Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Medicinine atiduos mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui uz atsakyma:) jau tokioj busenoj buvau, kad vargiai ka beprisimenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 09 kovo 2007 - 20:42
QUOTE(audruliux @ 2007 03 09, 11:28)
Spragtuk, dabar su teisem taip jau yra, as pati lygiai dvi savaites laukiau, ne paskambinusi lygiai ta pati ka ir tu isgirdau  schmoll.gif

Sekmes pokalbyje del darbo  4u.gif

Aciu, Audruliuk thumbup.gif o teisiu laaabai noriu, laaabai laukiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 03 09, 20:31)
merginos o kaip ten su medicinine? ja pasieme su nuotrauka? ir atiduos kai pasimsiu teises? as is tos laimes pamirsau kokius dokumentus jis paeme ir isvis tokioj stadijoj, kad net nepamenu ka sake  doh.gif  biggrin.gif tai kaip ten yra?

Man egzaminuotojas sake, kad medicinine atiduos kartu su vairuotojo pazymejimu. Patikejau 4u.gif
Atsakyti

O as visa susistresavus, kad net paciai pacios baisu darosi doh.gif hihihi.gif

Rytoj laikau egza pirmakart...visa sia savaite pries egza vairavau imdama papildomus vairavimus...kas baisiausia tie papildomi vairavimai man su kita masina pateko - su nauju Golf'u - o pries tai visalaik vairavau Nissan'a. Taip jame smagiau jauciausi, taip tikejau savimi, kad patinka, kad galiu ir t.t. O dabar...per sia savaite taip apie save blogai galvot emiau...nu, nesiseka man perprasti tu vokisku masinu - kietos jos, sankaba visai kitokia...gestu ir gestu... verysad.gif man net sedeti joje nepatogu, nes nelabai pasiekiu pedalus (esu mazute "coliuke" blush2.gif ) unsure.gif su japoniska niekad tokiu ciudu nera buve! bigsmile.gif

Sakykit, merginos, kokia Jus saviitaiga naudojat pries egza? kaip sau padedat nusiteikti sekmei ar susitaikyti su pralaimejimu? g.gif
Atsakyti
bala_nemate, nepergyvenk pries egza visom taip atrodyt pradeda, kad nieko nemoki, o kad kita masina papuole tai gerai, nes jau tos Regitros polo doh.gif ....... neimanoma.
Mano instruktorius taip sake niekada nerasi dvieju vienodu zmoniu taip pat nerasi ir dvieju vienodu masinu, visose kazkas skiraisi...
O del saviitaigos kai ejau paskutini (trecia) karta laikyt tai tiesiog zinojau kad viskas bus ok, turiu nuojauta, pasitvirtina visada smile.gif
Skemes tau, o kuriam mieste laikysi
Tiesa, regitriniu masinu sedyniu atukstis reguliuojasi, as irgi i nikstukiu bureli tinku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 03 15, 12:09)
bala_nemate, nepergyvenk pries egza visom taip atrodyt pradeda, kad nieko nemoki, o kad kita masina papuole tai gerai, nes jau tos Regitros polo  doh.gif ....... neimanoma.
Mano instruktorius taip sake niekada nerasi dvieju vienodu zmoniu taip pat nerasi ir dvieju vienodu masinu, visose kazkas skiraisi...
O del saviitaigos kai ejau paskutini (trecia) karta laikyt tai tiesiog zinojau kad viskas bus ok, turiu nuojauta, pasitvirtina visada  smile.gif
Skemes tau, o kuriam mieste laikysi
Tiesa, regitriniu masinu sedyniu atukstis reguliuojasi, as irgi i nikstukiu bureli tinku  lotuliukas.gif

As irgi is "coliukiu" chebros busiu drinks_cheers.gif o gavau pacia didziausia masina per egza, kuri, man, mano laimei, atnese sekme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audruliux @ 2007 03 15, 14:09)
bala_nemate, nepergyvenk pries egza visom taip atrodyt pradeda, kad nieko nemoki, o kad kita masina papuole tai gerai, nes jau tos Regitros polo  doh.gif ....... neimanoma.

