Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

mes nusipirkom, bet dar neisbandem...
nes dar vedinam. smirda
Atsakyti
QUOTE(ireneri @ 2008 09 20, 23:09)
mes nusipirkom, bet dar neisbandem...
nes dar vedinam. smirda

tai taip smirda blink.gif blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
Domiuosi Dormeo ir zadu pirkti,tik sunku apsispresti ,ar memory-brangesni,ar orthopedic-pigesni,skirtumas tarp ju tik 2 cm viskoelastines medziagos,ar ne?
Ir dar norejau paklausti turinciu,nusimananciu ,ar butinos ciuzinio padejimui groteles,ar tinka ir plokstes pagrindas?Ar jus vartote siuos ciuzinius kartais?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 09 19, 16:17)
Nu tu mane labai prajuokinai, dekui tau uz tai.

O visa tai, ka tu surasei yra totali nesamone, eskaluojama butent Tempur ir panasiu gamintoju, o rekomenduoja uz tai gydytojai, kad Tempur produkcija yra ju tinkle ir jiems nuo to geriau jeigu juos perki.
Nezinau kiek gilios tavo zinios fizikoje ir chemijoje, bet pagal viska sprendziant tikrai ju nera.
Sekmes toliau taip daryti isvadas, gal baznycioje taip daznai nespardys, jei pasiseks.

Tai pagal jus iseitu, kad NASA mokslininkai kuria medziagas kurios yra nieko vertos? Ar jums taip pat atrodo, kad tie mokslininkai gal taip pat neismano chemijos ir fizikos? O tai ka jus rasote tai tik patvirtina jusu nekompetencija siuo klausimu ir labai zema bendravimo kultura, kurios mokykloje taip ir nesismokote, tikriausia todel, kad jos nebaigete... g.gif P.s. Neeskaluoju nei vienos firmos tiesiog naudoju vienos ju produkcija ir esu labai patenkintas, todėl manau, kad ir kiti turi teise gauti teisinga informacija. thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkom ir mes ta renew čiužinuką smile.gif , man ir MB jis labai patinka thumbup.gif Pas mus kampas, o aš miegu iš krašto, tai visus išlinkimus jaučiau, o dabar išsimiegam kaip kūdikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jtxas @ 2008 09 22, 09:03)
Tai pagal jus iseitu, kad NASA mokslininkai kuria medziagas kurios yra nieko vertos? Ar jums taip pat atrodo, kad tie mokslininkai gal taip pat neismano chemijos ir fizikos?  O tai ka jus rasote tai tik patvirtina jusu nekompetencija siuo klausimu ir labai zema bendravimo kultura, kurios mokykloje taip ir nesismokote, tikriausia todel, kad jos nebaigete... g.gif P.s. Neeskaluoju nei vienos firmos tiesiog naudoju vienos ju produkcija ir esu labai patenkintas, todėl manau, kad ir kiti turi teise gauti teisinga informacija. thumbup.gif

Matau, kad tamstai problemos su supratimu, o ne man. NASA mokslininkai isrado medziaga, kurios panaudojimas jiems nenaudingas tam, kam ja isradinejo. Jos savybes nera tiksliai tos, kurios eskaluojamos. Jeigu netiki sveika logika, tai cia tavo problemos. O kur parasyta, kad pas tave butent yra tiesa?
Butent visi turi teise gauti teisinga informacija ir as karts nuo karto koreguoja tainformacija, statydamas ja i teisingas vezes. As neverciu pirkti, bet stengiuosi isaiskinti ir sustatyti taskus ant i.
Jeigu tamstos smegenys nesugeba placiau aprepti, ar paprasciau i viska ziureti, tai cia jau problema kitur.
Sekmes lengvatikiams.
Atsakyti
na, uzsisakiau ir as ciuzini. ziuresim, ziuresim....
idomu - per kiek laiko atves? zadejo per tris savaites, nes turi sandelyje.

del pagalviu (Dormeo Memosan) - naudoju jau daugiau kaip metus. man labai patinka. nes turi problemu del nugarytes. o vyras sako "miegu kaip ant plytos", nes ji kol prisitaiko prie galvos -kieta buna. o man patinka, kad jis kai "normaliai" (be kumscio po ta pagalve) miega - dingo knarkimas thumbup.gif
tiesa, mano pagalves is 4 uzsakytu viena skyresi ir struktura, ir kokybe, ji buvo zymiai minkstesne uz kitas, skyresi net ir vidine dalis, jinai kazkaip trupejo, siukslinosi. man ja pasiule pakeisti kita, nors jau neturejau dokumentu pirkimo. issiunciau, atsiunte nemokamai kita (pakeitimui). ir ta pasirode tokia, kaip ta, kuria siunciau. taigi as padariau isvada, kad gal kokia kita partija, uzsakymas.... schmoll.gif
Atsakyti
Mes Dormeo ciuzini nusipirkome pries 4 metus ir dziaugiames juo. Tik trukumas, kad vartyti reikia. As vartau, kai keiciu patalyne, o groteles, manau, butinos, nes pirmais metai miegojome ant grindu, tai lyg pelyti buvo pradejes... g.gif Dabar viskas gerai, naudojames ir patenkinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
nu kazkaip paskaiciau jusu pasisakymus apie si ciuzini, tai sudejus, gaunasi kad ne toks jau jis ir geras. vienintelis tik tai, kad jo kaina yra priimtina. g.gif
Atsakyti
Uch... perskaičiau beveik visą temą smile.gif Šiandien Baldų Rojuj išsivoliojau ant visų čiužinių ir Mandarine Dormeo Memory pasivoliojau.
Kai temą skaityt pradėjau, nusprendžiau Dormeo Memory imt 950Lt. Baldų Rojuje ant Padvaisko Inkvizicijos pasivoliojus, pojūtis tas pat, tik inkvizicija 1600Lt kainuotų. Pasivoliojau ant spyruoklinių- poliuretanas su viskoze kažkaip maloniau lyg ir. Mano darbas sėdimas, stuburas nuo svorių biskį pavargęs ir amžius 35- jau nori nenori, bet senuką sudėvėtą spyruoklinį reikia pakeist.
Pasivoliojau ir ant Gemegos Amadeus įvairių spyruoklinių... Kaip irgi nieko, bet poliuretanas labiau lipo. Bet tai kas iš to trumpo pasivoliojimo, o nakčiai pamiegot Baldų Rojuj, sakė neleis smile.gif
Atsakyti
Mes isigijom ta plona ciuzinuka ir gavom nedidele pagalve dovanu. Esam patenkinti kokybe ir miegu. Nors kvapas tikrai buvo, ypac pagalves.
Atsakyti