Kai tik sustoji kazkur, reikia uztraukt rankini... ir pries isvaziuojant is aiksteles, kai segiesi dirzus, lempas degiesi, reikia ijungt rankini.
[quote=Mayami,2007 04 05, 17:28]
Man isnstruktorius nei karto nesakė, kad reikia užtraukt rankinį prisiparkavus
Man irgi nesake
Ir nereikejo, tik kai instruktorius islipo linijas patikrinti uztrauke jis rankini
Man isnstruktorius nei karto nesakė, kad reikia užtraukt rankinį prisiparkavus

Man irgi nesake

QUOTE(Jolkė @ 2007 04 05, 16:17)
Bet kuriuo atveju SĖKMĖS tau kitą sykį.
Aš tai jau nusiteikiau, kad geriausiu atveju išlaikysiu iš antro karto, jei jau taip reikia, bet bijot aš jų neketinu. Tyčia
Aš tai jau nusiteikiau, kad geriausiu atveju išlaikysiu iš antro karto, jei jau taip reikia, bet bijot aš jų neketinu. Tyčia

Aciu

QUOTE(Mayami @ 2007 04 05, 16:28)
Man gal ir sake per pirma vaziavima, bet nedarydavau ir jis nereikalaudavo, o cia pasirodo visur ir visada

QUOTE(Tiara1 @ 2007 04 05, 16:47)
Kai tik sustoji kazkur, reikia uztraukt rankini... ir pries isvaziuojant is aiksteles, kai segiesi dirzus, lempas degiesi, reikia ijungt rankini.
O tai aiksteleje nereikia vaziuot su trumpom? as tai isijungiau..
O su tuo rankiniu cia tai anekdotas

Merginos, kokioje mokykloje moko Serapinas? Griežtas jis labai
? Ačiū

QUOTE(Tiara1 @ 2007 04 05, 18:47)
Tai aš šiaip užtraukinėju, bet aikštelėj, kai parkuotis mokaus, tai niekada

QUOTE(Tiara1 @ 2007 04 05, 18:47)
Taip taip, REIKIA uztraukti rankini!!! Neuztraukus jo, egzaminuotojas klausia: "Viskas?" Cia kad jis jau galetu vertinti. Tada isvengiama nesusipratimu, nes kai tokio klausimo paklausia, mokinys ima ir pasimeta... ima grabaliotis, blaskytis, kad matyt, kazka pamirso

QUOTE(Bolero @ 2007 04 05, 21:53)
Dorkane, labai fainas

Papildyta:
QUOTE(PAME @ 2007 04 05, 18:54)
O tai aiksteleje nereikia vaziuot su trumpom? as tai isijungiau..
per tiek laiko pirma karta girdziu, kad reikia sviesas isijungt

Na aikstelej ir be dirzu ir be sviesu vazineju,na aisku gali ir sudirzu ,jei tau patogu,o rankini liepia uztraukt tik ,tada jei sakykim islipu is masinos,na paziuret,kas ir kaip,o siaip ,tai ne

QUOTE(anglė_ligonė @ 2007 04 06, 09:33)
Na aikstelej ir be dirzu ir be sviesu vazineju,na aisku gali ir sudirzu ,jei tau patogu,o rankini liepia uztraukt tik ,tada jei sakykim islipu is masinos,na paziuret,kas ir kaip,o siaip ,tai ne 

O jeigu as ir dirza uzsidedu ir sviesas isijungiu, tai cia blogai???

o su rankiniu tai nebesuprantu, kada jo reik

Jei gerai atsimenu,tai man liepe sviesas isjungt aikstelej,ir dar sako,gali ir dirza atsisegt,tada liepe susireguliuot veidrodelius.Manau,kad reikia sviesas isjungt,nes na cia gal lavina prisimint,kas ir kaip,o del rankinio,tai reiks instruktoriaus paklaust,ar reikia ji butinai uztraukt,kai prisiparkuoji ar ne.

jei nezinot ar reikia uztraukt rankini, ar ne, vadinasi nezinot kam jis yra skirtas...
nera tokio punkto: "butinai uztraukite rankini prisiparkavus...", bet mastykit logiskai... jei prisiparkuojat... ir nelipat lauk... kam ji traukt? tuo labiau jei dar stabdi nuspaude laikot... masina gi nejuda... bet jei jau sumastysit islipt lauk... (nors vieta bus ir lygi), bet neuztrauksit rankinio, tai gali buti blogai... tai ir turetu buti blogai, nes nepasirupinot, kad masina nepajudetu... tai tada ir kieme kai prisiparkuojat, netraukit rankinio... gi lygi vieta, ji nepajudes...
nera tokio punkto: "butinai uztraukite rankini prisiparkavus...", bet mastykit logiskai... jei prisiparkuojat... ir nelipat lauk... kam ji traukt? tuo labiau jei dar stabdi nuspaude laikot... masina gi nejuda... bet jei jau sumastysit islipt lauk... (nors vieta bus ir lygi), bet neuztrauksit rankinio, tai gali buti blogai... tai ir turetu buti blogai, nes nepasirupinot, kad masina nepajudetu... tai tada ir kieme kai prisiparkuojat, netraukit rankinio... gi lygi vieta, ji nepajudes...

Aiksteleje nereikia sviesu ir galima atsisegti dirza, nes jis trukdo vaziuojant atbulai. Mano mokomojoje masinoje sviesos pacios neisijungia, reikia kiekviena kart ijungt... O del rankinio, tai per egzamina kiekviena kart, kai sustosit, uztraukit rankini ir nereikes nervintis, ar reikejo ji uztraukt ar ne...