Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva

QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 05, 12:01)
nu zinok furry kad ten konkreciai neparasyta kokius taskus.matai ten yra nuo skausmu daugiau tie taskai.tu tasku labai daug,net sunku nupasakot.pvz.plastaka-nykstys tai galva,smilius ir mazasis-rankos,didysis ir bevardis-kojos.zodziu reikia isivaizduoti kad plastaka tai visas zmogaus kunas.po nyksciu plastakos dalis-sirdis,kasa,vidurine plast.dalis-skrandis,ir t.t.pasiimi smaila daikta-tik ne astru,ir spaudai,susirandi kur labiausiai skauda koki taska,ir masazuoji ji. mirksiukas.gif ............................gal tiksliau ne plastaka o delnas. blush2.gif nazinau ar aiskiai parasiau.kazkur per google pasieskok turi ismesti tuos delnu taskus.o gal su dzok temoj kazkas buvo parasyta? g.gif
Papildyta:
radau su dzok temelej nuoroda.tik nemoku jos ideti cia. ax.gif ten bus rusu kalba,viskas aiskiai parasyta.pasiskaitinek furry. mirksiukas.gif
Papildyta:
o kaip siaip jauciates merginos?kaip sveikateles? g.gif

As tai normaliai jauciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 05 05, 12:49)
As tai normaliai jauciuosi smile.gif

Džiaugiuosi 4u.gif
Bet kiek pamenu tau dar ir antidepresantus išrašė g.gif ar ne?
O prieš tai kitas buvo tik nuo nerimo išrašęs tokius kaip aš geriu g.gif kurie nepadėjo. O gal aš ką maišau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 05, 10:17)
o su dzok man nepadejo

man nieko nepadėjo tas su džok, tik šeima manė, kad prie galvos svaigulių dar ir silpnaprotystė prisidėjo doh.gif . Visokias gumeles sukiojau, taškus spaudžiau doh.gif . Laiko kiek tam reikia, o ir situacija būna tokia, kad svaigti galva pradeda kur nors viešumoj, tai nesamonė kažkokia su tom gumelėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 05, 13:32)
tai aš jau skaičiau tą rusišką aprašymą apie su džok, bet irgi neradau nuo tokių negalavimų doh.gif
Aš tai jau 3*čia diena biskį nekaip jaučiuosi...o prieš tai visą savaitę beveik jau gerai buvo smile.gif jau džiaugiausi, kad viskas pazadi doh.gif bet  schmoll.gif
O kaip tavo? vis geriau ir geriau?

na savijauta lyg ir nieko.galvele jau nesvaigsta,tik labai retai[3 kartus nusispjaunu].kuno virpejimas taip pat mazesnis.vakar viena mieste buvau[su masina],paslankiojau po parduotuves,sio bei to nusipirkau.ir net keista-nieko.tai toks kaifas[atsiprasau uz negrazu zodeli] blush2.gif -kai sau vaikstai po pardes,vaziuoji kur nori viena-nieko nereikia prasineti,jog kartu vaziuotu.svarb.gali ramiai drabuzius pasimatuoti-nusipirkti,nereikia skubeti-nes vos pasivelki. biggrin.gif ............................pradedu jausti kad gyvenimas grazeja.gal sakau po tiek kanciu issikapanosiu is tos duobes,kurioj buvau pusantru metu. biggrin.gif ir dar dziaugiuosi kad nereikia jokiu vaistu gerti. thumbup.gif to linkiu ir jums visoms.laikykimes. thumbup.gif .....tfu-tfu-tfu.
Atsakyti
Gal kuri žinot ar bendras kraujas tyrimas parodo, jog organizmas išsekęs? gal man jis išsekęs? nors paskutiniu metu kai per prievartą ėdu biggrin.gif tai priaugau 5kg doh.gif
Gal reiktų vitamino C pavaryt g.gif nes jau skranduko kaip ir neskauda, bet jei išgersiu vit.C ir vėl pradės kilt rūgštys g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 06, 10:03)
Gal kuri žinot ar bendras kraujas tyrimas parodo, jog organizmas išsekęs? gal man jis išsekęs? nors paskutiniu metu kai per prievartą ėdu biggrin.gif tai priaugau 5kg doh.gif
Gal reiktų vitamino C pavaryt g.gif nes jau skranduko kaip ir neskauda, bet jei išgersiu vit.C ir vėl pradės kilt rūgštys g.gif

na, hemoglobinas rodytų mažakraujystę, nusėdimas- uždegimus. Mano kraujo tyrimai- geri, visteik svaigstu wink.gif
O C vitaminą gerk apvakale tabletėmis, gal taip nesukils rūgštys cool.gif
Atsakyti
as tai leidausi vit.c.poveikio nepajauciau.cia buvo pries metus. g.gif ...........................................VISAS MAMAS SU MUSU DIENA. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 06, 10:59)
as tai leidausi vit.c.poveikio nepajauciau.cia buvo pries metus. g.gif ...........................................VISAS MAMAS SU MUSU DIENA. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

AČIŪ AČIŪ tongue.gif
IR AŠ VISAS SVEIKINU SU MOTINOS DIENA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
su mamos diena, svaiguliukės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 05, 13:40)
Džiaugiuosi 4u.gif
Bet kiek pamenu tau dar ir antidepresantus išrašė g.gif ar ne?
O prieš tai kitas buvo tik nuo nerimo išrašęs tokius kaip aš geriu g.gif kurie nepadėjo. O gal aš ką maišau g.gif

Labukas,

Ir as visas mamas sveikinu Su Motinos Diena 4u.gif As tai dar ne mama blush2.gif
As geriau pries tai tranxene, bet man nieko nepadejo. jo geriu ir antipresantus.
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 05 06, 16:28)

As geriau pries tai tranxene, bet man nieko nepadejo. jo geriu ir antipresantus.

Va turbūt dėl antidepresantų ir padeda, tai už tat man dar ir užeina svaigimai ir dideli silpnumai, nuovargis...gal po mėnesio išrašys g.gif
Atsakyti
Nuo tranxene gali prasidėti chaliucinacijos...
Atsakyti