Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

QUOTE(aris @ 2008 09 28, 13:59)
Bet tai kas iš to trumpo pasivoliojimo, o nakčiai pamiegot Baldų Rojuj, sakė neleis smile.gif

lotuliukas.gif Patinka man žmonės su jumoro jausmu thumbup.gif
Reiks ir man laiko skirti pasivoliojimams...
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 09 28, 20:21)
lotuliukas.gif Patinka man žmonės su jumoro jausmu thumbup.gif
Reiks ir man laiko skirti pasivoliojimams...

man tai kazkaip nedrasu voliotis pardese biggrin.gif
o siaip jauciu vistiek imsim dormeo,nors ir ne idealas jis turbut, bet bent su lono palyginus aprasymus, tai dormeo man labiau patinka. pagrindinis pliusas man kad apsaugo nuo dulkiu erkuciu, ko nemaciau pas lona...
Atsakyti
Mes irgi isigijom Dormeo, tik isbandyti dar negalim, laukiam kol lova atves.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 09 29, 10:47)
Mes irgi isigijom Dormeo, tik isbandyti dar negalim, laukiam kol lova atves.. ax.gif

Uzuojauta, jeigu tiki aprasymais. Pas dormeo beveik 99% visas aprasymas yra netiesa.
Atsakyti
Koks jus malonus..
Betgi nezinot, nei kaip domejausi, nei kuo tikejau.
Atsakyti
Jau metai gulime ant Dormeo ciuziniu. Esame patenkinti thumbup.gif Ciuziniai neissigulejo. Kokybe nesiskundziame.
Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2008 09 29, 11:33)
man tai kazkaip nedrasu voliotis pardese  biggrin.gif
o siaip jauciu vistiek imsim dormeo,nors ir ne idealas jis turbut, bet bent su lono palyginus aprasymus, tai dormeo man labiau patinka. pagrindinis pliusas man kad apsaugo nuo dulkiu erkuciu, ko nemaciau pas lona...

tai gal apsauga nuo tų erkučių yra savaime suprantamas dalykas ir jo į aprašymą neįtraukia?
o kas saugo nuo tų erkučių?

QUOTE(dia.dia @ 2008 09 29, 16:50)
Jau metai gulime ant Dormeo ciuziniu. Esame patenkinti  thumbup.gif  Ciuziniai neissigulejo. Kokybe nesiskundziame.

aš irgi nesiskųsčiau, brangiai sumokėjus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 09 30, 16:04)

Manau, kad sintetinis pluoštas erkėms netinka ir tiek.
O kaip antistatikas čiužinys veikia, ar atsiet veikia lotuliukas.gif ir dulkių netraukia, dėl laidelio einančio nuo čiužinio ir numesto ant žemės. Ant tokio čiužinio ko gero ir plynam lauke žaibuojant miegoti instrukcija leidžia hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surfinija: 30 rugsėjo 2008 - 18:32
QUOTE(naitas @ 2008 09 30, 15:04)
tai gal apsauga nuo tų erkučių yra savaime suprantamas dalykas ir jo į aprašymą neįtraukia?

manau kad parasytu,nes apsauga nuo grybeliu tu ir nuo erkuciu yra skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2008 10 02, 15:25)
manau kad parasytu,nes apsauga nuo grybeliu tu ir nuo erkuciu yra skirtingi dalykai.

Jei Dormeo neparase, tai cia stebuklas, nes ju ciuziniai turi tiek navarotu, kiek neturi net ciuziniai uz 5000Lt.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 10 02, 18:02)
Jei Dormeo neparase, tai cia stebuklas, nes ju ciuziniai turi tiek navarotu, kiek neturi net ciuziniai uz 5000Lt.

dormeo tai parase biggrin.gif bet lonas ne.bent as nemaciau
Atsakyti
vartotojas Zoran kaip suprantu arsus Top shopo priesas biggrin.gif o gal konkurentas mirksiukas.gif
mes naudojam Dormeo ciuzini jau virs metu ir nieko blogo apie ji negaliu pasakyti. tikrai labai patogus thumbup.gif o stai ju pagalves man nelabai ax.gif
Atsakyti