Medicinine atiduos

dekui uz atsakyma:) jau tokioj busenoj buvau, kad vargiai ka beprisimenu

QUOTE(audruliux @ 2007 03 09, 11:28)
Spragtuk, dabar su teisem taip jau yra, as pati lygiai dvi savaites laukiau, ne paskambinusi lygiai ta pati ka ir tu isgirdau
Sekmes pokalbyje del darbo

Sekmes pokalbyje del darbo

Aciu, Audruliuk

Papildyta:
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 03 09, 20:31)
merginos o kaip ten su medicinine? ja pasieme su nuotrauka? ir atiduos kai pasimsiu teises? as is tos laimes pamirsau kokius dokumentus jis paeme ir isvis tokioj stadijoj, kad net nepamenu ka sake
tai kaip ten yra?

Man egzaminuotojas sake, kad medicinine atiduos kartu su vairuotojo pazymejimu. Patikejau

O as visa susistresavus, kad net paciai pacios baisu darosi

Rytoj laikau egza pirmakart...visa sia savaite pries egza vairavau imdama papildomus vairavimus...kas baisiausia tie papildomi vairavimai man su kita masina pateko - su nauju Golf'u - o pries tai visalaik vairavau Nissan'a. Taip jame smagiau jauciausi, taip tikejau savimi, kad patinka, kad galiu ir t.t. O dabar...per sia savaite taip apie save blogai galvot emiau...nu, nesiseka man perprasti tu vokisku masinu - kietos jos, sankaba visai kitokia...gestu ir gestu...

Sakykit, merginos, kokia Jus saviitaiga naudojat pries egza? kaip sau padedat nusiteikti sekmei ar susitaikyti su pralaimejimu?

bala_nemate, nepergyvenk pries egza visom taip atrodyt pradeda, kad nieko nemoki, o kad kita masina papuole tai gerai, nes jau tos Regitros polo
....... neimanoma.
Mano instruktorius taip sake niekada nerasi dvieju vienodu zmoniu taip pat nerasi ir dvieju vienodu masinu, visose kazkas skiraisi...
O del saviitaigos kai ejau paskutini (trecia) karta laikyt tai tiesiog zinojau kad viskas bus ok, turiu nuojauta, pasitvirtina visada
Skemes tau, o kuriam mieste laikysi
Tiesa, regitriniu masinu sedyniu atukstis reguliuojasi, as irgi i nikstukiu bureli tinku

Mano instruktorius taip sake niekada nerasi dvieju vienodu zmoniu taip pat nerasi ir dvieju vienodu masinu, visose kazkas skiraisi...
O del saviitaigos kai ejau paskutini (trecia) karta laikyt tai tiesiog zinojau kad viskas bus ok, turiu nuojauta, pasitvirtina visada

Tiesa, regitriniu masinu sedyniu atukstis reguliuojasi, as irgi i nikstukiu bureli tinku

QUOTE(audruliux @ 2007 03 15, 12:09)
bala_nemate, nepergyvenk pries egza visom taip atrodyt pradeda, kad nieko nemoki, o kad kita masina papuole tai gerai, nes jau tos Regitros polo
....... neimanoma.

As irgi is "coliukiu" chebros busiu

QUOTE(audruliux @ 2007 03 15, 14:09)
....... neimanoma.
1. Skemes tau, o kuriam mieste laikysi
2. Tiesa, regitriniu masinu sedyniu atukstis reguliuojasi, as irgi i nikstukiu bureli tinku

1. Skemes tau, o kuriam mieste laikysi
2. Tiesa, regitriniu masinu sedyniu atukstis reguliuojasi, as irgi i nikstukiu bureli tinku

1. Laikysiu Vilniuje.
2. Ir mano tame Golf'e sedynes aukstis reguliuojasi...tik kad nusireguliavus, kai jau patogu spausti pedalus, man kojos remiasi i vaira

Per visa sia savaite man toooks stresas su ta nauja masina buvo - tooookiu nesamoniu pridirbau jau kely per paskutines pamokas

Aciuz, audruliux, uz palaikyma!

Merginos, dar vienas klausimukas - o kas ir kada duoda tuos burtus traukti?

O ką, nežinojot, kad jei mašina per didelė galima atsisakyt su ja laikyt egzaminą? Mums tai Zebre išsaiškino visas teise, ką galim reikalaut, ko ne. Pasakai, kad mašina per didelių gabaritų ir paparašai kitą kad skirtų

QUOTE(Limitless @ 2007 03 15, 21:06)
bala_nemate, sėkmės, tik nesijaudink per daug, susikaupsi ir išlaikysi
p.s. Gal kuri galėtų paaiškinti, kaip nusigauti iki tos Giraitės g-vės Vilniuje, kur pažymėjimus išduoda?
Ir niekur nerandu 70 ženkliuko nusipirkti... merginos, padėkit

p.s. Gal kuri galėtų paaiškinti, kaip nusigauti iki tos Giraitės g-vės Vilniuje, kur pažymėjimus išduoda?

Ir niekur nerandu 70 ženkliuko nusipirkti... merginos, padėkit

Agha, stengsiuos kauptis...

Limitless, 70 zenkliuku turetu buti SENUKUOSE...tikrai, pasidairyk atidziau

Link Giraites vaziuoja 11 troleibusas, be to dar mikriukai nr. 100 ir 26 (arba 54 - ziurint is kurios puses vaziuosi). Tik ten paejeti reikes

QUOTE(bala_nemate @ 2007 03 15, 11:06)
O as visa susistresavus, kad net paciai pacios baisu darosi
Rytoj laikau egza pirmakart...visa sia savaite pries egza vairavau imdama papildomus vairavimus...kas baisiausia tie papildomi vairavimai man su kita masina pateko - su nauju Golf'u - o pries tai visalaik vairavau Nissan'a. Taip jame smagiau jauciausi, taip tikejau savimi, kad patinka, kad galiu ir t.t. O dabar...per sia savaite taip apie save blogai galvot emiau...nu, nesiseka man perprasti tu vokisku masinu - kietos jos, sankaba visai kitokia...gestu ir gestu...
man net sedeti joje nepatogu, nes nelabai pasiekiu pedalus (esu mazute "coliuke"
)
su japoniska niekad tokiu ciudu nera buve!
Sakykit, merginos, kokia Jus saviitaiga naudojat pries egza? kaip sau padedat nusiteikti sekmei ar susitaikyti su pralaimejimu?

Ogi labai paprastai,jei ne si karta,tai sekanti tikrai islaikysiu