Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

user posted image

user posted image

Minksti baldai kaip mano tik spalva skiriasi. Pagelveles idomios sugalvotos g.gif
Atsakyti
Sveika Kristal,

Turiu graziu uzuolaidu modeli,kuris man paciai patinka ir kaip pvz tau irgi tiktu,bet nemoku as cia ideti pav. blush2.gif

Esme kad jos padarytos spec ilgesnes,velkasi zeme ir labai grazu,jaukumo ir romantikos priduoda. wub.gif

As uzuolaidas vietoj taves keisciau....Taciau Jei tik ruosiesi dar negreitai kraustytis.Jei uz 3 metu planuoji kraustytis,tai palik kaip yra ir nieko neinvestuok.

graziu uzuolaidu kainos nuo 100lt prasideda...nezinau kiek tu mokejai,bet ant ju neverta taupyti..cia ateiciai.

Keisciau pagalveles.Ju spalvos man butu kaip akcentas.spalvos:zydra,zalia,violetine,smelio...dydis ivairus.Medziaga uzsakyciau tarkim uzuolaidu salone ir butu su rastais....Ju vieta negaliu pasakyti,nes nesupratau ar tavo tas kampas odinis vientisas, ar is 2 daliu?Jei vientisas sustumciau jas i viena kampa.Tarkim 3 arba 4.

Jei stala nekeisi,tai dek po juo sviesiai rusva ar dramblio kaulo spalvos kilimeli...bet tik nepirk pigu ir be jokiu rastu,nes grindys pacios jau su rastais.Kilimu isryskinsi stala,kuris deja tos pacios spalvos kaip ir sofa.

Ant stalo nedeciau jokiu vazeliu,nes man tai saltumo duoda, o nueiciau i gera floristikos salona ir nupirkciau tarkim baltos spalvos orchideja,kurios indas butu masyvokas o spalva viena is pagalveliu spalvos. Arba kitokias dizaineriskas gelytes,.Pvz 3 mazi raudonu gelyciu indukai....Vienu zodziu stala papuosk gelem.

Raudona siena...o prie jos bus pastatyttas telikas? Ar jus si spalva nevargina?Mat bendrai paemus spalvu gama pas jus rami:dominuoja zemes spalvos...
Beje kitos sienos tapetuotos ar dazytos?neiziuriu.

Koks tavo kambario dydis? Ir kas stovi uz sofos?Ar be salono turit dar viena kambari,kuriame tarkim knygos sudetos?Negaliu pasakyti ka deti i kita kambario dali,idek fotke.Apskritai ka darot salone?

Kai pirksi akesuarus,neskis uzulaidu ,grindu, baldu, sienu medziagu spalvas,kad tiksliai galetum atitaikyti spalvas...ir medziagu struktura.

Apie paveiklsla:kokio jis dydzio ir spalvu?Jei didelis as jo nekabinciau,o atremciau i siena ir salia kokiu aksesuaru prideciau

Ar turi profesionaliu savo seimos nuotrauku? Ar turi vaiku? Jei ne nueik su seimyna pasidaryk fotosesija menisku juodai baltu nuotrauku,kur tu tarkim su vaiku,tu su vyru.Apranga tik ne tematiska.Pvz: www.fotos.lt

Ten labai geri fotografai.
Atsakyti
Tas odinis ne vientisas, o is dvieju daliu, viena 3viete kita dviviete, nu kaip nuotraukose pries tai.

Uzuolaidu kainos 100litu nepersokusios, dienines 64litai, naktines 46. Miegame dienines 58 o naktines 75.

Stala nekeisiu, man jis labai patinka. Kilimo dar 100%nezinau ar desiu g.gif Truputi nesupratau, tu rekomenduoji su rastu ar be rasto?

