Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Man buvo baisu mieste...daug masinu doh.gif
Atsakyti
vat as galiu pasakyti savo didziausia beda - as nejauciu masinos gabaritu doh.gif vairuoju jau gal 7 metus, bet miestelis mazas, kiek ten tu masinu, o i dideli miesta(vln), tai tragedija doh.gif , kaip ismokt galu gale "pajaust" ta masina!? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 04 03, 15:22)
vat as galiu pasakyti savo didziausia beda - as nejauciu masinos gabaritu doh.gif vairuoju jau gal 7 metus, bet miestelis mazas, kiek ten tu masinu, o i dideli miesta(vln), tai tragedija doh.gif , kaip ismokt galu gale "pajaust" ta masina!? g.gif

Kai man atrodo, kad nesigaudau, kur mašina yra, žiūriu į veidrodėlius ir tiek, matosi ar liko koks tarpas iki kitos mašinos ar kokios sienos smile.gif Net prie šaligatvio kraštą galima pamatyt, nusileidus veidrodėlį šoninį (taip mane instruktorius pamokino).
Papildyta:
QUOTE(ultraviolet @ 2007 04 03, 14:57)
o kas jum baisiau- aikstele ar miestas?(laikant egzamina mirksiukas.gif )

Gal miestas, jeigu kur nors kur labai daug mašinų, man labai nepatinka, kai kokiam kamšty reikia po milimetrą judėt doh.gif
Atsakyti
as irgi siandien neislaikiau doh.gif , aikstelei islaikiau thumbup.gif tik ant estakados du kartus uzgesau, o va isvaziuojant is regitros reikejo i kaire pasukti, o ten kiek masinu ir salikeleje ir vaziuojanciu, furos duodasi doh.gif . Mane is vis siutina kodel regitra tokiam uzkampi bash.gif. Su tokia patirtimi, kaip mano, ir su savo dyzelinem masinom, nori, kad as kairi posuki padaryciau bash.gif. Tai va ir uzsibaige mano egzas vidurio kelio doh.gif unsure.gif . Bet zinokit vis tiek irnesakyk.gif didziuojasi savimi didis.gif. Penktadieni vel varau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 03 balandžio 2007 - 16:21
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 03, 18:17)
as irgi siandien neislaikiau  doh.gif , aikstelei islaikiau  thumbup.gif tik ant estakados du kartus uzgesau, o va isvaziuojant is regitros reikejo i kaire pasukti, o ten kiek masinu salikeleje, furos duodasi  doh.gif . Tai va ir uzsibaige mano egzas vidurio kelio  doh.gif  unsure.gif . Bet zinokit vis tiek irnesakyk.gif didziuojasi savimi didis.gif. Penktadieni vel varau  bigsmile.gif

Na ir šaunuolė, sėkmės kitąsyk smile.gif
O ką blogai padarei, kad pasibaigė egzas?
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 03, 16:21)
Na ir šaunuolė, sėkmės kitąsyk  smile.gif
O ką blogai padarei, kad pasibaigė egzas?

uzsibaige tuo, kad sukant i kaire, uzgesau, gal kokius 3 kartus ir taip atsiduriau viduri kelio, egzminuotojas pasake, kaip bebutu gaila, bet egzaminas baigesi, nes sudariau avarine situacija smile.gif . Nu neimanomas ten kairys posukis doh.gif. Tiek mazai truko ax.gif ir jau buciau su teisem. Reikejo doh.gif lekt man paskui prieki vaziuojanti gruzovika ir buciau isvaziavus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 03 balandžio 2007 - 16:31
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 03, 17:17)
as irgi siandien neislaikiau  doh.gif , aikstelei islaikiau  thumbup.gif tik ant estakados du kartus uzgesau, o va isvaziuojant is regitros reikejo i kaire pasukti, o ten kiek masinu ir salikeleje ir vaziuojanciu, furos duodasi  doh.gif . Mane is vis siutina kodel regitra tokiam uzkampi bash.gif. Su tokia patirtimi, kaip mano, ir su savo dyzelinem masinom, nori, kad as kairi posuki padaryciau bash.gif. Tai va ir uzsibaige mano egzas vidurio kelio  doh.gif  unsure.gif . Bet zinokit vis tiek irnesakyk.gif didziuojasi savimi didis.gif. Penktadieni vel varau  bigsmile.gif

sveikutės smile.gif
o kelintai valandai laikysi penktadienį rolleyes.gif aš taippat užsirašiau 10val. ax.gif ale baisu kaip unsure.gif šian paskutinį kartą su instruktorium važiavau unsure.gif nepasitikiu savim vis vien unsure.gif
Atsakyti
hi, gal galite paaiškinti ženklus 407, 408? aš jų nei kiek nesuprantu... ar jie nurodo vietą kur reikia sukti, ar tik, kad reikia sukti iš tos juostos, į kurią nukreipta rodyklė? bet pvz galima sukti ir likus 20 m iki to ženklo? ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
as tik siandien uzhsirashiau i vairavimo kursus ir man viskas prieshaky...zhiauria fobija turiu vazhiavimui,bet teks persilauzht bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 04 03, 12:57)
o kas jum baisiau- aikstele ar miestas?(laikant egzamina mirksiukas.gif )

Prieš pradedant važiuoti aikštelėj- aikštelė, o jei pavyksta iš jos išvažiuot - miestas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 04 03, 18:45)
Prieš pradedant važiuoti aikštelėj- aikštelė, o jei pavyksta iš jos išvažiuot - miestas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
man tai aikštelė,nes neišlaikiau iš pirmo sykio ir nelabai moku parkuotis,o va miesto nebijau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti