Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Mes su tavim bigsmile.gif Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 03 07, 18:32)
Sveikos,

Ryt mano didzioji isbandymu diena, reikes pademonstruot ka ismokau... 9 val. laikysiu egzamina.. Kolkas esu rami, bet kaip bus ryt... nzn.. stengsiuos per daug nesijaudint, ziuret i egzamina kaip i eiline pamoka.. smile.gif

Gal kas nors turit kokiu patarimu rytojui? smile.gif

laukiam ispudziu, kaip sekesi? g.gif

man rytoj irgi didzioji diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 03 07, 20:32)
Sveikos,

Ryt mano didzioji isbandymu diena, reikes pademonstruot ka ismokau... 9 val. laikysiu egzamina.. Kolkas esu rami, bet kaip bus ryt... nzn.. stengsiuos per daug nesijaudint, ziuret i egzamina kaip i eiline pamoka.. smile.gif

Gal kas nors turit kokiu patarimu rytojui? smile.gif

Sakyk, kaip praėjo viskas? Jau laistai? doh.gif
Atsakyti
Stai ir as smile.gif ISLAIKIAU thumbup.gif nemoku apsakyt kokia laiminaga esu lotuliukas.gif

Na bet viskas nuo pradziu... Sedziu, laukiu savo eiles.. pakviete, susipazinom, mano egzaminuotojas vardu Vytautas, mandagus, malonus zmogus smile.gif Aisku, jaudinausi nerealiai, buvo baisu.. Isejom i lauka, jis ir sako: "Kuri musu masina?" Sakau, kad nezinau, tai jis sako spek, jei atspesi, iskart pasirasau smile.gif o ten stovejo 4 masinikes, ir atspejau blush2.gif tai jis sako, nu ka, pakliuvau smile.gif tai sedau i polo, pasibandziau ir prasidejo egzaminas.. aikstelej sunkiai sekesi tik su masinos patatymu i laikinojo stovejimo vieta statmenai (pats pirmas pratimas), visa kita neblogai.. Mieste teko pats lengviausias ir trumpiausias marstukas - raudondvario plentas (nuo Regitros iki ziedo, aplink zieda ir atgal i Regitra) smile.gif smulkiu klaidu neisvengiau, kaip ten bebutu labai jaudinaus ir drebejo ne tik kojos bet ir sirdis.. Kai grizom i aikstele, jis tare: "nu ka, prisizadejau, tai reikia teset pazada.. thumbup.gif Negalejau patiket kad islaikiau, nes gatvej jis buvo grieztas, vienu momentu liepe sustot, jau maniau kad egzaminas baigtas, galvojau kad prisirinkau smulkiu klaidu, bet jis tik su pazistamu paplepet sumane..
Ech, kai pagalvoju.. Savijauta labai nemaloni, bet pagaliau viskas baigesi, as jau galiu but rami.. Po dvieju savaiciu turesiu vairuotojo pazymejima.. thumbup.gif

Linkiu visoms sekmes, kuo didziausios sekmes! 4u.gif
Papildyta:
dar nelaistau, vakare smile.gif beje, visas moteris sveikinu su kovo 8-aja!
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 03 08, 19:19)
Stai ir as smile.gif ISLAIKIAU  thumbup.gif  nemoku apsakyt kokia laiminaga esu  lotuliukas.gif

Na bet viskas nuo pradziu... Sedziu, laukiu savo eiles.. pakviete, susipazinom, mano egzaminuotojas vardu Vytautas, mandagus, malonus zmogus smile.gif Aisku, jaudinausi nerealiai, buvo baisu.. Isejom i lauka, jis ir sako: "Kuri musu masina?" Sakau, kad nezinau, tai jis sako spek, jei atspesi, iskart pasirasau smile.gif o ten stovejo 4 masinikes, ir atspejau  blush2.gif  tai jis sako, nu ka, pakliuvau smile.gif tai sedau i polo, pasibandziau ir prasidejo egzaminas.. aikstelej sunkiai sekesi tik su masinos patatymu i laikinojo stovejimo vieta statmenai (pats pirmas pratimas), visa kita neblogai.. Mieste teko pats lengviausias ir trumpiausias marstukas - raudondvario plentas (nuo Regitros iki ziedo, aplink zieda ir atgal i Regitra) smile.gif smulkiu klaidu neisvengiau, kaip ten bebutu labai jaudinaus ir drebejo ne tik kojos bet ir sirdis.. Kai grizom i aikstele, jis tare: "nu ka, prisizadejau, tai reikia teset pazada..  thumbup.gif  Negalejau patiket kad islaikiau, nes gatvej jis buvo grieztas, vienu momentu liepe sustot, jau maniau kad egzaminas baigtas, galvojau kad prisirinkau smulkiu klaidu, bet jis tik su pazistamu paplepet sumane..
Ech, kai pagalvoju.. Savijauta labai nemaloni, bet pagaliau viskas baigesi, as jau galiu but rami.. Po dvieju savaiciu turesiu vairuotojo pazymejima..  thumbup.gif

Linkiu visoms sekmes, kuo didziausios sekmes!  4u.gif
Papildyta:

Sveikinu!! Saunuole 4u.gif
Tik kas man labiausiai keista... As antra karta laikiau su siuo egzaminuotoju.. Tai jis mane taip suvarte, kad "ausys linko".
O kas del teisiu, tai jau pirmadieni skambinkis! Neabejoju, kad bus padarytos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 08, 18:34)
O kas del teisiu, tai jau pirmadieni skambinkis! Neabejoju, kad bus padarytos mirksiukas.gif

as laikiau praeita treciadieni ir dar teisiu nepadare schmoll.gif sake geriausiu atveju rytoj doh.gif nu skambinsiu tada ryt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 03 08, 18:34)
Sveikinu!! Saunuole 4u.gif 
Tik kas man labiausiai keista... As antra karta laikiau su siuo egzaminuotoju.. Tai jis mane taip suvarte, kad "ausys linko".

