Sveikos esamos ir būsimos vairuotojos,
Aš irgi neužilgo laikysiu egzaminą šiandien pravažiavau jau 7 kartą ir dabar esu gilioj depresijoj, nes sekėsi važiuot oi nikaip kažkaip net liūdna darosi kaip reiks egzą išlaikyt tai neįsivaizduoju, nes man dar sankryžose tai tragedija

QUOTE(fikusiukas @ 2007 05 19, 10:49)
Na tai paviešink kas čia do geras toks instruktorius

Labai sveikinus visas išsiilaikiuses šitą nelengvą ir nemažai nervų kainuojanti egzą

Sveikos esamos ir būsimos vairuotojos,
Aš irgi neužilgo laikysiu egzaminą šiandien pravažiavau jau 7 kartą ir dabar esu gilioj depresijoj, nes sekėsi važiuot oi nikaip kažkaip net liūdna darosi kaip reiks egzą išlaikyt tai neįsivaizduoju, nes man dar sankryžose tai tragedija Su tom pavarom ir pajudėjimu iš vietos irgi
Aš irgi neužilgo laikysiu egzaminą šiandien pravažiavau jau 7 kartą ir dabar esu gilioj depresijoj, nes sekėsi važiuot oi nikaip kažkaip net liūdna darosi kaip reiks egzą išlaikyt tai neįsivaizduoju, nes man dar sankryžose tai tragedija Su tom pavarom ir pajudėjimu iš vietos irgi
as siandien pirma pamokele apturejau, teko ir i gatve isvaziuot, taj irgi buvo problemu prie gelezinkelio pervazos, su begiais makaluojuos, nesugebu viska kartu valdyt...ir rytojaus lb bijau

QUOTE(ultraviolet @ 2007 05 21, 13:32)
man regitros instruktorius pasake kiek nori, tik uz kiekviena pavaziavima i prieki 1 "baudos" taskas
o ju vat uzmirsau kiek max galima surinkt, gal 6, jei daugiau, tai tada neislaikei
aciu

aciu

o tai ir kai ivaziuot atbulai staciai irgi negalima, nes as tai visada i prieki pavaziuoju

QUOTE(Auksėja @ 2007 05 21, 16:01)
Suprantu,bet ,kad egzas visada baisus,jau įsivaizduoju,kaip koja ant sankabos drebės 

Kaip instruktorius sakė-reikia suimt save į rankas,ir bent jau dėl jaudulio tada nepridarysiu kvailų klaidų,bijau aikštelės ir bijau dėl bėgių,nes man su kai kuriom mašinom(kai atbulinis būna prie 1 bėgio) labai nepatogu vis galvoju pirmas ar trečias bėgis

QUOTE(organizatore @ 2007 05 21, 22:03)
as siandien pirma pamokele apturejau, teko ir i gatve isvaziuot, taj irgi buvo problemu prie gelezinkelio pervazos, su begiais makaluojuos, nesugebu viska kartu valdyt...ir rytojaus lb bijau 

Nesinervuok,juk pirmas važiavimas dar tik,kuo toliau tuo geriau seksis

kaip as gailiuosi , kad taip velai uzsirasiau egzui
isprotesiu
kada ateis ta kita savaite

QUOTE(Mayami @ 2007 05 21, 21:55)
kaip as gailiuosi , kad taip velai uzsirasiau egzui
isprotesiu
kada ateis ta kita savaite 

aš irgi tik galvoju, kad nereiktų ilgai laukti to egzo, tai tą pačią diena kai laikiau teoriją prisiprašiau ir praktiką laikyti, tai man šokas buvo kai pasakė jog vietų yra , tai po teorijos gal po pusvalandžio jau vairavimą laikiau ir buvau labai patenkinata

QUOTE(Dženita @ 2007 05 22, 13:39)
aš irgi tik galvoju, kad nereiktų ilgai laukti to egzo, tai tą pačią diena kai laikiau teoriją prisiprašiau ir praktiką laikyti, tai man šokas buvo kai pasakė jog vietų yra , tai po teorijos gal po pusvalandžio jau vairavimą laikiau ir buvau labai patenkinata 

As baisiai gailiuosi,kad nebandziau laikyti vairavimo egza po teorijos islaikymo

QUOTE(mercedes @ 2007 05 22, 16:16)
As baisiai gailiuosi,kad nebandziau laikyti vairavimo egza po teorijos islaikymo
Tokia euforija buvo apemusi,gal butu lengviau vaziuoti sekesi 

man taip net neisheis... nes teorija kita sav zadu laikytis, o praktiniu vaziavimu dar 7 bus like

QUOTE(organizatore @ 2007 05 22, 14:53)
man taip net neisheis... nes teorija kita sav zadu laikytis, o praktiniu vaziavimu dar 7 bus like 

nu matai man negalim abuvo laikyti teorijos kol baigimo mokyklos pažymėjimą neturėjau, nors su diplomu galėjau eiti, bet tai ai

Aš galvojau eisiu į egzą nesinervindama,nes juk iš pirmo karto tikrai nesitikiu išsilaikyt teises,bet ,kad nepavyks,oj kaip dabar jau nervuojuos
Kad tik tie nervai ir nepakištų kojos