Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa oda (o gal tik dehidruota?)

QUOTE(PATAPSA @ 2013 02 24, 19:13)
veidąnuvalius pieneliu,jo likučius būtina nuvalyti toniku,o tada jau nieko neberikia.Aš su vandeniu veido neprausiu jau daug metu,nekalbu apie maudysmasi,kai neišvengsi,ar kokias veido kaukes nusiprausti reikia,bet šiaip tik pienelį ir toniką,be jų tikrai neišgyvenčiau  schmoll.gif va dabar rimtai pradėjo peliskanoti skruostai,tai atėjau pasiskaityt ką tinkamo galėčiau įsigyt  g.gif
jei peršti vadinasi Jūsų odai jis visškai netinka,pasitepus ar nusivalius tinkama priemone vaidas turi būti ramus,tada vadinasi Jums tinka labiausiai.

kokios firmos naudojat pieneli, kad jam vandens nereikia?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2013 02 24, 20:22)
kokios firmos naudojat pieneli, kad jam vandens nereikia?

margaritos pienelį ir po to nuvalau margaritos toniku mirksiukas.gif

Dar radau smile.gif kadangi ne viena ieškau tai gal bus aktualu ,gal kas bandėt šiuos kremukus? ta sudėtis tokia jau ir natūrali? g.gif
http://grupinis.lt/k...ema?show_more=1
Atsakyti
Labas rytas. Skaitydama jūsų pokalbius, kaip ir radau atsakymus sau, tačiau vistik norisi paklausti smile.gif
Mano oda nepripažįsta naujų priemonių. Gaila išleistų pinigų, nes vos tik užtepus pirmą kartą (pienelį, kaukę, kremą, prausiklį..) oda iškart sureaguoja - parausta ir pradeda graužti.
Kokią kosmetikos liniją rinktis?
Tiesa, ilga laiką naudojau Nivea kremus, kurie man tinka, tačiau norisi pakeisti,nes žiemą oda labai išsausėja, o vasarą spoguojasi. Šiaip oda yra mišraus tipo, linkusi į riebumą, o žiemą į sausumą. Veida prausiu vandeniu, nes taip esu pripratusi ir nežinau, kaip iškesčiau be gaivaus šalto vandens prausimosi ryte smile.gif Vakarais nuvalau Margaritos pieneliu, toniko nebenaudoju, nes taip pat išsausina ir tempia odą..
Jūsų liaupsės Biodermai, Iwostin, Vichy ir Avene kosmetikai mane domina, tačiau ar nebus taip, kad teks tas priemones išdalint ir grįžt prie to pačio Nivea? O gal mano oda priprato prie šio kremo ir bet koks perėjimas prie kito kremo bus toks pats? Kokia patirtis pas jus?
Ačiū, jei kas parašysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kachukas @ 2013 02 27, 11:03)
Labas rytas. Skaitydama jūsų pokalbius, kaip ir radau atsakymus sau, tačiau vistik norisi paklausti smile.gif
Mano oda nepripažįsta naujų priemonių. Gaila išleistų pinigų, nes vos tik užtepus pirmą kartą (pienelį, kaukę, kremą, prausiklį..) oda iškart sureaguoja - parausta ir pradeda graužti.
Kokią kosmetikos liniją rinktis?
Tiesa, ilga laiką naudojau Nivea kremus, kurie man tinka, tačiau norisi pakeisti,nes žiemą oda labai išsausėja, o vasarą spoguojasi. Šiaip oda yra mišraus tipo, linkusi į riebumą, o žiemą į sausumą. Veida prausiu vandeniu, nes taip esu pripratusi ir nežinau, kaip iškesčiau be gaivaus šalto vandens prausimosi ryte smile.gif Vakarais nuvalau Margaritos pieneliu, toniko nebenaudoju, nes taip pat išsausina ir tempia odą..
Jūsų liaupsės Biodermai, Iwostin, Vichy ir Avene kosmetikai mane domina, tačiau ar nebus taip, kad teks tas priemones išdalint ir grįžt prie to pačio Nivea? O gal mano oda priprato prie šio kremo ir bet koks perėjimas prie kito kremo bus toks pats? Kokia patirtis pas jus?
Ačiū, jei kas parašysite  4u.gif

