Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

sveikinu islaikiuses ir sekmes besinokoncioms drinks_cheers.gif
Atsakyti

Sveikos esamos ir būsimos vairuotojos,
Aš irgi neužilgo laikysiu egzaminą šiandien pravažiavau jau 7 kartą ir dabar esu gilioj depresijoj, nes sekėsi važiuot oi nikaip kažkaip net liūdna darosi kaip reiks egzą išlaikyt tai neįsivaizduoju, nes man dar sankryžose tai tragedija blush2.gif Su tom pavarom ir pajudėjimu iš vietos irgi verysad.gif

QUOTE(fikusiukas @ 2007 05 19, 10:49)

Laaabia gera instruktoriu Kaune galiu rekomnduoti!!!  4u.gif As jam labai dekinga esu.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na tai paviešink kas čia do geras toks instruktorius mirksiukas.gif

Labai sveikinus visas išsiilaikiuses šitą nelengvą ir nemažai nervų kainuojanti egzą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos vairuotojos,
Aš irgi neužilgo laikysiu egzaminą šiandien pravažiavau jau 7 kartą ir dabar esu gilioj depresijoj, nes sekėsi važiuot oi nikaip kažkaip net liūdna darosi kaip reiks egzą išlaikyt tai neįsivaizduoju, nes man dar sankryžose tai tragedija  Su tom pavarom ir pajudėjimu iš vietos irgi 

as siandien pirma pamokele apturejau, teko ir i gatve isvaziuot, taj irgi buvo problemu prie gelezinkelio pervazos, su begiais makaluojuos, nesugebu viska kartu valdyt...ir rytojaus lb bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 05 21, 13:32)
man regitros instruktorius pasake kiek nori, tik uz kiekviena pavaziavima i prieki 1 "baudos" taskas ax.gif o ju vat uzmirsau kiek max galima surinkt, gal 6, jei daugiau, tai tada neislaikei cool.gif

aciu blush2.gif

o tai ir kai ivaziuot atbulai staciai irgi negalima, nes as tai visada i prieki pavaziuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 21, 16:01)
Suprantu,bet ,kad egzas visada baisus,jau įsivaizduoju,kaip koja ant sankabos drebės  doh.gif

Kaip instruktorius sakė-reikia suimt save į rankas,ir bent jau dėl jaudulio tada nepridarysiu kvailų klaidų,bijau aikštelės ir bijau dėl bėgių,nes man su kai kuriom mašinom(kai atbulinis būna prie 1 bėgio) labai nepatogu vis galvoju pirmas ar trečias bėgis doh.gif

QUOTE(organizatore @ 2007 05 21, 22:03)
as siandien pirma pamokele apturejau, teko ir i gatve isvaziuot, taj irgi buvo problemu prie gelezinkelio pervazos, su begiais makaluojuos, nesugebu viska kartu valdyt...ir rytojaus lb bijau  blink.gif

Nesinervuok,juk pirmas važiavimas dar tik,kuo toliau tuo geriau seksis mirksiukas.gif sekmės rytoj ir nebijok tik,nors aš visada bijodavau,o baimė dingdavo,vos tik į mašiną atsisėsdavau smile.gif
Atsakyti
kaip as gailiuosi , kad taip velai uzsirasiau egzui doh.gif isprotesiu blink.gif kada ateis ta kita savaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 21, 21:55)
kaip as gailiuosi , kad taip velai uzsirasiau egzui doh.gif isprotesiu blink.gif kada ateis ta kita savaite biggrin.gif

aš irgi tik galvoju, kad nereiktų ilgai laukti to egzo, tai tą pačią diena kai laikiau teoriją prisiprašiau ir praktiką laikyti, tai man šokas buvo kai pasakė jog vietų yra , tai po teorijos gal po pusvalandžio jau vairavimą laikiau ir buvau labai patenkinata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženita @ 2007 05 22, 13:39)
aš irgi tik galvoju, kad nereiktų ilgai laukti to egzo, tai tą pačią diena kai laikiau teoriją prisiprašiau ir praktiką laikyti, tai man šokas buvo kai pasakė jog vietų yra  , tai po teorijos gal po pusvalandžio jau vairavimą laikiau ir buvau labai patenkinata  biggrin.gif

As baisiai gailiuosi,kad nebandziau laikyti vairavimo egza po teorijos islaikymo doh.gif Tokia euforija buvo apemusi,gal butu lengviau vaziuoti sekesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 05 22, 16:16)
As baisiai gailiuosi,kad nebandziau laikyti vairavimo egza po teorijos islaikymo  doh.gif Tokia euforija buvo apemusi,gal butu lengviau vaziuoti sekesi ax.gif

man taip net neisheis... nes teorija kita sav zadu laikytis, o praktiniu vaziavimu dar 7 bus like 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 05 22, 14:53)
man taip net neisheis... nes teorija kita sav zadu laikytis, o praktiniu vaziavimu dar 7 bus like  4u.gif

nu matai man negalim abuvo laikyti teorijos kol baigimo mokyklos pažymėjimą neturėjau, nors su diplomu galėjau eiti, bet tai ai bigsmile.gif
Atsakyti
O as jau bijau vairuot po dveju nesekmiu, plius vis egza atidedu atidedu doh.gif doh.gif
pravalas doh.gif
Atsakyti
Aš galvojau eisiu į egzą nesinervindama,nes juk iš pirmo karto tikrai nesitikiu išsilaikyt teises,bet ,kad nepavyks,oj kaip dabar jau nervuojuos verysad.gif Kad tik tie nervai ir nepakištų kojos doh.gif
Atsakyti