1. Skemes tau, o kuriam mieste laikysi
2. Tiesa, regitriniu masinu sedyniu atukstis reguliuojasi, as irgi i nikstukiu bureli tinku  lotuliukas.gif

1. Laikysiu Vilniuje.
2. Ir mano tame Golf'e sedynes aukstis reguliuojasi...tik kad nusireguliavus, kai jau patogu spausti pedalus, man kojos remiasi i vaira blink.gif lotuliukas.gif

Per visa sia savaite man toooks stresas su ta nauja masina buvo - tooookiu nesamoniu pridirbau jau kely per paskutines pamokas doh.gif ko tikrai nebudavo su Nissan'u...todel atsirado net baime sesti prie vairo scare.gif speju, kad ta baime man gali pakist koja per egza fool.gif

Aciuz, audruliux, uz palaikyma! 4u.gif

Merginos, dar vienas klausimukas - o kas ir kada duoda tuos burtus traukti? unsure.gif
Atsakyti
O ką, nežinojot, kad jei mašina per didelė galima atsisakyt su ja laikyt egzaminą? Mums tai Zebre išsaiškino visas teise, ką galim reikalaut, ko ne. Pasakai, kad mašina per didelių gabaritų ir paparašai kitą kad skirtų smile.gif
Atsakyti
bala_nemate, sėkmės, tik nesijaudink per daug, susikaupsi ir išlaikysi 4u.gif

p.s. Gal kuri galėtų paaiškinti, kaip nusigauti iki tos Giraitės g-vės Vilniuje, kur pažymėjimus išduoda? 4u.gif
Ir niekur nerandu 70 ženkliuko nusipirkti... merginos, padėkit 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limitless @ 2007 03 15, 21:06)
bala_nemate, sėkmės, tik nesijaudink per daug, susikaupsi ir išlaikysi 4u.gif
p.s. Gal kuri galėtų paaiškinti, kaip nusigauti iki tos Giraitės g-vės Vilniuje, kur pažymėjimus išduoda? 4u.gif
Ir niekur nerandu 70 ženkliuko nusipirkti... merginos, padėkit 4u.gif  lotuliukas.gif

Agha, stengsiuos kauptis... ax.gif unsure.gif

Limitless, 70 zenkliuku turetu buti SENUKUOSE...tikrai, pasidairyk atidziau mirksiukas.gif

Link Giraites vaziuoja 11 troleibusas, be to dar mikriukai nr. 100 ir 26 (arba 54 - ziurint is kurios puses vaziuosi). Tik ten paejeti reikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 03 15, 11:06)
O as visa susistresavus, kad net paciai pacios baisu darosi  doh.gif  hihihi.gif

Rytoj laikau egza pirmakart...visa sia savaite pries egza vairavau imdama papildomus vairavimus...kas baisiausia tie papildomi vairavimai man su kita masina pateko - su nauju Golf'u - o pries tai visalaik vairavau Nissan'a. Taip jame smagiau jauciausi, taip tikejau savimi, kad patinka, kad galiu ir t.t. O dabar...per sia savaite taip apie save blogai galvot emiau...nu, nesiseka man perprasti tu vokisku masinu - kietos jos, sankaba visai kitokia...gestu ir gestu... verysad.gif man net sedeti joje nepatogu, nes nelabai pasiekiu pedalus (esu mazute "coliuke"  blush2.gif ) unsure.gif su japoniska niekad tokiu ciudu nera buve! bigsmile.gif

Sakykit, merginos, kokia Jus saviitaiga naudojat pries egza? kaip sau padedat nusiteikti sekmei ar susitaikyti su pralaimejimu?  g.gif

Ogi labai paprastai,jei ne si karta,tai sekanti tikrai islaikysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
bala_nemate, dėkui thumbup.gif Ir dar kartą sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti