QUOTE(Mayami @ 2007 05 25, 15:35)
o man stresas ta aikstele... gavau savo mylimiausia parkavima, uzsimerkus as ji atvazinejau, o ten net 2 kartus taisiausi

o paskui neissukau i ta ruoza, kur reik greiti pasiekt kakzoki... siaubas...

i regitra atvaziavau pati, tai kazkaip nusiraminau... bet paskui jau vel viskas drebejo

o kai neislaikiau, tai iskart paciupau tecio raktelius ir variau namo

nu man tos naujos masinos nepatiko, atsisedau i savo pagyvenusia, iskart kitas reikalas
egzminuotojas neblogas buvo, toks samojingas

sako: " o kodel tu ant gaireliu vaziuoji? taigi reikia pro jas vaziuoti..."
Aš ,tai aikštelėj išsigandau ant estakados,nes tas Opeliukas truputį keistas,reikia spaust gazą neatleidus sankabos,ir jau kai pradeda važiuot atleisti sankabą,sakė egzaminatorius su juo visi ant estakados labai gęsta,o aš truputį pariedėjau atgal,bet nedaug,ir vėl iš naujo pabandžiau ir pavyko

nes reikia priprast prie jo,kadangi automatiškai kojos spaudžią gazą ir tolygiai sankabą atleidinėja,o ten ,tai ne

Bet šiaip fainas mašiniukas,galvojau ragas bus su Opeliu,o pasirodo smagi mašinytė,tik priprast prie jos reikia. O man mano egzaminatorius baisus buvo,piktas toks
QUOTE(organizatore @ 2007 05 25, 17:30)
as siandien tik trecia praktini vaziavima turejau, bet jau gavau ta pazhymejima kad jau viska ishlaikiau,nes tuos vaziavimus per velai pradejau...taj rytoj registruosiuos kitai savaitei ( ketvirtadieniui arba penktadieniui) teoriniam egzaminui regitroj...tikiuosi pavyks is pirmo karto islaikyt
Tikrai pavyks ,jei skaitei knygelę

nebijok,aš ,kaip bijojau,galvojau neišlaikysiu,o nuėjau 100 proc.surinkau ir net negalėjau patikėt,kad egzaminas gali būt toks nesunkus.Aišku,jei nemoki ir nežinai sunku,bet gi knygelę paskaičius tikrai išlaikysi,tik nereikia bijot.