Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Mayami @ 2007 05 25, 14:24)
neislaikiau verysad.gif nuverciau su sikna gairele doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif ot nu galvojau tilpsiu  doh.gif

nenusimink,visiems pasitaiko,kitakart islaikysi stenkis leciau vaziuot ir tikrai nenuversi spesi laiku pasitaisyt sekmes neliudek 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 24, 22:24)
maciau regitroj kruva 90zenklu... turetu duot kai atsiiminesi teises bigsmile.gif

Na bent jau Vilniuj tai niekas neduoda. O man toks klausimas iskilo - tai kai gauni teises, tai 70 ar 90 zenklo reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austra: 25 gegužės 2007 - 14:11
QUOTE(Mayami @ 2007 05 25, 13:24)
neislaikiau verysad.gif nuverciau su sikna gairele doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif ot nu galvojau tilpsiu  doh.gif

Nenusimink 4u.gif Aš ,kai variau apie jokias gaireles net nemasčiau,galvojau ,kad tik tiesiai ,ir kad tik ne per toli būtų. doh.gif
kažkaip man aikštelė,tai gerai buvo,nors jos labiausiai bijojau,galvojau,aikštelę pravažiuoju,tai mieste ok bus ,bet doh.gif gavos atvirkščiai.Bijojau biskį ,kai į garažą variau,kad linijų nekliudyčiau,nes egzaminuotojas išlipo parūkyt,ir labai stebėjo,tik sakė ,kad per anksti vairą atsukau,ir šikna toliau gavos,bet šiaip sakė gerai.Kažkaip aikštelėj nebuvo baisu,ir nei kojos,nei rankos nedrebėjo schmoll.gif ,bet šiaip bijojau ir klaidų mieste pridariau,kokių realiai važiuodama nedarau,taigi egzaminas-laimės dalykas,čia išbandymas,kaip moki valdytis stresinėje situaijoje unsure.gif
Atsakyti
o man stresas ta aikstele... gavau savo mylimiausia parkavima, uzsimerkus as ji atvazinejau, o ten net 2 kartus taisiausi doh.gif doh.gif o paskui neissukau i ta ruoza, kur reik greiti pasiekt kakzoki... siaubas... doh.gif i regitra atvaziavau pati, tai kazkaip nusiraminau... bet paskui jau vel viskas drebejo lotuliukas.gif o kai neislaikiau, tai iskart paciupau tecio raktelius ir variau namo lotuliukas.gif nu man tos naujos masinos nepatiko, atsisedau i savo pagyvenusia, iskart kitas reikalas thumbup.gif
egzminuotojas neblogas buvo, toks samojingas lotuliukas.gif sako: " o kodel tu ant gaireliu vaziuoji? taigi reikia pro jas vaziuoti..." lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 25, 14:35)
o man stresas ta aikstele... gavau savo mylimiausia parkavima, uzsimerkus as ji atvazinejau, o ten net 2 kartus taisiausi doh.gif  doh.gif o paskui neissukau i ta ruoza, kur reik greiti pasiekt kakzoki... siaubas... doh.gif i regitra atvaziavau pati, tai kazkaip nusiraminau... bet paskui jau vel viskas drebejo lotuliukas.gif o kai neislaikiau, tai iskart paciupau tecio raktelius ir variau namo  lotuliukas.gif nu man tos naujos masinos nepatiko, atsisedau i savo pagyvenusia, iskart kitas reikalas thumbup.gif
egzminuotojas neblogas buvo, toks samojingas  lotuliukas.gif sako: " o kodel tu ant gaireliu vaziuoji? taigi reikia pro jas vaziuoti..." lotuliukas.gif  thumbup.gif

O masina kokia papuole?Nenusimink skaityk aikstele prisijaukinai.O tie kartai taip staigiai praeina-ziurek jau antras bus,man buvo trecias......... g.gif doh.gif Ir atrodo cia klaidele,ten klaidele g.gif Linkiu sekmes kitam kartui 4u.gif
Atsakyti
tamsiai melyna polo gavau, ale man nepatiko schmoll.gif kazkoks kiautas biggrin.gif as kai ir mokykloj su audi vazinejau, ir maniske audi, tai gana keistai jauciausi.... reikia su ta aisktele kazkaip susidorot, o mieste tai man labai patinka biggrin.gif tfu tfu tfu , kad neprisikalbeciau lotuliukas.gif
as siaip turejau laikyt dar tik kita savaite, bet vakar nakti atsilaisvino viena vieta siandien rytuj, tai taip spontaniskai isejo.... biggrin.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2007 05 24, 10:47)
O tu teorijos egzamina jau issilaikius?Jeigu taip,tai gali registruotis vairavimui.

as siandien tik trecia praktini vaziavima turejau, bet jau gavau ta pazhymejima kad jau viska ishlaikiau,nes tuos vaziavimus per velai pradejau...taj rytoj registruosiuos kitai savaitei ( ketvirtadieniui arba penktadieniui) teoriniam egzaminui regitroj...tikiuosi pavyks is pirmo karto islaikyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayami @ 2007 05 25, 15:35)
o man stresas ta aikstele... gavau savo mylimiausia parkavima, uzsimerkus as ji atvazinejau, o ten net 2 kartus taisiausi doh.gif  doh.gif o paskui neissukau i ta ruoza, kur reik greiti pasiekt kakzoki... siaubas... doh.gif i regitra atvaziavau pati, tai kazkaip nusiraminau... bet paskui jau vel viskas drebejo lotuliukas.gif o kai neislaikiau, tai iskart paciupau tecio raktelius ir variau namo  lotuliukas.gif nu man tos naujos masinos nepatiko, atsisedau i savo pagyvenusia, iskart kitas reikalas thumbup.gif
egzminuotojas neblogas buvo, toks samojingas  lotuliukas.gif sako: " o kodel tu ant gaireliu vaziuoji? taigi reikia pro jas vaziuoti..." lotuliukas.gif  thumbup.gif

