Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

4u.gif
QUOTE(PAME @ 2007 04 23, 14:36)
ISLAIKIAU siandien  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  10.30 laikiau, geras laikas, masinu ne per daugiausiai, instruktorius nuramino, zodziu viskas gerai  ax.gif  varau dabar i baseina...

Sveikinu pagaliau tapus vairuotoja 4u.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
o man instruktorius patarė, kad varyk koki penktadienį ir kokią 14-15 h, nes tada jau į savaitgalį beto po pietų jie ne tokie suirze (pavalgę) jau atsipalaidave laukia savaitgalio ir pan biggrin.gif
beto aš tą pačią dieną ir teoriją ir praktiką laikiau ax.gif šlaikiau viską per vieną dieną ir ramu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos visos smile.gif as irgi nusprendziau cia pasireiksti 4u.gif as einu teorijos egzo laikyti 05.05d. t.y. ateinanti sestadieni. baisoka, o jei neislaikysiu unsure.gif bet va kaip tik jau ruosiuosi eiti dar knygute paskaityti, tai labai tikiuosi kad islaikysiu blush2.gif paskui pasiimsiu dar 3 papildomas pamokas, o tada jau bandysiu laikyti praktini vaziavima. ten tai vapsie bijau verysad.gif blink.gif o gal kas zinot ir galite papasakoti apie VILNIAUS REGITROS EGZAMINUOTOJUS? kurie geri, kurie pikti? ax.gif g.gif as mokiausi DORKANE, tai man patiko rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as rytoj laikau Alytuje. sad.gif oi kaip nenoriu, oi kaip bijau... laikysiu 10,20. viliuosi, kad nebutu daug masinu ir pesciuju. O labiausiai tai ikalniu bijau. Palinkekit man sekmes.
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2007 05 01, 21:44)
o as rytoj laikau Alytuje. sad.gif oi kaip nenoriu, oi kaip bijau... laikysiu 10,20. viliuosi, kad nebutu daug masinu ir pesciuju. O labiausiai tai ikalniu bijau. Palinkekit man sekmes.

Linkim linkim butinai ok.gif
Atsakyti
o sakykit, pvz galima važiuoti į kitą miestą laikyti vairavimo? ar būtina ten,kur ir biagei kursus?
nu pvz jei esu šiauliuose, galiu laikyt radviliškyje?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2007 04 23, 14:36)
ISLAIKIAU siandien  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  10.30 laikiau, geras laikas, masinu ne per daugiausiai, instruktorius nuramino, zodziu viskas gerai  ax.gif  varau dabar i baseina...

Sveikinu thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif
Papildyta:
Sveikutės,Aš 04.24 Išlaikiau vairavima clap.gif clap.gif clap.gif Koja(kuria sankaba reikia manti)baisiai drebėjo blink.gif Labai geras instruktorius pasitaikė yahoo.gif Viena žodžiu viskas thumbup.gif Tai va penktadieni varau pasiimti teisiu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(PAME @ 2007 04 23, 15:24)
o kas pirma karta nutiko?  g.gif

Taigi pirma karta užvažiavau ant baltos linijos doh.gif Bet dabar jau nesvarbu ax.gif Juk jau išlaikiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 02, 00:19)
o sakykit, pvz galima važiuoti į kitą miestą laikyti vairavimo? ar būtina ten,kur ir biagei kursus?
nu pvz jei esu šiauliuose, galiu laikyt radviliškyje?
g.gif

Galima. Vairavimo praktikos ir teorijos egzaminus gyventojai, nepaisant gyvenamosios vietos, gali laikyti bet kuriame VĮ „Regitra“ egzaminų centre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vladislava: 02 gegužės 2007 - 08:18
Demo didžiuliai sveikinimai žinau kaip tai baisu 4u.gif
Geneva nebijok, Alytui tikrai išlaikysi, va Vilniuje būtų daug sudetingiau patikėk, kas atvažiuoja iš mažesnių miestelių į Vilnių tai labai pasimeta ir nežino kaip kur važiuoti ir eismas daug intensyvesnis nei Alytuje, taigi nepergyvenk viskas bus gerai thumbup.gif
tai va Vilniuje regitroje visi tokie nikeo, tik sako vienas ryžikas bjaurus o visi kiti tokie nieko atrodo deduliai, tik aišku jei padarai klaidą neverta jų kaltinti (aikštelėje) mieste tai jie vistiek atlaidžiau žiūri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2007 05 01, 22:44)

na kaip sekesi? kuris marsrutas papuole? kaip egzaminuotojas? sekmes sekmes
Atsakyti
QUOTE(Ci|{orija @ 2007 05 01, 20:34)
sveikos visos  smile.gif as irgi nusprendziau cia pasireiksti  4u.gif  as einu teorijos egzo laikyti 05.05d. t.y. ateinanti sestadieni. baisoka, o jei neislaikysiu  unsure.gif bet va kaip tik jau ruosiuosi eiti dar knygute paskaityti, tai labai tikiuosi kad islaikysiu  blush2.gif paskui pasiimsiu dar 3 papildomas pamokas, o tada jau bandysiu laikyti praktini vaziavima. ten tai vapsie bijau  verysad.gif   blink.gif  o gal kas zinot ir galite papasakoti apie VILNIAUS REGITROS EGZAMINUOTOJUS? kurie geri, kurie pikti? ax.gif   g.gif  as mokiausi DORKANE, tai man patiko rolleyes.gif  thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif

man taip pat patiko Dorkano m-kla rolleyes.gif o regitroje tai man rodos dauguma normalūs vyriokai rolleyes.gif
grange tikrai gali kur nori laikytis smile.gif pasižiūrėk tik kuriuose miestuose galima mirksiukas.gif sakolabai lengva laikytis Utenoje rolleyes.gif vyro sesė ten iš trečio karto išlaikė,nors vairuoja ji sakyčiau sunkiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 02 gegužės 2007 - 10:13
QUOTE(junglegirl @ 2007 05 02, 10:19)
na kaip sekesi? kuris marsrutas papuole? kaip egzaminuotojas? sekmes sekmes

Neleido laikyt. Medicinine netiko, nes dar laikina, nors iki 05 05 galioja. verysad.gif verysad.gif verysad.gif . Artimiausia data 05 15. O dar taip gerai siandien is ryto su M raide vairavau, buvau beveik isitikinus, kad islaikysiu...

Na ka gi, susitvarkiau medicinine, sugrizau namo, paverkiau 5 min, o dbr toliau i vaira kibsiu. Jau sikart atidirbsiu taip, kad nebutu prie ko prisikabint!!! Savaitgali nuvarysiu i Kauna ir bus viskas gerai. smile.gif
Atsakyti