Labas rytas smile.gif
Visų pirma, labai svarbu tinkamas veido prausimas, jeigu vanduo sausina arba alergizuoja odą, reikėtų rinktis priemones, kurių nereikia nuplauti vandeniu. Kiek supratau, Jūsų oda yra mišraus tipo, vadinasi, Jūs turėtumėte rinktis tokiai odai rekomenduojamas priemones! Be to dar ir jautri. Pabandykite gauti mėginukų, pvz., Eurovaistinėje, Biodermos Sensibio linijos; ši linija kaip tik skirta jautriai odai, be alkoholio, kuris sausina odą. Štai čia galite pasiskaityti kiek plačiau apie Sensibio http://www.bioderma....amily/130.html#

Iš Avene Jums galėtų tikti Avene Lengvas drėkinamasis kremas normaliai, mišriai odai Light HyDrating Cream. Savo odos dehidratacijai naudoju natūralią alijošiaus želė, bandžiau Annos Lotan, tačiau ji mane alergizavo, tada parsisiunčiau iš Prancūzijos ir ją tepu prieš kremą, dažnai naudoju kaip kaukę (vis neleisdama jai išdžiūti, t.y.apipurškiu hidroliatu).

Jeigu negalite atsisakyti šalto vandens ryte, tuomet po atitinkamos veido higienos ir pasimėgaukite šia procedūra, tikėdama, kad jis ne tik pagyvins kraujotaką, bet ir suteiks skaistumo, gaivumos Jūsų veidui 4u.gif
P.S.prieš 15 metų ir aš galvojau, kad už Nivea mëlynąjį kremuką nieko geresnio nerasiu, nes nuo daugybės produktų oda "šiaušdavosi", bet dabar net rankų juo netepčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 27 vasario 2013 - 10:02
QUOTE(Aggnesse @ 2013 02 27, 10:00)

Ačiū už išsamų paaiškinimą. smile.gif
Anna Lotan ir aš bandžiau, tačiau reakcija buvo ta pati..
Šiandien kaip tik mačiau akciją Biodermos produktams Euruose, tad reiks bandyt.
Taip pat pamaniau, kad reiktų pabandyt neprausti vandeniu veido - nors jis mane geriausiai ryte pažadina biggrin.gif - ir pažiūrėt, kas pasikeis.. Na, tiesiog reik ieškoti, turbūt..
Atsakyti
O as galvojau kad as vienintele tokia keista, kuri neprausiu veido smile.gif. Naudoju tonikus arba hidrolatus nuvalymui, pienelio nenaudoju, kartais svarstau nusipirkt, bet taip ir neprisiruosiu, nes nezinau ar man jo reik.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 02 28, 00:16)
O as galvojau kad as vienintele tokia keista, kuri neprausiu veido smile.gif. Naudoju tonikus arba hidrolatus nuvalymui, pienelio nenaudoju, kartais svarstau nusipirkt, bet taip ir neprisiruosiu, nes nezinau ar man jo reik.

O Jums pakanka toniko arba vien tik hidroliato veidukui nuvalyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2013 03 02, 16:44)
O Jums pakanka toniko arba vien tik hidroliato veidukui nuvalyti?  blush2.gif

man pakanka paprasto terminio vandens, jei tą dieną nesidažau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2013 03 02, 16:44)
O Jums pakanka toniko arba vien tik hidroliato veidukui nuvalyti?  blush2.gif

Kadangi daugiausiai naudoju ekologiska dekoratyvine kosmetika, kuri neatspari vandeniui, tai pakanka toniko. Kai darausi pilna makiaza su primeriu ir pan., tai tada prausiu veida, bet tai buna labai labai retai.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 04, 20:38)
man pakanka paprasto terminio vandens, jei tą dieną nesidažau  smile.gif

Aš irgi taip darydavau, tik su hidrolatu, bet pastebėjau, kad pradėjo kiek nosies poros kimštis, tai nusprendžiau, kad vistik nešvarumų, susikaupusių per dieną, nenuvalau tinkamai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2013 03 08, 10:00)
Aš irgi taip darydavau, tik su hidrolatu, bet pastebėjau, kad pradėjo kiek nosies poros kimštis, tai nusprendžiau, kad vistik nešvarumų, susikaupusių per dieną, nenuvalau tinkamai  ax.gif

na nosies poros toks daiktas, valyk kuom nori, vis tiek užsikimš
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 03 08, 17:52)
na nosies poros toks daiktas, valyk kuom nori, vis tiek užsikimš

Bet gal tada bent su lašeliu aliejaus, pvz., kokios jojobos, vertėtų sudrėkintą veidą paemulguoti ir taip nešvarumus pašalinti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 08 kovo 2013 - 16:39