Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(visiskai_rami @ 2007 03 04, 18:34)
utenoj as vargstu irgi  doh.gif  sekanti karta vaziuoju i kauna ryt bandysiu registruotis, siaip as i utena vaziavau del laiko stokos, ten praktiskai nera eiliu, bet pasirodo sunku, ir sankryzu baisiu yra ir pereja ant perejos, sviesoforas ant sviesoforo, taigi nusispjaunu ir varysiu i kauna sikart  doh.gif  o kaip ten su tuo apmokejimu man atejus i kasa sakyt, kad as neislaikiau aikstej ir mokesiu 65 litus ir jie ten kompe matys po to, kad as tikrai tiek turejau moket? ar man ka turejo pazymet ant to senojo cekio?

Pirmiausia Taves paklaus kelinta karta laikysi.. Pasakysi, kad antra, tai paklaus kur suklydai ir viskas 4u.gif

Spragtuk, o tas egzaminuotojas su usais toks? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdolyte: 04 kovo 2007 - 18:17
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 04, 18:15)
Spragtuk, o tas egzaminuotojas su usais toks? lotuliukas.gif

Nea, Migdolyte, jis be usu schmoll.gif pagyvenes, apie koki 50 m.na gal siek tiek daugiau. dabar net nepasakyciau, kiek tiksliai. labai ramus zmogus. ir be kepures, nes maciau ten buvo tokiu su pora su kepurem, cia jau kazkuri rasius buvo, kad labai bjaurus vienas dedule buvo...
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 04, 13:52)
Aciu, Migdolyte  aciuks.gif Man labai "pasiseke" pradzioj - susipazinom su egzaminuotoju ir nuskubejom masiniuko link. Maciau, kad stovejo keli Polo, Golfukas, as paklausiau, "kuri musu?", tai parode sakydamas "sita Astruke". oi-oi, net zaktelejau  doh.gif maniau, egzaminas dar neprasidejes jau pasibaige...bet mane egzaminuotojas nuramino, sake, kad nesijaudinciau... isbandziau masiniuka, nu nieko, viskas pavyko  thumbup.gif o kilom i Romainiu kalna, siauras kelias, bet nieko baisaus... pasivazinejom, tiesa, ilgokai... padariau keleta smulkiu klaideliu, bet viskas baigesi sekmingai. pati parvairavau i Regitra, islaikiau! Linkiu jums tokio  thumbup.gif egzaminuotojo, jo vardas Vytautas. Gal kuri laiket pas ji? rolleyes.gif Pagyvenes vyriskis...

As pas ji laikiau pirma karta,bet neislaikiau,taciau problema buvo ne jis ,o mano nemoksiskumas ax.gif Siaip tai malonus zmogus.
Papildyta:
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 03 04, 17:34)
utenoj as vargstu irgi  doh.gif  sekanti karta vaziuoju i kauna ryt bandysiu registruotis, siaip as i utena vaziavau del laiko stokos, ten praktiskai nera eiliu, bet pasirodo sunku, ir sankryzu baisiu yra ir pereja ant perejos, sviesoforas ant sviesoforo, taigi nusispjaunu ir varysiu i kauna sikart  doh.gif  o kaip ten su tuo apmokejimu man atejus i kasa sakyt, kad as neislaikiau aikstej ir mokesiu 65 litus ir jie ten kompe matys po to, kad as tikrai tiek turejau moket? ar man ka turejo pazymet ant to senojo cekio?

Sekmes tau,taciau negalvok,kad Kaune maziau sviesaforu ar sankryzu ir todel tau bus cia lengviau nei kitam mieste.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2007 03 05, 08:04)
As pas ji laikiau pirma karta,bet neislaikiau,taciau problema buvo ne jis ,o mano nemoksiskumas ax.gif Siaip tai malonus zmogus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2007 03 02, 21:09)
Egzaminuotojas zino kelinta karta laikai,nes viskas yra kompe,as pati is smalsumo to paklausiau ax.gif

Jei nepasidomi nežino (o kiek tien tokių besidominčių iš neturėjimo ką veikt irgi nežinau) wink.gif - ateina su tuščiais lapais. Manęs pvz. klausė kelintąkart laikau.
Atsakyti
pasakykit prašau laikančios dabar,prieš kiek laiko reikia užsiregistruoti vairavimo egzaminui g.gif sako dabar ilgai laukti reikia tai gal sakau iš anksto užsirašyti prieš geras kelias savaites g.gif veiksmas Vilniuje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 07, 13:08)
pasakykit prašau laikančios dabar,prieš kiek laiko reikia užsiregistruoti vairavimo egzaminui  g.gif sako dabar ilgai laukti reikia tai gal sakau iš anksto užsirašyti prieš geras kelias savaites  g.gif veiksmas Vilniuje  rolleyes.gif

nueik i www.regitra.lt, ten yra sklitis egzaminavimas, issirink koki nori laikyt egzamina -teorijos ar praktikos, tada kokiam mieste, ir ziurek grafika, virsuj ten bus mygtukas. matysi visas laisvas dienas ir valandas, nereiks skambinti ir klausineti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura* @ 2007 03 07, 15:27)
nueik i www.regitra.lt, ten yra sklitis egzaminavimas, issirink koki nori laikyt egzamina -teorijos ar praktikos, tada kokiam mieste, ir ziurek grafika, virsuj ten bus mygtukas. matysi visas laisvas dienas ir valandas, nereiks skambinti ir klausineti  drinks_cheers.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ryt mano didzioji isbandymu diena, reikes pademonstruot ka ismokau... 9 val. laikysiu egzamina.. Kolkas esu rami, bet kaip bus ryt... nzn.. stengsiuos per daug nesijaudint, ziuret i egzamina kaip i eiline pamoka.. smile.gif

Gal kas nors turit kokiu patarimu rytojui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 03 07, 19:32)
Sveikos,

Ryt mano didzioji isbandymu diena, reikes pademonstruot ka ismokau... 9 val. laikysiu egzamina.. Kolkas esu rami, bet kaip bus ryt... nzn.. stengsiuos per daug nesijaudint, ziuret i egzamina kaip i eiline pamoka.. smile.gif

Gal kas nors turit kokiu patarimu rytojui? smile.gif

sėkmės tau ,nežinau ką ir patarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 03 07, 19:56)
sėkmės tau ,nežinau ką ir patarti  ax.gif

Pritariu drinks_cheers.gif sekmes, kuo maziau jaudintis, nors is patirties zinau, kad jaudulys niekur nedingsta schmoll.gif gero egzaminuotojo linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti