Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(reg @ 2007 03 23, 14:08)
Taigi kilinuka sviesu as tikrai deciau - pvz.toki kur yra naujam "Hobby Hall" katologe
http://www.hobbyhall...7/447_287.html#

Kokie gražūs ir nebrangūs kilimai bigsmile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif tikrai labai tiktu sviesus kilimas.
aisku, jei neturi mazu leliuku, nes kitaip nespesi to kilimo valyti.
Atsakyti
QUOTE(evrasa @ 2007 03 23, 15:54)
drinks_cheers.gif  tikrai labai tiktu sviesus kilimas.
aisku, jei neturi mazu leliuku, nes kitaip nespesi to kilimo valyti.

Na leliukas yra, gal ne toks jau leliukas, bet siandien svetaineje pritrupino labai stipriai doh.gif

Uzsakiau paveikslus, tai kaip jie bus, ziuresiu ka toliau daryti. g.gif
Atsakyti
As apziurinedama uzsienio parodinius interjerus galvodavau kodel viskas taip paprasta ir taip stilinga ir grazu - o lietuviams to nesigauna...
Atrodo, kad kambaryje turi buti suderintos 3-4 spalvos, tada viskas atrodo ciki. Jei kas placiau ismano apie interjera - gal galite ir pakomentuoti ?
Atsakyti
Na paprasciausiai ne visi zmones pradeda daryti viska nuo nulio. Dauguma daro viska palaispsniui arba derina kazka jau prie esamos padeties.
Be to interjero dizaineri samdytis taip pat brangu, ir dar vienas niuansas yra tas, kad kaip samdai, tai turi viska iskarto susipirkti, nes na del baldu tai dar nieko, taciau visokius puosybos elementus ir t t , kurie daznai turi ir nemaza kaina, negali imti ir pirkti tarkim tik uz metu ar pusmecio, nes paprasciausiai tada jau nerasi ju g.gif

Be to zurnaluose interjerai pagrinde buna is brangiu daiktu sukurti, o dauguma zmoniu negali tiek sau leisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 24 kovo 2007 - 22:59
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 24, 22:57)
Na paprasciausiai ne visi zmones  pradeda daryti viska nuo nulio. Dauguma daro viska palaispsniui arba derina kazka jau prie esamos padeties.
Be to interjero dizaineri samdytis taip pat brangu, ir dar vienas niuansas yra tas, kad kaip samdai, tai turi viska  iskarto susipirkti, nes na del baldu tai dar nieko, taciau visokius puosybos elementus ir t t , kurie daznai turi ir nemaza kaina, negali imti ir pirkti tarkim tik uz metu ar pusmecio, nes paprasciausiai tada jau nerasi ju g.gif

Be to zurnaluose interjerai pagrinde buna is brangiu daiktu sukurti, o dauguma zmoniu negali tiek sau leisti.

Labai teisingai drinks_cheers.gif Norai dideli,bet galimybes tai ribotos verysad.gif
Atsakyti
O kaip dabar jums tos uzuolaidos? 4u.gif Dabar prie sviesiu naktiniu, reikes dienines uzsakyti be juostos.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 26, 19:40)
O kaip dabar jums tos uzuolaidos? 4u.gif  Dabar prie sviesiu naktiniu, reikes dienines uzsakyti be juostos.

user posted image

vis seku tavo svetaine ax.gif
nes pas mane panasus variantas. aisku dabar daug ka daryciau kitaip smile.gif . nors dar pirminis variantas neuzbaigtas rolleyes.gif t. y. sienu spalvos tokios ir uzdejau ta "bordo", nes 1 siena reikejo isskirti (norejau freskos, bet neradau tam meistro ir norejosi viska kuo greiciau uzbaigti) nuo jos ir prasidejo mano vargai... bet aisku dabar kalba ne apie tai smile.gif
o tavo uzuolaidos man labiau patinka ryskios, jos duoda brangumo ir issiskiria, nesusilieja su siena. o prie ju noretusi dar pagalveliu wink.gif
saunu, kad daliniesi savo idejomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 26, 19:40)
O kaip dabar jums tos uzuolaidos? 4u.gif  Dabar prie sviesiu naktiniu, reikes dienines uzsakyti be juostos.

kaip suprantu dabar nori arba šviesias arba tamsias užsikabinti, o žinok, man labai įdomiai žiūrisi, kai jos skirtingos bigsmile.gif kažkas naujo thumbup.gif tik va sukeisčiau jas vietom, tamsias dėčiau prie šviesios sienos, o šviesias prie tos bordo sienos. nu man labai gražu ir žaisminga thumbup.gif taip naujoviškai atrodo skirtingos thumbup.gif kai atsibostų vienos spalvos užuolaidos tai taip ir pasikabinčiau skirtingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evrasa @ 2007 03 26, 21:49)
vis seku tavo svetaine  ax.gif
nes pas mane panasus variantas. aisku dabar daug ka daryciau kitaip  smile.gif . nors dar pirminis variantas neuzbaigtas    rolleyes.gif  t. y. sienu spalvos tokios ir uzdejau ta "bordo", nes 1 siena reikejo isskirti (norejau freskos, bet neradau tam meistro ir norejosi viska kuo greiciau uzbaigti) nuo jos ir prasidejo mano vargai... bet aisku dabar kalba ne apie tai  smile.gif
o tavo uzuolaidos man labiau patinka ryskios, jos duoda brangumo ir issiskiria, nesusilieja su siena. o prie ju noretusi dar pagalveliu  wink.gif
saunu, kad daliniesi savo idejomis  4u.gif

Labai butu idomu pamatyti tavo kambari. O ka dabar darytum kitaip?
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
Radau as cia tokia primityvia, bet kaip pradedanciosioms tai visai gera programele. Nezinau gal jau kas kada ir buvo ja ideja, bet pakartojimas nepakenks tongue.gif mirksiukas.gif

Cia
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 26, 20:40)
  Dabar prie sviesiu naktiniu, reikes dienines uzsakyti be juostos.

Taip dažnai keisti užuolaidas tikrai neverta - jei jau apsisprendei, kad tas bordinis apvadas nereikaligas, tai siuveja galetu ji pasiuti is tos pacios uzuolaidos medziagos - nebent jau nebera tokios pirkti... Vis tiek reikia deti pakietinima ziedams - tai spalva toje vietoje bus kita - nesimatys ir tos siules
Atsakyti