Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Atėjau pasidžiaugt su jumis: šiandien išlaikiau, ir iš pirmo karto!!!!!! thumbup.gif bis.gif umn.gif lithuania.gif smartass.gif assa.gif

Ai, nežinau, bet dar dėl nei vieno egzo taip nesijaudinau, išnaudojau visus galimus užgesimus, dar vienas ir būčiau šiandien nesidžiaugus doh.gif bet daugiau viskas labai gerai, egzaminuotojas fainas, toks ramus labai ir Golfą gavau, va čia tai tikrai gėris, ne veltui su juo tik daug važinėjau smile.gif

Džiaugiuosi nerealiai ir linkiu visiems kitiems sėkmės ir ramybės egzamino metu, žinoma gerų auto ir žmonių egzaminuotojų 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Kori 4u.gif
kažkas kalusė dėl aikštelės, tai va galiu pasakyti reiks: apsisukti siaurame ruože, na tame kvadrate, užvažiuoti ant estakados, vienas iš parkavimosi būdų (man sunkiausias šonu bigsmile.gif ) ir T formos sankryža taip vadinama. Šviesų nereikia, diržo nereikia, rankinio reiks tik kai prisiparkuosi viename iš tų 3 būdų, daugiau niekur nereikia ir sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms.Islaikiau torija ir vairavima is pirmo karto.teorija mokejau labai gerai,bet kai pradejau vairuoti viskas apsiverte aukstyn kojom,nes i teorijos lapa gali pasiziureti ilgiau,o kai vairuoji turi labai greitai susiorientuoti.islaikiau teises,bet dar reikia pasivazineti su vyru,nes dar neturiu tiek igudziu,kad ramiai jausciausi kelyje.Vairavima laikiau mechanine pav.deze,o dabar vairuoju automata.Siaip labai smagu.Kuriom nepasiseke islaikyti egzamino is pirmo karto nereikia nusiminti,ateis ta diena kai islaikysite.REIKIA LABAI TIKETI.
Atsakyti
na siandien gal valanda praleidau prie regitros, stebejau kaip kiti aiksteleje elgiasi.. pastebejau kad kai kurie egzaminuotojai ne tokie priekabus, ant linijos panele buvo uzvaziavus truputeli ir praleido.. tai tikiuosi ir man ryt koks geras dede papuls biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2007 05 04, 18:47)
na siandien gal valanda praleidau prie regitros, stebejau kaip kiti aiksteleje elgiasi.. pastebejau kad kai kurie egzaminuotojai ne tokie priekabus, ant linijos panele buvo uzvaziavus truputeli ir praleido.. tai tikiuosi ir man ryt koks geras dede papuls  biggrin.gif

Sekmes tau!!! as irgi rytoj laikau vairavima, tai jaudinuosi labai, taaip norisi is pirmo karto doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(fikusiukas @ 2007 05 04, 21:37)
Sekmes tau!!! as irgi rytoj laikau vairavima, tai jaudinuosi labai, taaip norisi is pirmo karto doh.gif

drinks_cheers.gif

na sekmes tai man prireiks prireiks doh.gif
tai ir tau linkiu is pirmo karto, sekmes!
drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as siandien neislaikaiu, merginos doh.gif Aikstele--neprekaistigai pravaziavau thumbup.gif o i miesta isvaziavavom, petaike Opelis universalas, begius normaliai negalejau perjungti, labai sunkiai kazkaip..., o paskui gal pasimeciau doh.gif ir is 4 is karto 2 perjungiau... instruktorius pasiuto doh.gif , o ir mano greitis 50 (o ten galima 70) buvo per mazas... blink.gif o paskui jau matesi, kad pradejo kabinetis, tai ir visai pasimeciau, paskui jau pradejo raminti, kad gal dar pasitrenirsiu.. na ir ir ivaziavo i kiemuka ir apsikeitem vietomis..
blush2.gif o instruktorius tas toks aukstas, jaunas, kazkuo man i Mineda panasus tongue.gif
toks buvo mano exas ax.gif Tikiuosi Ugniai labiau pasiseks!!! 4u.gif
Atsakyti
fikusiuk nepergyvenk taip 4u.gif iš kažkelinto karto bet vis vien išlaikysi 4u.gif
aš jau 2 kartus nesėkmingai laikau doh.gif tai sakiau laikysiu tol kol visi pinigai baigsis biggrin.gif niekaip nesugebu susikaupti todėl ir neišeina niekas unsure.gif
Atsakyti
Neliūdėkit,žinau,kad pati,tai pro ašaras kelio namo nerasčiau,bet kažkaip norisi paguosti,ypač ,kai man pačiai neužilgo viskas bus.Kitą savaitę teorija,o man atrodo,kad dar tiek nemoku,na ištikrųjų man ta techninė dalis,tai oho,kaip reikia pasimokyt. unsure.gif
Atsakyti
fikusiuk kita karta tikrai islaikysi 4u.gif
Atsakyti
siandien teko pabut prie regitros,tai stebejau kaip laiko egzaminus regitros aikstelej,nu zinokit as irgi tokiom,kokias siendien maciau teisiu neduociau,baisu tokias i gatve isleist blink.gif poto verkia kiek avariju,kiek zusta,tai kad vairuot nemoka. dry.gif
Atsakyti
na as ir neislaikiau verysad.gif
gavau ir ta opeli nauja, niekaip su sankaba nesusitvarkiau ir vis gesau verysad.gif negera man ta masina, tad jau aiksteleje baigiau savo egzamina verysad.gif verysad.gif
Atsakyti