Sveika Kristal,
Turiu graziu uzuolaidu modeli,kuris man paciai patinka ir kaip pvz tau irgi tiktu,bet nemoku as cia ideti pav.
Esme kad jos padarytos spec ilgesnes,velkasi zeme ir labai grazu,jaukumo ir romantikos priduoda.
As uzuolaidas vietoj taves keisciau....Taciau Jei tik ruosiesi dar negreitai kraustytis.Jei uz 3 metu planuoji kraustytis,tai palik kaip yra ir nieko neinvestuok.
graziu uzuolaidu kainos nuo 100lt prasideda...nezinau kiek tu mokejai,bet ant ju neverta taupyti..cia ateiciai.
Keisciau pagalveles.Ju spalvos man butu kaip akcentas.spalvos:zydra,zalia,violetine,smelio...dydis ivairus.Medziaga uzsakyciau tarkim uzuolaidu salone ir butu su rastais....Ju vieta negaliu pasakyti,nes nesupratau ar tavo tas kampas odinis vientisas, ar is 2 daliu?Jei vientisas sustumciau jas i viena kampa.Tarkim 3 arba 4.
Jei stala nekeisi,tai dek po juo sviesiai rusva ar dramblio kaulo spalvos kilimeli...bet tik nepirk pigu ir be jokiu rastu,nes grindys pacios jau su rastais.Kilimu isryskinsi stala,kuris deja tos pacios spalvos kaip ir sofa.
Ant stalo nedeciau jokiu vazeliu,nes man tai saltumo duoda, o nueiciau i gera floristikos salona ir nupirkciau tarkim baltos spalvos orchideja,kurios indas butu masyvokas o spalva viena is pagalveliu spalvos. Arba kitokias dizaineriskas gelytes,.Pvz 3 mazi raudonu gelyciu indukai....Vienu zodziu stala papuosk gelem.
Raudona siena...o prie jos bus pastatyttas telikas? Ar jus si spalva nevargina?Mat bendrai paemus spalvu gama pas jus rami:dominuoja zemes spalvos...
Beje kitos sienos tapetuotos ar dazytos?neiziuriu.
Koks tavo kambario dydis? Ir kas stovi uz sofos?Ar be salono turit dar viena kambari,kuriame tarkim knygos sudetos?Negaliu pasakyti ka deti i kita kambario dali,idek fotke.Apskritai ka darot salone?
Kai pirksi akesuarus,neskis uzulaidu ,grindu, baldu, sienu medziagu spalvas,kad tiksliai galetum atitaikyti spalvas...ir medziagu struktura.
Apie paveiklsla:kokio jis dydzio ir spalvu?Jei didelis as jo nekabinciau,o atremciau i siena ir salia kokiu aksesuaru prideciau
Ar turi profesionaliu savo seimos nuotrauku? Ar turi vaiku? Jei ne nueik su seimyna pasidaryk fotosesija menisku juodai baltu nuotrauku,kur tu tarkim su vaiku,tu su vyru.Apranga tik ne tematiska.Pvz: www.fotos.lt
Ten labai geri fotografai.