Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(reg @ 2007 03 27, 11:42)
Taip dažnai keisti užuolaidas tikrai neverta - jei jau apsisprendei, kad tas bordinis apvadas nereikaligas, tai siuveja galetu ji pasiuti is tos pacios uzuolaidos medziagos - nebent jau nebera tokios pirkti... Vis tiek reikia deti pakietinima ziedams - tai spalva toje vietoje bus kita - nesimatys ir tos siules

Kazkaip butent tai dieninei uzuolaidai, kur virsus bordo, tai pats tos uzuolaidos aukstis buvo per mazas, del to taip ir dare. O man pakeisti ta juosta neapsimoka, nes vistiek dar ir ziedu pakeitimas kainuos, o prie tu bordiniu uzuolaidu tai man toks virsus tinka. O gelsvoms uzsakiau kita uzuolaida, emiau paprasta ir nebrangia medziaga.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 27, 09:34)
Labai butu idomu pamatyti tavo kambari. O ka dabar darytum kitaip?

taip ir maniau, kad taip sakysi tongue.gif
negaliu parodyti, nes siuo metu prisilaikome ne Lt. pirmiausia sienas ne tokios spalvos dazyciau. bet kadangi iskirtome siena, tai reikejo visur panasiu atspalviu.
o dabar jau sita keiciu- prie tos nzn. kokios spalvos, tai sakau- bordo sp. sieneles taikiau kampa (aisku jis nesalia stovi), kuris man ziauriai nepatiko schmoll.gif -
tai va dabar pirkom kitus baldus ir galvoju kaip pakeisti ta siena g.gif
Atsakyti
QUOTE(evrasa @ 2007 03 28, 15:06)
taip ir maniau, kad taip sakysi  tongue.gif

Na tikiuosi, gal kada savo galutini varianta parodysi! O tai kur desit tuos nepatinkancius baldus? na sviestuvus pakeisti tai dar netaip skaudu kisenei, o jau baldus tai zymiai daugiau kainuoja. g.gif

Tai jus aplomai ta bordo spalva zadate keisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 28 kovo 2007 - 15:55
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 28, 15:43)
Na tikiuosi, gal kada savo galutini varianta parodysi! O tai kur desit tuos nepatinkancius baldus? na sviestuvus pakeisti tai dar netaip skaudu kisenei, o jau baldus tai zymiai daugiau kainuoja. g.gif

Tai jus aplomai ta bordo spalva zadate keisti?

na mums paprasciausia pasiseke- anytai l. patiko tas musu kampas, tai jis keliauja pas ja, o mums tenka pirkti naujus thumbup.gif
beja, tas kampas buvo ne odinis, o " geros" medziagos, tipo, kai uzpyli netgi vyna, demes nelieka! drinks_cheers.gif ,bet kai dukryte praeina su sokoladuotom ar kokiom rankytem- demiu taip lengvai neatsikratysi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 03 01, 12:32)
Man toks kampas tai  thumbup.gif 

Mes tai galvojam svetainėj daryti tokias lubas:

user posted image

Namukas vieno aukšto, pagal projektą svetainej ir virtuvej perdangos neturi buti, bet tokios lubos trikampiu mūsų netraukia, kažkaip kaip bažnyčioj jausčiausi. Tai va nusprendėm daryti taip.Teks pinigėlių investuot ( perdanga išeina beveik 10 m  doh.gif  ), bet manau turėsim gerą variantą, man patinka kad galėsim kabinti liampą ir nereiks pasilenkus praeiti  lotuliukas.gif

O dėl pačios svetainės interjero reiks paderint baldus, kad į temą viska gautųsi.

Gal taip

user posted image

O gal taip

user posted image

Na bet čia dar ateitį wink.gif

Man tai labai grazi ta sofa-kampas. Apskritai man patinka tos sofos- kampai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Treglė @ 2007 03 02, 02:15)
Kaip jum toks variantas????
user posted image

user posted image

Na gal labai shaltai atrodo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 04, 20:18)
O as vis nerandu tinkamo staliuko, kad butu dvieju aukstu paprastas ir pailgas ir ne su matiniu stiklu. doh.gif

Na toliau teks kazko ieskoti lotuliukas.gif

Tai gal vertetu pas koki meistra uzsakyti, kad bagamintu pagal tavo norus ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lilajar @ 2007 03 04, 20:33)
Mano pusbrolis, kuris nama netoli Varsuvos pasistates, turi visur grindini sildyma. Svetaineje idejo plyteles, tai turiu pasakyti, kad labai nemalonus jausmas vasara vaiskcioti basomis kojomis po tokias plyteles. Salta labai, o be to jos akmens mases, tai tokios nesvelnios. As tai uz medi pasisakau. Mes irgi visur norime grindinio sildymo.
Dar off topic - miegamajame jie pasidare tik kilimine danga, kuria dejo ant cemento, tai visai nieko, jeigu kas megsta siurbti  lotuliukas.gif

Tai gal tegul pusbrolis shlopansu priperka ir tiems kam shalta vaikscioti grindiniu, bus iseitis drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 26, 20:40)
O kaip dabar jums tos uzuolaidos? 4u.gif  Dabar prie sviesiu naktiniu, reikes dienines uzsakyti be juostos.

user posted image

user posted image

o kur tu pirkai karnizus?ir kiek mokejai?noriu kazko panasaus.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti