimas, labai nuramina odele thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mocha @ 2013 02 01, 12:23)
Dabar esu apsirgus, visą savaitę namie ir neprausiau veido vandeniu, nu oda atrodo labai gražiai, labai biggrin.gif

O tai jus tik biodermos vandenuku nusivalot veida ryte vakare ir viskas? As tai turiu tokia vos ne liga: man amzinai atrodo, kad mano veidas nesvarus lotuliukas.gif Tai man labai patinka ji prausti. Kazkaip tik nuvalius toniku nejauciu to svarumo pojucio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2013 02 14, 19:55)
Is So Delicate turiu kauke ir serumo 24vnt, bet esu bandzius visus sios linijos produktus wub.gif  Tik kremuku nenaudoju, nes mano misriai odai tiek maitininmo paprasciausiai nereikia. Bet kauke ir serumas man tikras atradimas, labai nuramina odele thumbup.gif
Papildyta:

O tai jus tik biodermos vandenuku nusivalot veida ryte vakare ir viskas? As tai turiu tokia vos ne liga: man amzinai atrodo, kad mano veidas nesvarus lotuliukas.gif  Tai man labai patinka ji prausti. Kazkaip tik nuvalius toniku nejauciu to svarumo pojucio blush2.gif

Taip , tik vandenuku smile.gif ir kremu patepu.
Pavyzdžiui rytais atsikėlus jaučias, kad riebus tas veidas, toks, "apsinešęs" biggrin.gif Nusivalau vandeniu ir švaru, gaivu, gerai wink.gif
Atsakyti

QUOTE(Tulpelyte @ 2012 09 05, 19:35)
As niekaip negaliu atsikratyti iprcio veida plauti vandeniu  doh.gif  Nusiprausiu vandeniu, tada Bioderma h20, bioderma hydrabio ir kremukas (iwostin drek. arba bioderma hydra). Problema, kad dar turiu ir i spuogelius linkusia oda, todel bijau, kokiu tai priemoniu daugiau benaudoti. Mastau gal reiktu nusipikrti pieneli koki, bet ar cia ne taspats kaip Bioderma h2o vandenukas butu?  g.gif  Sakau gal pieneliu nusivalyti makiaza, tada Bioderma vandenukas ir t.t.? Ar cia jau sviestas sviestuotas gausis?

veidąnuvalius pieneliu,jo likučius būtina nuvalyti toniku,o tada jau nieko neberikia.Aš su vandeniu veido neprausiu jau daug metu,nekalbu apie maudysmasi,kai neišvengsi,ar kokias veido kaukes nusiprausti reikia,bet šiaip tik pienelį ir toniką,be jų tikrai neišgyvenčiau schmoll.gif va dabar rimtai pradėjo peliskanoti skruostai,tai atėjau pasiskaityt ką tinkamo galėčiau įsigyt g.gif

QUOTE(Dakini @ 2012 12 06, 21:34)
o jei panaudojus prausikli pradeda persteti oda, cia normalu?

jei peršti vadinasi Jūsų odai jis visškai netinka,pasitepus ar nusivalius tinkama priemone vaidas turi būti ramus,tada vadinasi Jums tinka labiausiai.
Atsakyti