Man buvo baisu mieste...daug masinu

QUOTE(ultraviolet @ 2007 04 03, 15:22)
vat as galiu pasakyti savo didziausia beda - as nejauciu masinos gabaritu
vairuoju jau gal 7 metus, bet miestelis mazas, kiek ten tu masinu, o i dideli miesta(vln), tai tragedija
, kaip ismokt galu gale "pajaust" ta masina!? 

Kai man atrodo, kad nesigaudau, kur mašina yra, žiūriu į veidrodėlius ir tiek, matosi ar liko koks tarpas iki kitos mašinos ar kokios sienos

Papildyta:
QUOTE(ultraviolet @ 2007 04 03, 14:57)
Gal miestas, jeigu kur nors kur labai daug mašinų, man labai nepatinka, kai kokiam kamšty reikia po milimetrą judėt

as irgi siandien neislaikiau
, aikstelei islaikiau
tik ant estakados du kartus uzgesau, o va isvaziuojant is regitros reikejo i kaire pasukti, o ten kiek masinu ir salikeleje ir vaziuojanciu, furos duodasi
. Mane is vis siutina kodel regitra tokiam uzkampi
. Su tokia patirtimi, kaip mano, ir su savo dyzelinem masinom, nori, kad as kairi posuki padaryciau
. Tai va ir uzsibaige mano egzas vidurio kelio
. Bet zinokit vis tiek
didziuojasi savimi
. Penktadieni vel varau

QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 03, 18:17)
, aikstelei islaikiau
tik ant estakados du kartus uzgesau, o va isvaziuojant is regitros reikejo i kaire pasukti, o ten kiek masinu salikeleje, furos duodasi
. Bet zinokit vis tiek
didziuojasi savimi
. Penktadieni vel varau 

Na ir šaunuolė, sėkmės kitąsyk

O ką blogai padarei, kad pasibaigė egzas?
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 03, 16:21)
uzsibaige tuo, kad sukant i kaire, uzgesau, gal kokius 3 kartus ir taip atsiduriau viduri kelio, egzminuotojas pasake, kaip bebutu gaila, bet egzaminas baigesi, nes sudariau avarine situacija

QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 03, 17:17)
, aikstelei islaikiau
tik ant estakados du kartus uzgesau, o va isvaziuojant is regitros reikejo i kaire pasukti, o ten kiek masinu ir salikeleje ir vaziuojanciu, furos duodasi
. Mane is vis siutina kodel regitra tokiam uzkampi
. Su tokia patirtimi, kaip mano, ir su savo dyzelinem masinom, nori, kad as kairi posuki padaryciau
. Bet zinokit vis tiek
didziuojasi savimi
. Penktadieni vel varau 

sveikutės

o kelintai valandai laikysi penktadienį

QUOTE(ultraviolet @ 2007 04 03, 12:57)
Prieš pradedant važiuoti aikštelėj- aikštelė, o jei pavyksta iš jos išvažiuot - miestas

QUOTE(solo @ 2007 04 03, 18:45)
Prieš pradedant važiuoti aikštelėj- aikštelė, o jei pavyksta iš jos išvažiuot - miestas 

man tai aikštelė,nes neišlaikiau iš pirmo sykio ir nelabai moku parkuotis,o va miesto nebijau