Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(austra @ 2007 05 20, 20:35)
Na va ir as pagaliau islaikiau teises is trecio karto.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fikusiukas @ 2007 05 18, 13:05)
Siandien islaikiau vairavima, is antro karto...  thumbup.gif Instruktorius buvo grieztas--net issigandau truputeli. Bet viskas buvo ok, marsrutas nesunkus, laikiau apie 9 val, masinu buvo mazai. Sekmes visoms busimoms vairuotojoms!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Reik dabar laukti 10 dienu ir laistysim  tongue.gif  drinks_cheers.gif

ir as penktadieni islaikiau tongue.gif is pirmo karto!! thumbup.gif zinokit net pati nepatikejau doh.gif laikiau puse 3, laikas super, masinu beveik nebuvo, o instruktorius isvis nerealus wub.gif zilas toksai su akiniais, nu taip ir sako, matau kad tikrai moki vairuot, tai ko tu taip jaudiniesi!mieste vaziuojam sako, dabar tu pazeidi KET,as blin galvoju kas ne taip - ir dirzas, ir masinu kitu nera, savo juostoj, o ziuriu i spidometra - 90!! blink.gif ojei, sakau nepajauciau, ir nieko, praleido!!!! blush2.gif tai kad tikrai kaip kazkas cia sake, pagyvene, jie labiau patyre, mato, kad moki suvaldyt masina(as sakiau kad vairuoju 7 metus, tik be teisiu, ir ne vilniuj tongue.gif ), tai jie labiau i tai ziuri, o ne i tai, kiek sek laikai sankaba ir pan cool.gif sekmes kitom mergaitem, cia tikrai laimes dalykas, ir manau daug kas priklauso ir nuo instruktoriaus wub.gif maniskis kai atvaziavom sako, nu ir ka su tavim daryt doh.gif (as jau cia skaiciau apie panasias ju kalbas, nu blin galvoju, kisio nori g.gif o pati tik kortele su savim turiu blush2.gif , sakau nu nezinau, bet sakau as geriau vairuoju, cia del to, kad jaudinausi taip ax.gif ), sako eik i virsu lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu.Saunuole ultraviolet thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, kadangi man praktinis ne už kalnų, tai ir aš čia pas Jumi nosį įkišau...
Vakar su vyru nuvažiavom į aikštę pasitreniruoti, tai visai nieko, tik va su T įvažiavimu sunkiau, nes kai mokiaus su Golfuku, tai veidrodėlyje pamatai posūkį, susuki vairą ir įsuki, o su vyro audine bulka, tai taip neišdegė...tai tuomet aš su ja privažiuodavau posukį, tada dar atbulynka paduodavau ir tik tada sukdavau atbuliniu, bet va, man kažkaip parupo kiek ten galima pirmy atgal važinėtis, o dėl gairelių man ir blogai, nes dar atsisuki per petį ir pasižiūri ir kažkaip užtikrinčiau...
Tai dabar daugiausiai ir nerimauju dėl to pratimuko, nes taip norisi į miesta išvažiuoti ...
Atsakyti
QUOTE(Gretchen @ 2007 05 21, 10:24)
bet va, man kažkaip parupo kiek ten galima pirmy atgal važinėtis

man regitros instruktorius pasake kiek nori, tik uz kiekviena pavaziavima i prieki 1 "baudos" taskas ax.gif o ju vat uzmirsau kiek max galima surinkt, gal 6, jei daugiau, tai tada neislaikei cool.gif
Sveikinu.Saunuole ultraviolet

aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 05 17, 14:19)
sveikutės busimos vairuotojos  4u.gif pagaliau atėjo ir man laiminga diena ir aš išlaikiau vairavimą  thumbup.gif jau kaip džiaugiuosi  assa.gif  yahoo.gif

aha labai sveikinu 4u.gif bet žinok kaip aš džiaugiaus kai išlaikiau, o dabar reikia važiuoti ir parinuos, nelabai noriu, lyg kažkokia baimė yra, nors važynėjau jau tą pačią dieną kai gavau teises, bet vistiek kaskart man viduje kažkas darosi kai išvažiuoju į miestą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 05 21, 08:48)
ir as penktadieni islaikiau

Nu šaunuolė,sveikinu 4u.gif
O manęs viskas laukia trečiadienį doh.gif kaip bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 21, 14:40)
Nu šaunuolė,sveikinu  4u.gif
O manęs viskas laukia trečiadienį  doh.gif kaip bijau  verysad.gif

nebijok, galiu pasakyti tikrai neverta, ir kuo mažiau bijosi, tuo labiau savimi pasitikėsi ir geriau vairuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženita @ 2007 05 21, 15:45)
nebijok, galiu pasakyti tikrai neverta, ir kuo mažiau bijosi, tuo labiau savimi pasitikėsi ir geriau vairuosi  4u.gif

Suprantu,bet ,kad egzas visada baisus,jau įsivaizduoju,kaip koja ant sankabos drebės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 21, 15:01)
Suprantu,bet ,kad egzas visada baisus,jau įsivaizduoju,kaip koja ant sankabos drebės  doh.gif

keista, bet aš galvojau, kad man drebės irgi, bet nedrebėjo, aš buvau labai nustebus g.gif aišku atrodo lengva mum šnekėt kai išlaikėm, bet jei kas mane sugebėtu tada įtikinti jog neverta bijot ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 05 21, 08:48)
ir as penktadieni islaikiau

thumbup.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 05 21, 07:48)
ir as penktadieni islaikiau tongue.gif is pirmo karto!! thumbup.gif zinokit net pati nepatikejau doh.gif laikiau puse 3, laikas super, masinu beveik nebuvo, o instruktorius isvis nerealus wub.gif zilas toksai su akiniais, nu taip ir sako, matau kad tikrai moki vairuot, tai ko tu taip jaudiniesi!mieste vaziuojam sako, dabar tu pazeidi KET,as blin galvoju kas ne taip - ir dirzas, ir masinu kitu nera, savo juostoj, o ziuriu i spidometra - 90!! blink.gif ojei, sakau nepajauciau, ir nieko, praleido!!!! blush2.gif tai kad tikrai kaip kazkas cia sake, pagyvene, jie labiau patyre, mato, kad moki suvaldyt masina(as sakiau kad vairuoju 7 metus, tik be teisiu, ir ne vilniuj tongue.gif ), tai jie labiau i tai ziuri, o ne i tai, kiek sek laikai sankaba ir pan cool.gif sekmes kitom mergaitem, cia tikrai laimes dalykas, ir manau daug kas priklauso ir nuo instruktoriaus wub.gif maniskis kai atvaziavom sako, nu ir ka su tavim daryt doh.gif (as jau cia skaiciau apie panasias ju kalbas, nu blin galvoju, kisio nori g.gif o pati tik kortele su savim turiu blush2.gif , sakau nu nezinau, bet sakau as geriau vairuoju, cia del to, kad jaudinausi taip ax.gif ), sako eik i virsu lauk mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti