QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 06, 22:26)
Nuo tranxene gali prasidėti chaliucinacijos...
žinok vaistų anotacijoj taip buvo parašyta, kad gali būti haliucinacijos

labutis merginos,perskaiciau apie jusu galvos svaigimus
man buvo lygiai tas pats,geriau Bgrupes vitaminus,betaserc,nepadejo,paskui persviete kakla ir rado kakline atauga,israse masazus ir plecianciu vaistu ir nezinau kas padejo ar masazai ar vaistai,bet galvos svaigimas praejo
bet negana to laksciau jau pas daktarus del sirdies,nes taip uzeidavo plakimas,silpnumas,krutines spaudimas,dusulys,drebulys ,visur atrode skauda,atrodydavo kadtuoj nukrisiu ir numirsiu.padare visus kiek imanoma tyrimus,viskas gerai nusiunte pas psichiatre ir ka galvojat nustate vegetodistonija,kitaip tariant nerimo ir panikos atakos.kam idomu galite mamu forume pasiskaityti panikos atakos,gal kas rasite panasumu

QUOTE(furyy @ 2007 05 07, 09:23)
ir nebus, jei neperdozuosi. Svaigimas nepraeis be raminančiųjų

QUOTE(Elina @ 2007 05 07, 13:09)
jeigu tai nuo nervų, bet aš nesu ir nebuvau nervuota

QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 07, 10:12)
labutis merginos,perskaiciau apie jusu galvos svaigimus
man buvo lygiai tas pats,geriau Bgrupes vitaminus,betaserc,nepadejo,paskui persviete kakla ir rado kakline atauga,israse masazus ir plecianciu vaistu ir nezinau kas padejo ar masazai ar vaistai,bet galvos svaigimas praejo
bet negana to laksciau jau pas daktarus del sirdies,nes taip uzeidavo plakimas,silpnumas,krutines spaudimas,dusulys,drebulys ,visur atrode skauda,atrodydavo kadtuoj nukrisiu ir numirsiu.padare visus kiek imanoma tyrimus,viskas gerai nusiunte pas psichiatre ir ka galvojat nustate vegetodistonija,kitaip tariant nerimo ir panikos atakos.kam idomu galite mamu forume pasiskaityti panikos atakos,gal kas rasite panasumu 

gRYNAI MANO JUTIMAI

QUOTE(furyy @ 2007 05 07, 13:19)
jeigu tai nuo nervų, bet aš nesu ir nebuvau nervuota
kaip man tada atsirado ta distonija 

Ir aš nenervuota, kaip tik gana ramiakė. Pati nepastebėsi savo nervū sistemos labilumo. O ta distonija atsiranda ir tiek
[COLOR=blue]
na va matai,tai tau pirmiausia reikia apsilankyti pas psichiatre
ir as visai nenervuota,bet cia ne vien nuo nervu,cia gali buti nuo daug ko.
Papildyta:
paskaityk panikos atakos ten musu daug tokiu
QUOTE(Elina @ 2007 05 07, 13:27)
gRYNAI MANO JUTIMAI
.
Ir aš nenervuota, kaip tik gana ramiakė. Pati nepastebėsi savo nervū sistemos labilumo. O ta distonija atsiranda ir tiek

Papildyta:
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 07, 13:32)
[COLOR=blue]

paskaityk panikos atakos ten musu daug tokiu

sveikutes.
kaip siandien sveikateles?kaip tu furry jautiesi?
nova-auuu,kur dingus.
............................nezinau kaip jums bet mane siandien kazkoks prakaitas pila.tas oras kazkoks slegiantis.

QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 07, 13:33)
[COLOR=blue]

Gal ne viską skaitei, minėjau, kad kankinuosi jau keletą metų, todėl aplankiau krūvas gydytojų

Ar kuri nors naudojote plečiančius? Turiu cinarizino ,bet bijau kad nesuveiktų priešingai su raminamais
Nes prieš kokius 4 mėn, kai man buvo labai blogai tai pagėrus jų kelias dienas buvo dienelės prašviesėję, net nežinau kodėl daugiau jų negėriau

Nes prieš kokius 4 mėn, kai man buvo labai blogai tai pagėrus jų kelias dienas buvo dienelės prašviesėję, net nežinau kodėl daugiau jų negėriau

QUOTE(furyy @ 2007 05 07, 20:05)
Ar kuri nors naudojote plečiančius? Turiu cinarizino ,bet bijau kad nesuveiktų priešingai su raminamais

Aš naudojau. Netgi leidžiamus. Tuopat metu gėriau raminančius vaistus ir Betaserc
Geriausia del visoku sveikatos negalavimu konsultuotis su gydytoju, nes bet koks galvos svaigimas juk gali buti rimtos ligos pozymis. Baisu ka nors patari, nors mano atvejis buvo grynai nervinis. Kazkada del seimyniu problemu isgyvenau stresa po ko prasidejo galvos svaigimas ir sirdies persimusinejimas ir siaip bendras silpnumas. Buvau nejuokais ivarius sau baimes, dariausi visokius tyrimus, bet priezasties nerado. Paskui viena labai sauni gydytoja pravede man "terapija", grieztai itikino, kad viskas gerai. Taigi viskas baigesi tuo, kad "isisgydziau" paprasciausiais zoliniais nervus raminanciais.