Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

patys su vyru miegam ant dormeo ortopedic ciuzinio.. Mums jis Super thumbup.gif
Atsakyti
Man jis nepatiko ir gailejausi, kad pirkau, bet dabar tieiog pripratau. Uzsisakiau internetu, atveze i namus, zinau, kad galejau grazint, bet tik neturejau kaip nuvezt toki didziuli daikta i pasta, tai kazkaip ir susitaikiau, bet jei reiktu dar kart rinktis, tikrai nepirkciau. Man jis per kietas, pirmas 2sav. atsikeldavau kaip sudauzyta, skaudejo nugara.
Atsakyti
Velnias,tai buvau nusprendus pirkti dormeo čiužinį,bet šiaip turiu problemų nemenkų su nugara,net sėdint skauda,tai kažkaip suabejojau,kad čiužinio kietumas jos visai nepribaigtų unsure.gif
Atsakyti
Skundas apie dormeo pagalves, sakau gal kam naudinga bus smile.gif

http://www.skundai.lt/?id=13494
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2008 09 03, 13:27)
Skundas apie dormeo pagalves, sakau gal kam naudinga bus smile.gif

http://www.skundai.lt/?id=13494

o as turiu ta pagalve ir ja esu labai patenkinta,tiesa impiliukas neispudingas,bet jokiu guzu mano pagalvej nera,ir ji igauna savo forma kai ant jos neguli. ir miegu ant jos gerai. Ir namiskiai pabande,gyre.Gal jums koks brokas is atlieku pasitaike g.gif Nes manoji pagalvele tai nesmirda g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2008 08 27, 18:59)
Man jis nepatiko ir gailejausi, kad pirkau, bet dabar tieiog pripratau. Uzsisakiau internetu, atveze i namus, zinau, kad galejau grazint, bet tik neturejau kaip nuvezt toki didziuli daikta i pasta, tai kazkaip ir susitaikiau, bet jei reiktu dar kart rinktis, tikrai nepirkciau. Man jis per kietas, pirmas 2sav. atsikeldavau kaip sudauzyta, skaudejo nugara.

manau įsigijus čiužinį ,pagalvę,netgi batus reikia laiko priprasti prie naujo daikto,turiu aš Dormeo pagalvę ,tai pirmą savaitę irgi nelabai ji man patiko ,bet dabar be jos neišsimiegu smile.gif ,jei čiužinys vos minkštesnis ar kietesnis iš karto labai jaučiasi skirtumas ,reikia prie jo priprasti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(a.inesa @ 2008 09 08, 16:50)
o as turiu ta pagalve ir ja esu labai patenkinta,tiesa impiliukas neispudingas,bet jokiu guzu mano pagalvej nera,ir ji igauna savo forma kai ant jos neguli. ir miegu ant jos gerai. Ir namiskiai pabande,gyre.Gal jums koks brokas is atlieku pasitaike g.gif Nes manoji pagalvele tai nesmirda g.gif  biggrin.gif