Aš ,tai aikštelėj išsigandau ant estakados,nes tas Opeliukas truputį keistas,reikia spaust gazą neatleidus sankabos,ir jau kai pradeda važiuot atleisti sankabą,sakė egzaminatorius su juo visi ant estakados labai gęsta,o aš truputį pariedėjau atgal,bet nedaug,ir vėl iš naujo pabandžiau ir pavyko bigsmile.gif nes reikia priprast prie jo,kadangi automatiškai kojos spaudžią gazą ir tolygiai sankabą atleidinėja,o ten ,tai ne doh.gif Bet šiaip fainas mašiniukas,galvojau ragas bus su Opeliu,o pasirodo smagi mašinytė,tik priprast prie jos reikia. O man mano egzaminatorius baisus buvo,piktas toks doh.gif

QUOTE(organizatore @ 2007 05 25, 17:30)
as siandien tik trecia praktini vaziavima turejau, bet jau gavau ta pazhymejima kad jau viska ishlaikiau,nes tuos vaziavimus per velai pradejau...taj rytoj registruosiuos kitai savaitei ( ketvirtadieniui arba penktadieniui) teoriniam egzaminui regitroj...tikiuosi pavyks is pirmo karto islaikyt  ax.gif

Tikrai pavyks ,jei skaitei knygelę biggrin.gif nebijok,aš ,kaip bijojau,galvojau neišlaikysiu,o nuėjau 100 proc.surinkau ir net negalėjau patikėt,kad egzaminas gali būt toks nesunkus.Aišku,jei nemoki ir nežinai sunku,bet gi knygelę paskaičius tikrai išlaikysi,tik nereikia bijot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 25, 18:44)
Aš ,tai aikštelėj išsigandau ant estakados,nes tas Opeliukas truputį keistas,reikia spaust gazą neatleidus sankabos,ir jau kai pradeda važiuot atleisti sankabą,sakė egzaminatorius su juo visi ant estakados labai gęsta,o aš truputį pariedėjau atgal,bet nedaug,ir vėl iš naujo pabandžiau ir pavyko  bigsmile.gif nes reikia priprast prie jo,kadangi automatiškai kojos spaudžią gazą ir tolygiai sankabą atleidinėja,o ten ,tai ne  doh.gif Bet šiaip fainas mašiniukas,galvojau ragas bus su Opeliu,o pasirodo smagi mašinytė,tik priprast prie jos reikia. O man mano egzaminatorius baisus buvo,piktas toks  doh.gif
Tikrai pavyks ,jei skaitei knygelę  biggrin.gif nebijok,aš ,kaip bijojau,galvojau neišlaikysiu,o nuėjau 100 proc.surinkau ir net negalėjau patikėt,kad egzaminas gali būt toks nesunkus.Aišku,jei nemoki ir nežinai sunku,bet gi knygelę paskaičius tikrai išlaikysi,tik nereikia bijot. 4u.gif

su estakada man tas pats buvo,nors kai okinaus nei karta taip nera buve,pasirodo cia tokios masinos ir rankini gan aukstai reikia uzkelt,tai biski buvau isigandus,bet kai egzaminatorius pasake viska darai gerai tai iskart uzvaziavau ir daugiau klaidu nedariau,man net keista,kad man jau viskas baiges,tai linkiu visoms sekmes kas laikys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2007 05 25, 17:50)
su estakada man tas pats buvo,nors kai  okinaus nei karta taip nera buve,pasirodo cia tokios masinos ir rankini gan aukstai reikia uzkelt,tai biski buvau isigandus,bet kai  egzaminatorius pasake viska darai gerai tai iskart uzvaziavau ir daugiau klaidu nedariau,man net keista,kad man jau viskas baiges,tai linkiu visoms sekmes kas laikys  mirksiukas.gif

Aš irgi negaliu patikėt ,kad jau viskas baigta. doh.gif schmoll.gif ,bet buvo baisu,ir daug nervų ,bei streso išnaudota doh.gif ,kartais ir be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 25, 19:12)
Aš irgi negaliu patikėt ,kad jau viskas  baigta. doh.gif  schmoll.gif ,bet buvo baisu,ir daug nervų ,bei streso išnaudota  doh.gif ,kartais ir be reikalo.

man galim sakyt pasiseke viskas is pirmo karto,net neisivaizduoju jei buciau neislaikius tai butu streso buve uztektinai,antra kart turbut daug baisiau nei pirma kart,o labai stresuot nebuvo kada,nes mazas vaikas zuja aplinkui tai biski jis man padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi manau,kad antrą kartą eiti laikyt būtų buvę baisiau,nes tada gali pradeėt galvot,kad gal reiks ateit ir trečią kartą ir ketvirtą,tačiau po egzo nesijaučiau laiminga,pridariau klaidų,už kurias nesijaučiau verta VP,tą dien norėjau,kad būčiau neišlaikius,ir kad būčiau galėjus egzą antrą kartą laikyt ,ir atvažiuot ideliai maršrutą,be "debiliškų" klaidų.Žiauru,bet tokia perfekcionistė esu.Mama sakė,kad greičiausiai nelaiminga jaučiausi,nes baigėsi stresai ir neturėsiu dabar ko bijot.Bet nieko,atigavau jau smile.gif ne visada galime ištaisyt klaidas biggrin.gif
Atsakyti