QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 04, 13:52)
Aciu, Migdolyte

Man labai "pasiseke" pradzioj - susipazinom su egzaminuotoju ir nuskubejom masiniuko link. Maciau, kad stovejo keli Polo, Golfukas, as paklausiau, "kuri musu?", tai parode sakydamas "sita Astruke". oi-oi, net zaktelejau

maniau, egzaminas dar neprasidejes jau pasibaige...bet mane egzaminuotojas nuramino, sake, kad nesijaudinciau... isbandziau masiniuka, nu nieko, viskas pavyko

o kilom i Romainiu kalna, siauras kelias, bet nieko baisaus... pasivazinejom, tiesa, ilgokai... padariau keleta smulkiu klaideliu, bet viskas baigesi sekmingai. pati parvairavau i Regitra, islaikiau! Linkiu jums tokio

egzaminuotojo, jo vardas Vytautas. Gal kuri laiket pas ji?

Pagyvenes vyriskis...
As pas ji laikiau pirma karta,bet neislaikiau,taciau problema buvo ne jis ,o mano nemoksiskumas

Siaip tai malonus zmogus.
Papildyta:
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 03 04, 17:34)
utenoj as vargstu irgi

sekanti karta vaziuoju i kauna ryt bandysiu registruotis, siaip as i utena vaziavau del laiko stokos, ten praktiskai nera eiliu, bet pasirodo sunku, ir sankryzu baisiu yra ir pereja ant perejos, sviesoforas ant sviesoforo, taigi nusispjaunu ir varysiu i kauna sikart

o kaip ten su tuo apmokejimu man atejus i kasa sakyt, kad as neislaikiau aikstej ir mokesiu 65 litus ir jie ten kompe matys po to, kad as tikrai tiek turejau moket? ar man ka turejo pazymet ant to senojo cekio?
Sekmes tau,taciau negalvok,kad Kaune maziau sviesaforu ar sankryzu ir todel tau bus cia lengviau nei kitam mieste.