Aciu uz sveikinimus ir palaikyma smile.gif
Tas egzaminuotojas seip mandagus, bet kai padariau klaidele, tai nebuvo labai malonus, varte ir mane, tik as per daug nepriestaravau, net nzn kaip pasakyt.. gal net bijojau is baimes zodi pratart.. Bet laimei viskas baigesi gerai, nors as dideliu klaidu nedariau.. smile.gif bent jau man taip atrodo.. smile.gif antraip vargu ar butu pasirases..
O del teisiu... pasiskambinsiu kitos savaites pabaigoj.. smile.gif
Atsakyti
_s-i-r-d-u-t-e_saunuole nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o egzaminas tikrai smagus pas tave buvo smile.gif
geraiatsvesk, ir sekmes gatveje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 03 08, 22:58)
Aciu uz sveikinimus ir palaikyma smile.gif
Tas egzaminuotojas seip mandagus, bet kai padariau klaidele, tai nebuvo labai malonus, varte ir mane, tik as per daug nepriestaravau, net nzn kaip pasakyt.. gal net bijojau is baimes zodi pratart.. Bet laimei viskas baigesi gerai, nors as dideliu klaidu nedariau.. smile.gif bent jau man taip atrodo.. smile.gif antraip vargu ar butu pasirases..
O del teisiu... pasiskambinsiu kitos savaites pabaigoj.. smile.gif

sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2007 03 08, 18:19)
Stai ir as smile.gif ISLAIKIAU  thumbup.gif  nemoku apsakyt kokia laiminaga esu  lotuliukas.gif

Na bet viskas nuo pradziu... Sedziu, laukiu savo eiles.. pakviete, susipazinom, mano egzaminuotojas vardu Vytautas, mandagus, malonus zmogus smile.gif Aisku, jaudinausi nerealiai, buvo baisu.. Isejom i lauka, jis ir sako: "Kuri musu masina?" Sakau, kad nezinau, tai jis sako spek, jei atspesi, iskart pasirasau smile.gif o ten stovejo 4 masinikes, ir atspejau  blush2.gif  tai jis sako, nu ka, pakliuvau smile.gif tai sedau i polo, pasibandziau ir prasidejo egzaminas.. aikstelej sunkiai sekesi tik su masinos patatymu i laikinojo stovejimo vieta statmenai (pats pirmas pratimas), visa kita neblogai.. Mieste teko pats lengviausias ir trumpiausias marstukas - raudondvario plentas (nuo Regitros iki ziedo, aplink zieda ir atgal i Regitra) smile.gif smulkiu klaidu neisvengiau, kaip ten bebutu labai jaudinaus ir drebejo ne tik kojos bet ir sirdis.. Kai grizom i aikstele, jis tare: "nu ka, prisizadejau, tai reikia teset pazada..  thumbup.gif  Negalejau patiket kad islaikiau, nes gatvej jis buvo grieztas, vienu momentu liepe sustot, jau maniau kad egzaminas baigtas, galvojau kad prisirinkau smulkiu klaidu, bet jis tik su pazistamu paplepet sumane..
Ech, kai pagalvoju.. Savijauta labai nemaloni, bet pagaliau viskas baigesi, as jau galiu but rami.. Po dvieju savaiciu turesiu vairuotojo pazymejima..  thumbup.gif

Linkiu visoms sekmes, kuo didziausios sekmes!  4u.gif
Papildyta:

Kuo didziuliausi sveikinimai 4u.gif Skambint del teisiu gali jau pirmadieni,man pvz per 4d padare.Juk norisi savarankiskai i trasa,ANE? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sirdute, sveikinu 4u.gif as pas ta pati laikiau, kaip suprantu (ir Tu, Migdolyte? rolleyes.gif ), tik su ta didele Opel Astra smile.gif nu manes nesuvarte; aisku, pasake keleta pastabu, bet siaip tai malonus zmogus tikrai. toki noretusi dar kada nors gyvenime sutikt ax.gif

Papildyta:
QUOTE(RAMSE @ 2007 03 08, 23:26)
Kuo didziuliausi sveikinimai 4u.gif Skambint del teisiu gali jau pirmadieni,man pvz per 4d padare.Juk norisi savarankiskai i trasa,ANE? mirksiukas.gif

Klausimas adresuotas ne man, bet man labai aktualus... laikiau sestaideni, skambinau vakar, tai atsakymas buvo "po dvieju savaiciu nuo egzamino islaikymo datos". susiparinau doh.gif nes jau noriu vazinet, o dar ir i pokalbi del darbo einu kita savaite. jei pasiseks, be masinos neapsieisiu schmoll.gif
Atsakyti
Spragtuk, dabar su teisem taip jau yra, as pati lygiai dvi savaites laukiau, ne paskambinusi lygiai ta pati ka ir tu isgirdau schmoll.gif

Sekmes pokalbyje del darbo 4u.gif

Atsakyti