aš tai pat jokių nusiskundimų neturiu ,ir nesuprantu kodėl žmogus tiesiog nesikreipė į pardavėjus dėl brokuotos prekės
Atsakyti
Sveiki, labai ilgai neapsisprendėme kokį čiužinį rinktis, kazkaip labiau linkome į viskoelastinius (nu kur prisitaiko pagal kūno formas biggrin.gif ) mes nusipirkome viskoelastinį čiužinį iš Miego magijos, tai labai džiaugiamės thumbup.gif lotuliukas.gif . Jau po pirmos nakties supratome, kad tai bene geriausia mūsų investicijų į būstą thumbup.gif . Priešingai nei kiti ortopediniai čiužiniai iš viskoelastikos šis yra minkštesnis, tačiau vistiek labai gerai išlaiko kūną taisiklingoj padėtį. O labiausia patiko tai, kad kaina praktiškai 40 - 50 proc. mažesnė nei kitų aukštos kokybės čiužinių (savaime aišku yra brangiau nei Dormeo) sumokejome apie 3000 lt, bet ir garantiją atitinkamą gavome ir miegot tikrai labai komfortiška. Dabar žadam ir vaikams tokius pirkti. Kai pirkome mus sakė, kad čiužiniai gaminami Kinijoje, tačiau kai palyginome su kitais tokio lygio čiužiniais skirtumas labai mažas, o kaina gerokai mažesnė. thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus situacija tokia, kad dabar ishvis miegam ant grindu biggrin.gif Turim gan gera spiruoklini ciuzini, pirkta pries kokius 5 metus, na tais laikais buvo vienas ish geriausiu. Taciau man visvien ziauriai miegant ant jo skauda spranda doh.gif Atsikeliu kas ryta su skaudanciu kaklu, nors verk. Ir minkstas jis man kazkoks pasidare blink.gif Tai persikelem ant grindu hihihi.gif Pateisiau kelis pledus po paklode ir viskas rolleyes.gif Kietumas neispasakytas biggrin.gif Atsigulu ant nugaros ir jauciu kaip tiesinasi mano stuburiukas.
Miegam ant pliku grindu jau visa vasara, taciau dabar pastebejau kad vel skauda spranda g.gif Gal sakau pagalve nepatogi g.gif
Tai dabar mastau, ar pagalve nusipirkti is Dormeo, o gal net visa ciuzini g.gif
Tik bijau ar nebus ciuzinis per minkstas? Toks jausmas bent jau is reklamos, kad atsigulsiu ir prasmegsiu kaip pelkeje ax.gif Kad atsigulus ant nugaros uzpakalis ikris hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 09 12, 20:21)
Pas mus situacija tokia, kad dabar ishvis miegam ant grindu  biggrin.gif Turim gan gera spiruoklini ciuzini, pirkta pries kokius 5 metus, na tais laikais buvo vienas ish geriausiu. Taciau man visvien ziauriai miegant ant jo skauda spranda  doh.gif Atsikeliu kas ryta su skaudanciu kaklu, nors verk. Ir minkstas jis man kazkoks pasidare  blink.gif Tai persikelem ant grindu hihihi.gif Pateisiau kelis pledus po paklode ir viskas  rolleyes.gif Kietumas neispasakytas  biggrin.gif Atsigulu ant nugaros ir jauciu kaip tiesinasi mano stuburiukas.
Miegam ant pliku grindu jau visa vasara, taciau dabar pastebejau kad vel skauda spranda  g.gif Gal sakau pagalve nepatogi  g.gif
Tai dabar mastau, ar pagalve nusipirkti is Dormeo, o gal net visa ciuzini  g.gif
Tik bijau ar nebus ciuzinis per minkstas? Toks jausmas bent jau is reklamos, kad atsigulsiu ir prasmegsiu kaip pelkeje  ax.gif Kad atsigulus ant nugaros uzpakalis ikris hihihi.gif

Ooo, tai tu labai pasiturinti, kad galejai ipirkti viena geriausiu spyruokliniu ciuziniu pries 5 metus. Manau Brazauskas pagalvotu gerai, pries isleidziant keliolika tukstanciu litu.

Tavo ciuzinys jau issigulejo, jeigu skauda nugara, o spranda skaudo del to, kad pagalve laikas ieskoti patogia.
Tu neturi visa prasmegti i ciuzini, bet giliau ilisti dubuo ir peciai turi, tam yra zonuoti ciuziniai, kur tos vietos yra specialiai paminkstintos, Dormeo to neturi.
O jeigu tau ant grindu jauciasi, kad lyginasi stuburas, tai arba tavo super geras spyruoklinis ciuzinys visiskas kaliosas, arba su fiziologija kuno visai sakes.
Atsakyti
Mano dauguma artimuju (ir as zinoma) miega ant dormeo ciuziniu thumbup.gif , taip pat turim ir pagalves tas kur reklamuoja, pavadinimo nebeatsimenu. Labai patogios pagalves. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 09 14, 19:40)
Mano dauguma artimuju (ir as zinoma) miega ant dormeo ciuziniu  thumbup.gif  , taip pat turim ir pagalves tas kur reklamuoja, pavadinimo nebeatsimenu. Labai patogios pagalves.  drinks_cheers.gif

Na gal tada nuo pagalviu pradesiu, kaip tik dabar akcija ax.gif
Perskaiciau internete, kad siame ciuzinyje, tik 2 cm viskoelastines medziagos g.gif
Atsakyti
smile.gif Nu as cia skaitau tuos pasisakymus apie ciuzinius, viskas lyg ir gerai, tik mano giliu isitikinimu kai kurie ryskiai nesuprantat ka snekat. Mūsų seima daug metų miegojo ant Lono 7 zonu kazkokio ten ciuzinio, kai pirkom aiskino koks jis saunus, nes skirtingos kietumo zonos išlaiko kūną taisyklingoje padėtyje, o dabar kai naudojame viskoelastinį čiužini galiu pasakyti, kad tos zonos pasiteisina tuomat, kai vienas salia kito guli du identiški žmonės, kitaip sakant jei žmonių ūgis ir kūno sudėjimas yra kitoks, tai ir zonos turėtų būti skirtingai išsidėstę, tačiau to kazkodėl niekas nemini, o ga čiužinių gamintojai ėmė gaminti kiekvienam individualiai? g.gif
Nenoriu eklamuoti vieno ar kito gamintojo, taciau galiu dasiai pasakyti, kad viskoelastinis čiužinys tikrai atlieka ortopedines funkcijas, visi kiti jas atlieka tik iš dalies, tam tikro ūgio ir sudėjimo žmonėms. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jtxas: 16 rugsėjo 2008 - 14:18