Na raudona siena tai tikrai nevargina. Prie jos bus televozorius ir zemos sviesios spinteles o sone kitam komoda. Raudona ir priesais gelsva siena tapetai su tokiu rastu:

user posted image

Na kaip rinkausi tai planavau tris spalvas, ta raudona, ruda ir gelsva g.gif

Kambarys 17kvadratu ir biski isgriauta siena.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 22 kovo 2007 - 15:54
Kilima be rastu...
Atsakyti
Nu zinok del idomumo pabandziau padeti daug maz tavo rekomenduotos spalvos pagalveles, na nezinau, mano skoniui tai nesiziuri visai, nes atsiranda dar daugiau spalvu ir gaunasi ryskus margumynas. O kas liecia smelio spalvos pagalveles, tai pas mane 2 is ju kaip ir ir yra panasiai smelio spalvos.

user posted image
Atsakyti
Kristital, o jeigu daug smėlio spalvos pagalvyčių pridėti? Tokios spalvos kaip tavo, nors gal geriau būtų dar šviesesnės, neblizgančios ir be bordinių kraštelių (man tas bordinis papuošimas labiausiai nepatinka kažkodėl g.gif). Ir gal pailgos geriau negu kvadratinės, nors nežinau g.gif. Nedidelis šviesus kilimėlis po staliuku iš tikrųjų neblogai būtų. Gali pas kokį dizainerį valandinei konsultacijai nueiti, pasitarti. Įvairiai dabar gali eksperimentuoti ir bandyti gerinti, bet nepergyvenk, vis vien pas tave gražu 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 23, 12:53)
Nu zinok del idomumo pabandziau padeti daug maz tavo rekomenduotos spalvos pagalveles, na nezinau, mano skoniui tai nesiziuri visai, nes atsiranda dar daugiau spalvu ir gaunasi ryskus margumynas. O kas liecia smelio spalvos pagalveles, tai pas mane 2 is ju kaip ir ir yra panasiai smelio spalvos.

user posted image

JO tos pagalvės visai ne į temą gaunasi.

KristiTal na man pas tave nieko netrūksta, nei ko per daug.Daryk kaip tau maloniau ir gražiau. 4u.gif
Atsakyti
Kristital viskas yra normaliai tavo tam kambary, pakabink kokį ryškų paveiklą virš sofos ir pagyvės kambarys mirksiukas.gif Ant grindų visgi siūlyčiau dėti šviesų kilimą mirksiukas.gif Dar pastatysi gėlių ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Kristital daryk kaip tau grazu ir viskas, nes cia kuo toliau i miska tuo daugiau zibuciu, tos zaliai melynos pagalveles tai jau isvis absurdas, juk kuo maziau spalvu tuo lengviau viska suderint, o dabar siena raudona, pagalvele zalia, uzuolaidos rusvos, sviestas sviestuotas.
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 03 23, 15:47)
Kristital viskas yra normaliai tavo tam kambary, pakabink kokį ryškų paveiklą virš sofos ir pagyvės kambarys  mirksiukas.gif Ant grindų visgi siūlyčiau dėti šviesų kilimą  mirksiukas.gif Dar pastatysi gėlių ir viskas  thumbup.gif

manau paveiksla geriau pakabinti virs spinteliu, sone ax.gif siaip man patinka kambarys, tik grindys paslepciau po dideliu sviesiu kilimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 23, 12:53)

user posted image

Seniai skaitineju si foruma, bet uszsiregistruot vis tingejau...
Bet kol kas neuztikau nei vienos, kuri taip ramiai ir dalykiskai ziuretu i kritika ir tikrai noretu sulaukti pagalbos
Todel ikisiu savo trigrasi - bet tikrai noriu padeti.
Taigi kilinuka sviesu as tikrai deciau - pvz.toki kur yra naujam "Hobby Hall" katologe
http://www.hobbyhall...7/447_287.html#
O pagalveles, mano manymu, reikia deti sviesias (jokiu budu nedryzuotas, nes nereikia derinti prie dryzuotu uzuolaidu dar kazko dryzuoto, o atvirksciai, netgi geleto).As deciau sviesias su raudonu sienu spalvos gelemis ar burbulais. Tik man atrodo pagalvėles turi buti sunkios medziogos - gobeleno ar veliuro..
bet tcia tik as tai daryciau, o Tavo teise rinktis
Atsakyti
As tai apie Kristal kambari noreciau pasakyti tiek, kad man laaaaaaaaaaaabai jame truksta kilimo ax.gif kilimas uzdengtu kazkiek grindu ir suteiktu nemazai jaukumo.
Beje, man asmeniskai labai labai grazus stalukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 23 kovo 2007 - 14:29